Vivalasöndagkväll

Hohoho, uppe i ett 40-tal unika läsare de senaste dagarna. Ladies and gentlemen - show yourself. ;)
Jag vill veta vilka ni är, so tell me.

Jag kan med stor sorg meddela att jag inte fick någon thai-mat ikväll. Men jag fick pizza, och choklad. Så jag är nog rätt nöjd egentligen. Men om jag hade fått thai-mat hade det räckt, och jag hade inte behövt någon jävla choklad.



Såhär snygg var jag i Stockholm i fredags förra veckan.
På onsdag bär det av igen.




Aningen besviken?

Åh, så snabbt ens humör kan vända.
Nu ringde Linda från jobbet och sa att allting denna helgen blev inställt och att jag väldigt, väldigt gärna får komma upp och provjobba nästa helg istället. Självklart sa jag ja, och på onsdag nästa vecka blir det garanterat Stockholm igen.

Just nu känns allting så sjukt omotiverat, och jag får förmodligen jobba på cecilia hela helgen likförbannat. Det var nog det jag mest hade sett fram emot, att slippa den jävla skiten. Men nej, nu ska vi gå emot allting och göra livet surt som fan för Marie Olofsson.

Sådana smällar får man ta.
Men fan, så besviken jag är.

Helt galet

ALLTSÅ, detta är sjukt. Jag är helt speedad och känner en sån jävla glädje, men jag vet inte varför. Blev så sjukt pepp på allting helt random. jag skulle kunna springa till Tyskland, hämta Tom Kaulitz och sen simma över till USA med han på ryggen.

Hahaha, kanske inte.. Men det är inte långt ifrån!

HOTSTUFF.


Hohoho, den blicken...



Nu ska jag göra något galet och kul.



EDIT:
mamma bakar äppelpaj - MUMS!

24 Augusti.

Hellohellohello.

Måndag och jag vaknade inte förrän klockan var två typ. Sovit i lite drygt 13 timmar och är lagom seg idag, hohoho. Vart ute och gick med Nancy och sen jag kom hem har jag inte gjort något speciellt. Väntar på ett viktigt samtal och jag är lite nervös faktiskt ;) Men det blir nog bra, det blir nog bra.

Förresten så åker jag upp till Stockholm igen på torsdag för att provjobba på en restaurang hela helgen. Lisapåudden är där min käre bror jobbar och efter helgen kanske jag också gör det. Lovely.



Söndagkväll.

Hellohellohello.

Nu har jag landat i LA igen efter några helt underbara dagar i Stockholm.

Igår var jag och Johan på Stagedive Day Out '09, och ni borde vara avundsjuka. Sonic Syndicate, Dead By April och Millencolin. Helt underbart.

Idag har jag shoppat, suttit på Arlanda och filat ner mina naglar och åkt flygplan. Ikväll när jag kom hem åt jag och sen åkte jag och Nancy till Vibbe för mys och prat.

Nu ska jag seriöst sova, man blir så seg av att åka flygplan, och speciellt när man är förkyld!

22 Augusti

Godmorgon världen.

Nu ska jag packa ihop mitt pick och pack för stunden och åka ut till Johan och Lina i Södertälje, eftersom vi ska på Stagedive Day Out idag! Baaaaaaaallt.

Nu måste jag springa, tåget går om en kvart.
Millencolin, Dead By April och Sonic Syndicate ikväll!

In the middle of the night.

Oh My God.. kanske.

Det märker vi. JAG ÄR PEPP PÅ LIVET NU.

Millencolin, Dead By April & Sonic Syndicate imorgon(idag). SWEET.

ILOVE.


Dessa underbaringarna ligger i en påse i min hall nu.
H&M, 399 kr.

Jag ÄLSKAR Stockholm.

Ohlala, jag hann inte skriva igår, dels för att jag var så trött och dels för att jag var iväg hela dagen.

Jag och Ante började dagen med att åka ut till hans jobb -lisapåudden- för att äta lite frukost och ta ett glas vin. Satt där i två timmar och två glas vin senare åkte vi in till Östermalmshallen för att hälsa på Andy som skulle sluta jobba 10 minuter efter att vi varit där. Vi väntade på honom och under tiden tog vi ett glas vin på lisapåtorget. När Andy kom gjorde vi Östermalm och Stureplan osäkert några timmar innan vi åkte tillbaka till Slussen och delade på oss.
Vi åkte hem och kollade på teve med Johan innan Ante skulle hämta Peter så vi kunde gå ut och äta. Efter att vi ätit på en fin italiensk restaurang här på hornsgatan gick alla hem och lade sig. Jag somnade innan jag ens lagt huvudet på kudden.

Idag åkte jag in till stan ensam eftersom killarna sov och hittade skorna jag letat efter i hundra år. Överlycklig gick jag i lite fler affärer men inget som lockade direkt. Ingen bra shoppingdag med andra ord. Nu ska jag bara äta något sen ska jag ut på stan igen. Jag kan inte komma hem från stockholm md ett par jeans, ett par skor och en necessär. Nope, det funkar inte.


Trött, tröttare, Maryyy

Nu tänker jag gå och lägga mig, orkar inte vänta på Ante längre. Han har ju faktiskt egen nyckel. Dessutom kommer jag kolla på några avsnitt av Gossip Girl, och kanske tillochmed fortfarande är vaken när han kommer :)



Godnatt och sov gott.

STOCKHOLM.

Äntligen! Nu har jag kommit hem till lägenheten, handlat mat och annat nödvändigt och satt mig ner med datan och kan slappna av för en stund. Just nu sitter jag och äter min kvällsmat, vaniljyoghurt med frusna mosade hallon och krossade valnötter - MUMS!

Förresten så behövde jag inte hitta hit helt ensam, Johan mötte upp mig på Centralen och åkte med mig hit då han hade glömt den nyckel jag ska ha nu i helgen kvar i lägenheten. Rätt skönt att slippa åka sista biten själv, att åka från Arlanda vcar skapligt drygt fast det bara tog 20 minuter.

Nej, nu ska jag äta upp min mat och diska. Sen funderar jag på att ta en promenad bort mot Slussen och Gamla Stan eftersom Ante jobbar till 11 och förmodligen inte är hemma förrän halv 1.

Jag älskar Stockholm.

Solsken.



Såhär fint väder ska det vara i Stockholm nu när jag är där. Lovely.
Fortfarande långt ifrån klar med packningen och jag åker om en timme. Hehehe. Äta borde jag också göra. Får hoppas att mamma komme rhem snart, så får hon fixa mat medans jag packar klart. Annars får det bli Burger King á la Söder i kväll.


19 Augusti - Påväg till Stockholm.

Okej, rubriken stämmer inte riktigt, men you know what I mean ;)

Jag hade satt mobilen på alarm klockan 8 i morse och vaknade utan röst och genomförkyld. Helt kass nu när jag ska iväg och allt. Fick tillbaka lite av rösten efter några hostningar och två koppar te men min näsa är genomtäppt. Kul på flyget upp där, jag som redan ogillar att åka flygplan. Från Ängelholm till Arlanda tar det inte mer än en timme så det ska jag nog klara, man hinner ju knappt upp innan man ska ner igen.

Haha, mamma ringde precis och sa att Johan, Ante ooch Lina jobbar ikväll så jag får ta mig från Arlanda hem till Södermalm själv. Men det kan väl inte vara så svårt? Arlanda Express in till Centralen och sen tunnelbana mot Slussen och vidare mot Fruängen, eller så går jag från Slussen. Hmm, vi får se. jag ska nog lyckas.

Idag när jag packar lyssnar jag på nostalgimusik;
Ace of Base - All that she wants
Britney Spears - Toxic, My Prerogative, Overprotected, Let Me Be & Bombastic Love
Christina Aguilera - Genie in a bottle & Come on over
TLC - No Scrubs

Det är några av mina nostalgilåtar med många minnen. Har ni några sådana?

Nu måste jag fortsätta packa.

18 augusti ~ pt. 2

Nu har jag pratat med min FRU i 45 minuter, och helt plötsligt känns livet ytterligare lite lättare. Det tycker vi om, det är bra. Fast jag blev helt tårögd när jag hörde henne prata, och jag saknar henne som fan.

Iallafall, Nancy har fixat mina naglar och jag älskar dom. Naturliga med svartglittrigt längst ut. Så otroligt Marie :)



Nu ska jag dammsuga, hoppa in i duschen och rensa garderoben.







18 augusti

I morse vaknade jag genomförkyld och med sån huvudvärk att det kändes som om mitt huvud skulle sprängas. Nancy och jag bestämde oss för en promenad på Hökafältet i Mellbystrand och denna gången fick det bli slingan som är 6 km lång. Good girl, efter frisk luft känns livet lite lättare.

Idag har jag en del att hinna med, och halva dagen har redan gått. Först ska jag dammsuga huset, och sen ska jag städa min garderob. Inget jag ser fram emot om jag ska vara ärlig. Min garderob är proppfull av kläder och enligt mig behöver jag en ny - enligt min mamma behöver den bara städas och så blev det. Eftersom jag åker till Stockholm i morgon kan det vara bra att veta vad jag bör kolla efter i affärerna. Skor har jag redan bestämt mig för ;)

Nu loggade Nathalie in på skype, så nu ska jag prata med min sjuka lilla fru <3

You're everything I need and more.

Jag har fått mina naglar fixade och jag åker till Stockholm på onsdag. Helt underbart. Åker upp på onsdagkväll och spenderar torsdag på stan. På fredag ska vi gå på lite olika muséeum och sen på lördag är det Stagedive Day Out '09! Millencolin, Dead By April, Sonic Syndicate och massa andra bra band.

Min mobil har lagt av, inte lika underbart, och helgen har inte varit bra någonstans. Jag förstår inte hur du orkar hålla p´å som du gör. Men vill du ha det såhär så är det upp till dig. Jag tänker inte stoppa dig.

Whatever.


12 Augusti.

Jag känner på mig att detta kommer bli världen klagoinlägg, haha. Tragiskt men sant. Vi börjar med det negativa

Se-allting-negavtivt-listan;
1. Min axel är på väg att gå under, den är bra nu, men inte så bra att jag kan sova på vänstersidan. Jag sover alltid på vänstersidan. Med andra ord, jag sover dåligt, och har gjort det sen natten mellan lördag och söndag.

2. Mitt högra knä är inte helt läkt och innan när jag skulle städa satte jag mig på knä för att kolla under sängen och BAM. Jag trodde seriöst att jag krossade knät där. Nu gör det bara jävligt ont,

3. Jag vet inte om jag behöber jobba i morgon. På schemat står det att jag jobbar 11-17 men det är inom parantes. Nu svarar inte chefen när jag ringer och eeeeeeeh, jag vet inte om jag behöver åka till jobbet. Den som jobbade det passet i måndags och tisdags var ju visserligen där, men vi hade klarat oss utan henne i måndags iallafall.

4. Jag hatar mitt jobb, så jävla trött på skiten.

5. Mitt schampoo och balsam är snart slut and I am in big need of a haircut.

6. Det har regnat idag, och jag har städat hela dagen. Fyfan

7. Jag skrev nummer 2 på posetivt-listan bara för att jag vet att Jesper läser ;)


Försök-se-världen-lite-posetivt-listan;
1. JOHAN OCH ANTE KOMMER HEM I MORGON.

2. Jesper är världens bästa killkompis ever.


Whatever. Gossip Girl nästa.

i love to hurt myself.

Förra tisdagen var jag nere hos doktorn, pencilin i 10 dagar var det ja, och i fredagskväll tog jag sista pillret. Helt underbart tänkte jag, nu festar vi. Och festade gjorde vi verkligen, hoho. Åkte hem tidigt gjorde vi också, för första gången sen lussevakan då tequilan tog över.

Jaa, sen skulle jag jobba igår var det tänkt. Solade hela dagen och gjorde i ordning mig på en timme innan jag tog raceraudin och åkte ner till båstad - för att få reda på att jag inte behövde jobba = pess. Fest blev det då med och fulla, det blev vi också. Lipade lite och stod på huvudet, yes! Åkte hem tidigt, typ vid 10 eftersom jag inte riktigt var fit for fight efter den smällen, och mina skrapsår längs hela vänstersidan där klänningen inte satt är otroligt.. tjusiga. Om jag får säga det själv då. Satt hemma med min bitch (<3), lillebror och lily innan vi åkte tillbaka för att hämta resterna av mitt sällskap. Kom hem runt 3 typ och med en helvetes smärta i min vänstra axel gick jag och la mig, för att somna vid 5, efter en painkiller. Vaknade vid halv 10, mamma släpade ner mig till vårdcentralen för att hon trodde att det var en spricka i axeln, vilket dom trodde där nere med. in till halmstad for vi och på röntgen satt vi i 4 timmar. Världens surkärring fick jag med.

- Du kan ju inte stå så.
- Det tror jag nog att jag kan, eftersom att jag har jääääävligt ont.
- Nej, det ser inte bra ut, sträck på dig.
- Eh, tror du jag bryr mig om det ser bra ut eller? Nej, jag tror inte det.

Så visade det iallafall sig att det inte var någon spricka, utan bara två muskelfästen som släppt helt och det innebär 10 dagar med painkillers och rehabilitering för att musklerna inte ska bli stela. Helt underbart, jag fick ett helt dygn utan tabletter ;)

Nu ska jag ta dagens sista painkiller och sen tänkte jag däcka eftersom att jag och min axel ska jobba i morgon.


Btw, så hade den snygga läkaren i LA aldrig sett en 19-årig tjej med mina ryggmuskler förr. Han sa att det var posetivt. Whatever.


noot.

RSS 2.0