Jag vill..

... tatuera mig igen. NU.

Har sen duschen suttit med flera koppar te och funderat, men kommer inte fram till något vettigt. Jag tänkte att tatueringen/tatueringarna skulle stå för mina storebrorsor, eftersom mina stjärnor står för mamma och pappa.

Men jag vet inte vad det kommer bli eller var jag ska ha den/dem. Men jag är verkligen sugen på att göra fler!


mamma och pappa, mina stjärnor i livet.


Silversun Pickups - Lazy Eye

Hej, och sorry för sämst uppdatering de senaste dagarna.

Hoppas att alla mår bra?

Jag har bott ute i Mellbystrand i två nätter, passar hus tillsammans med min kusin och datan vi har där ute är ingen höjdare. Därför är det lite svårt med uppdateringar eftersom att det inte fungerar att mobilblogga för mig.

Just nu är jag hemma efter att ha jobbat 3 h, hämtat ut lön och sen åkt hem. Städar, äter och bloggar samtidigt som jag och Sandra pratar om Hamburg. Hon ska packa ner förband eftersom att jag är så bra på att trilla och skada mig. Tur att hon jobbar som undersköterska, så någon jag litar på kan ta hand om mig om jag skulle slå halvt ihjäl mig där nere. Känns tryggt ;)

Nu ska jag iallafall hoppa in i en varm dusch. Jag fryser så sjukt mycket, som alltid när det blåser, eftersom det oftast blåser rätt in på på mitt rum och jag hatar att ha fönstret stängt.


I've been waiting
I've been waiting for this moment all my life
But it's not quite right

Hello there, the angel from my nightmare.

Hellohellohellohello.

Torsdag, jag är ledig och det är världens tråkigaste väder ute. Drygt.
Vaknade helt panikslagen i morse, min kära storebror bankade nästan sönder min dörr. Jag typ trodde att det var jordbävning eller något, sen hörde jag han prata. Körde honom till tågstationen för en timme sen och när jag kom hem dammsög jag huset.

Nu sitter jag här, ska springa ner till sta snart. Flytta lite pengar och sen ska jag köpa blommor till morfar. Vibbe följer med mig till kyrkogården senare ikväll när hon har slutat jobba och det känns bra att hon gör det. Det är ju hennes morfar med så hon förstår hur jag känner, sen att hon har levt med mig hela sitt liv gör också saken lättare än om jag bara skulle ta med någon random. Vibbe är väl kanske inte random någonstans, men hon är min kusin, hon är min värld och jag älskar henne.


jag och vibbe, sommaren-07

Nej, nu måste jag kila. Stan väntar på mig.




Lipar lite, det mår man bra av.

Jag gick och lade mig halv 5 i morse, och började jobba klockan 13. Det är alltid så. Kvällar då jag ska jobba dagen därpå somnar jag verkligen aldrig i tid. Sen de kvällar då jag är ledig dagen efter somnar jag typ vid 9-10 utan problem, helt omvänt.
Tack Morfar, det är dig jag har fått det av ;) Mamma säger alltid att där är han och jag precis likadana. när han var ledig lade han sig tidigt och när han skulle jobba somnade han sent - ibland gick han inte ens och lade sig.

Nu sitter jag här, jättetrött, har River flows in you på repeat och saknar så mycket att jag knappt ser vad jag skriver. Morfar mest för tillfället, han försvann alldeles för tidigt- bara 68 år gammal. Jag minns det som om det vore igår. Mormor och morfar hade varit här kvällen innan och jag hade precis blivit frisk från min maginfluensa så jag var jätteglad men när pappa kom hem från jobbet dagen därpå och berättade, då gick min värld i kras för en stund
Sen den dagen tänker jag alltid att vädret beror på morfars humör. Skiner solen är morfar glad :)

Han har missat så mycket, och kommer missa så mycket. När vi barnbarn tar studenten, när vi fått körkort, fördelsedagar och många sådana stora saker, men även mycket smått.

I morgon ska jag gå ner till stan och köpa blommor att lägga på graven. Det var så länge sen jag gjorde det nu. Får se om någon hänger med, annars gör jag det själv. I need to do it.

I can't say I'm sorry.

Bråkade med en kompis/slyna/whatever/kallahennevadnivill på Facebook för ett tag sen och den här bilden på bdb var resultatet.


Fast egentligen bråkade vi inte - hon bitchade, jag svarade i samma ton och hon bröt ihop. Synd.
Ska jag vara ärlig så är det faktiskt rätt skönt att slippa henne också :)

River flows in you.



Finaste någonsin!

Number 1.

Fick en kommentar av Jonas som undrade varför jag inte lagt ut länken till artikeln som handlar om mig pch min blogg. Jo, för att jag inte visste om att den låg ute ;)

Ni hittar artikeln HÄR.


Bild: Christin Andersson, lokaltidningen Båstad.

Hår, och allt det innebär..

Är det inte ganska konstigt att vi kan pilla våra nära och kära i håret, vi kan borra in våra ansikten vid deras huvuden, tillochmed pussa varandra på huvudet bland allt hår utan att vi bryr oss. Men så fort ett enda litet hårstrå lossnar från huvudet och hamnar någon annanstans så tycker vi att det är så fruktansvärt äckligt.

Friday Night.

Godkväääääll.

Jag började jobba 11 idag, eller i morse. Jobbade lunchen med galet många matgäster och sen dukade jag för ett bröllop i morgon och en middag ikväll.



Kom hem vid 6, och kom på att jag inte ätit något på hela dagen. Klämde i mig en stor typ panpizza, och duschade. Sen har jag kollat på teve med mamma och pappa hela kvällen.

Haha, har seriöst tagit en timme att skriva detta inlägget nu, blir distraherad hela tiden.
Iallafall, nu tänker jag gå ner, tvätta bort sminket, borsta gaddarna och sen ska jag sova. Upp igen om 12 timmar ;)
Fyllering mig inte, tack :)

BEAT IT.

Åh, nu går jag på överskottsenergi. Sov ungefär 2,5h inatt och sen jobbat hela dagen typ. Jobbar hela helgen också, dryga tider dessutom. Money money money! Kan aldrig finnas för lite av den varan. Speciellt inte nu när vi ska till Hamburg, Jag och Sandra! Iofs har jag egentligend e pengarna jag behöver där nere, men det skadar ju inte med lite extra ;)

Dessutom, så kom jag på att jag har några tyska vänner i Berlin, så skickade iväg ett mail till en av dom på facebook innan. Han hade aldrig varit i Hamburg, men har vänner där, så han kanske åker dit och hälsar på dem samtidigt som vi är där! Isfl ska vi möta upp dem och få en egen rundtur i Hamburg, alla bra uteställen, allting. It would be SICK! Sen hade det varit skitkul att träffa mina vänner där med, har inte träffat dem på typ 4 år, bara haft mailkontakt. Åh, jag längtar!

Iallafall, så ska jag hoppa in i duschen nu tänkte jag, sen ta en tur ner till Jonatan. Han ringde innan och vi har inte träffats på typ två veckor, och det tyckte han var waaay to long time. Kan jag hålla med om. ;)

Japp, så blir det.

Nämen oj, vi ska åka till Hamburg.

WOHOO! Jag och Sandra har planerat att åka ner ett tag, och funderade på att åka över nyår. Kom på att det är stängt typ överallt då, så vi ska åka precis innan jul istället! Mellan den 17 & 20 december är vi i HAMBURG! Precis innan jul! Massa julpynt överallt, åh det kommer bli så mysigt. Hotellet vi ska bo på heter Hotel Eleazar Novum, är jättefint och ligger mitt inne i stan!

Haha, nu måse jag lugna mig. Kan inte sluta skratta, som jag har sett fram emot detta! ''Jag har iallafall jobbat halva dagen, och varit på kalashumör.
Efter jobbet åkte jag och mami till Maxi och köpte en vit skjorta till innan vi åkte till mormor som har möblerat om. Hon funderade tydligen på att slänga en del saker, men jag sa att jag vill kolla igenom allting först, kan ju alltid finns något som är kul att ha sen när man själv flyttar :) Gamla fina stickade sängöverkast till exempel, hur fint som helst!

Sen nu ikväll har vi ju bokat resan, åh. Så pepp!
Nu ska jag snart sova, upp och jobba tidigt i morgon. Haha, jag börjar 9 ;)


They say that I can't change without you.

.. Those nights I can't sleep, I'm stuck here. Lost in your dreams, I'm stuck here now. Like why can't I get much better? So swipe it, and take it away, and never - never lie to me. The only reason my eyes close is so they open with you by my side. - Blessthefall - Wait for tomorrow. Min och Jecis låt <3

Iallafall så tänkte jag gå upp vid 9 och gå en runda. Bra initiativ Marie, synd bara att jag inte har några bra skor.
Men med uppsatt hår, sonnenbrillen, en ipod med bäst musik och converse så blir det bra ändå. :)

Nu ska jag sova :*


Feeling this? I miss you.

Förresten så spelar Blink 182 i San Diego i morgon. Utsåld konsert.

Jag borde vara där. För att se världens bästa band på hemmaplan.


jag saknar..

.. att ha en häst som man verkligen tycker om.
En häst som man fastnar för första gången man ser den.
En häst som man hoppar en bana på 90 med första gången man rider den.
En häst som man från början inte vågade rida ut i skogen på.
En häst som man känner att man skulle kunna ge allting för.
En häst som man cyklar en mil bara för att titta på när den betar i hagen.
En häst som alltid kommer när man ropar.
En häst som Ida Dancing Liz.




Trapped

Cause' of you, I'm lying awake at night,
All I'm seeing are pictures of you.
As I close my eyes, I fade my way into the laws of my dream world.
It's a place of trust, would you meet me there?

Cause' of you, my tries to not think of you,
They just end up in one million thoughts.
It's way too much to mention,
See what I mean when you see my creation.

It's a place of trust, I can meet you there.
There's no time to spare, come and show me you care,
What you're believing will here become real!

My braids are gone.

Hellohellohello, trevliga söndagskväll.

Jag hatar söndagar, man får verkligen aldsrig något vettigt gjort på en söndag.
Liksom, vad har jag gjort idag?

Jag sov till klockan var halv 3, då slet mamma upp mig ur sängen för att hon skulle städa frysen. Där stod jag med ett täcke runt mig och en påse i näven medans mamma slängde mat som hade kunnat försörja halva afrika, om det inte varit så att det varit gammalt.
Hmm, min bror har kommit hem från Stockholm, för att vara hemma i ett par veckor. Det gillar vi. Men vettigt? Njaa, inte direkt.

Sen nu ikväll hade jag så tråkigt och var irriterad på alla så jag låg och pillade på en tråd på en av braidsen och trofan att tråden släpper. Förmodligen för att jag drog i den, jag drar alltid i alla trådar jag hittar, och jag orkade inte sy fast ny, så mina braids är borta. Dumma puckade miffo du är Marie, ja tack jag vet. Nu när jag duschat ångrar jag att jag inte gjorde det simpelt och sydde fast ny tråd, det hade tagit en minut, och jag gillade dem verkligen.
Men sen är det ju inte direkt så svårt att dra till en afrosalong, pröjsa 200 spänn och göra om dem heller såklart ;)

Nu ska jag äta choklad.



Bild från förfesten i HBG i fredags.

Cornrows.

När jag åkte till Sthlm förra veckan sa mamma att hon ville ha hem sin vanliga dotter, ingen nollåtta med IG som en bokhylla och smink som en femåring. Med andra ord, hon ville att jag skulle vara som vanligt. Vilket jag också är.

Dock blev jag ganska pepp på lite förändringar nu när jag var där uppe och min första tanke var att raka av mitt hår. Insåg dock att jag förmodligen(marie, ljug inte, LÄS: jättejättejättesäkert) skulle bryta ihop i det läget så jag sket i det. Gjorde istället sex rader med cornrows på den sidan jag inte har luggen och jag är jäkligt nöjd.

Cornrows är en fläta man gör, på samma sätt som en inbakad, förutom att den sitter utanpå so to say. Håller i ungefär två - tre veckor på mitt europeiska hår, men afrikaner kan ha det i upp till 1,5 - 2 månader, med rätt skötsel.
Det sliter inte alls på håret, och eftersom de fästs med sytråd kan man ta ut dem när man vill också. Perfekt för mig som tröttnar på saker väldigt fort ;)


(klicka på bilderna så blir de större)

Bilderna är inte de snyggaste, eftersom att jag är trött och inte orkar ta hur många som helst.
Nu tog jag bara nårga där man såg hur det hela ser ut ;)

Godnatt!

Wohoo.

Woaaah, fick en tid 15.30 och planet går 18.05 från arlanda. Alltså bör jag vara på Arlanda senast 17.30.

Hohoho, nu blir det stressigt. Vad ska jag göra till halv 4?

I morgon...

.. när jag har vaknat ska jag ringa och kolla om jag kan få en tid innan 15. Om jag får det så yes - annars väntar vi tills nästa gång jag är här uppe.

Det kommer bli så sjukt ballt!

Såhär funkar det i Sthlm.

0. Vakna onödigt tidigt.
1.Gå på stan en hel dag utan att äta.
2. Gå ut och ta två glas vin innan maten på kvällen.
3. Ät mat efter det.
4. Åk hem och lägg dig ;)

Hohoho. Kvällsmat á la Zink.
Förrätt; Chévre Chaud
Varmrätt; Grillad kalvschnitzel brässerad i vitt vin, citron och smör. Vitlöksstekt svamp.
Dessert; Créme brulé

Jag är galet mätt, och har nog världens bästa storebror.


090908

Woaaaaah, hej.
Grattis mamma & pappa på er 20-åriga bröllopsdag.
Ek, säger men så?

Jag har stora planer för mitt hår, but I'm not gonna tell yaaaaaaaaaa. Kanske fixar det redan i morgon, får se vad jag hinner. Men det skulle vara så ballt. Hohohoo.

Ikväll ska jag och storebror ut och äta på Zink, som ligger bort mot Norrmalmstorg. Fiint ska det vara! =)

Jag har handlat idag, en hallonröd kofta, blå spetstrosor med beiga rosetter och nagelolja. Och NK-Mint. Gott.

Will.i.am drop the beat now.

- Åh, hej så dålig uppdatering det var här idag? Vad har du att säga till ditt försvar, Marie?
- Eeeeeeeek, eh. hehe?


Haha, jag är trött, och seg, och otroligt seriös som ni ser.

Tog t-banan till slussen i morse(eh, i morse?) och sen gick jag lite på Götgatan innan jag gick genom Gamla stan, förbi slottet och genom kungsträdgården för att gå till Gallerian. Haha, lång runda, men det är så fint där borta vid slottet när man står på bron och kollar bort mot Grand och ditåt.

Iallafall så handlade jag en lång tjock halsduk på H&M inne i gallerian. Hittade världens snyggaste kappa, men köpte den inte efetrsom den inte hade fått plats i resväskan hem sen. Den gick knappt att stänga på bägen upp ju, och kan inte direkt packa hälften av kläderna i handbagaget? Eller jo, det kan jag. Men nej, pallar inte bära runt på massa kläder.
Haha, förresten så handlade jag inga panties eller sockar idag. Handtvättade istället. Haha, så lat.

I morgon ska det komma hit hantverkare vid nio, för att fixa kylen. Det är fan inte sant. NIO PÅ MORGONEN! Inte okej, jag som tänkte sova. Precis som alla andra dagar här uppe. Men nej, i morgon blir det tidig frukost och sen stan - surprise. Av den anledningen tänkte jag typ gå och lägga mig snart, så jag orkar gå upp vid 8 för att duscha och sånt innan dom hantverkarna kommer. Hehe.

Med andra ord, godnatt.


Btw, ikväll var det ett år sen jag tog ut min tungpiercing.


090907

Åh, godmorgon.

Jag fick helt panik när jag vaknade för en timme sen och såg att klockan var 12. Shit som jag vänt på dygnet här uppe, inte bra alls. Jag hatar när man vänder på dygnet, och under skoltiden var jag verkligen expert på att sitta uppe halva nätterna och göra ingenting.
Haha nej dethär funkar inte. Jag måste vända tillbaka. Kan börja redan i morgon för att min äldsta storebror ringde nyss och berättade att mellan 9-11 imorgonbitti kommer en kille som ska laga vår kyl som varit sönder i en vecka. Kul att ligga och sova när han kommer ;)

Idag så ska jag iallafall gå igenom SOUK-gallerian. Inte hunnit det ännu, så det får bli dagens uppgift. Sen vet jag inte mer, storebror ska klippa sig klockan 3 och, ja. Det är väl vad jag vet :) Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag ta en dusch, sen blire staaan.

six feet under the stars

Jag har hällt i mig 3 liter vatten sen klockan 9. Haha, typ en halvliter i halvtimmen. Inte så farligt, förutom att jag springer på toa hela tiden. Lite som när man är full, har man en gång börjat gå på toa kan man inte sluta. Haha.
Bedtime.

M - duuu. jag saknar dig, idjut.
D - duuu. jag saknar dig. not
D - just kidding :D <3

i've got your picture, i'm coming with you. dear maria count me in. there's a story of the bottom of this bottle and i'm a pen.




All Time Low
- Siesta 08

Ismissbruk

Förresten så sitter jag här och missbrukar isbitar som är gjorda på jorbgubb-rabarbersaft. ASGOTT!

OCH DÄR, fick jag hicka.

090906

AAAAAAAAAAAAAAH, jag är pinsamt seg idag. Typsik söndag, och inget roligt att blogga om eftersom att jag inte gör ett skit mer än vad jag måste. ;)

Jag och storebror åkte in till centralen och käkade burger king, sen åkte vi hem igen. Jag köpte nytt SL-kort till tunnelbanan och istället för att behöva köpa nya i papper hela tiden, och därmed slakta miljön, så köpte jag ett i plast som man kan ladda fler gånger och slaktade miljön ändå - men inte lika illa som om jag köpt nya i papper ;)

Hahah, jag sitter seriöst och asgarvar över den meningen, fattar knappt en själv vad den betyder, men jag hoppas att ni är smartare än mig och förstår min mening i meningen. HAHAHAHAHA, nej. Jag är FÖR trött. Ge mig socker, tack. Det kan bli en ganska kul kväll det här.


"Haha duvet gumman, det är 23 här... egentligen"

Godmorgon, söndag.
Ååh, jag har precis vaknat och är helt seg efter igår. Vi gick först på bio och såg Inglourious Basterds, som verkligen var skitbra och sen gick vi till Grodan på Grev Turegatan där vi var OSA:de. Trevligt ställe, och jag lär ha varit yngst. Satt där i någon timme och tog ett glas vitt innan vi gick vidare till East på Stureplan en snabbis för att hälsa på lite folk. Vakten pikade mig för min ålder och därav rubriken för inlägget, men in kom jag ;)

Sen hoppade på tunnelbanan hemåt och somnade ganska snabbt. Sen vaknade jag för typ 10 minuter sen och nu tänker jag hoppa in i duschen innan jag ska gå ner till coop och handla B&J's till mig och storebror.

Hmm, borde nog handla underkläder, strumpor och panties. Men det kan jag göra i morgon ;)


Ich bin zu hause.

Åh hemma i lägenheten efter en kalaskväll. Jaa, lägenheten känns som hemma för mig. And i adore it. ♥

Iallafall, vi hann till bion som börjar 21.10 sen drog vi til Grodan på Östermalm och nu är vi hemma igen. Ni får en bättre uppdatering i morgon(idag) för att nu ska jag sova.

Lördagkväll i Stockholm.

Wohoo, pepp på fest. Dock har jag kommit fram till att rött vin verkligen inte är okej. Det är så äckligt att jag aldrig mer tänker dricka det. Eww, fifan. Vitt vin och Rosé funkar alltid speciellt sommartid, det är såå Båstad. Men rött, det funkar aldrig, inte till något, det är så illa att man blir ledsen. In my opinion. Haha.

Iallafall så hade vi bara rött hemma, och eftersom systemet är stängt får jag inget vin :( Men eftersom jag hittade massor av sprit i kylen så jag sitter jag nu och dricker drinkar made by sourz apple, sprite, hallon och isbitar som är gjorde på saft med jordgubb och rabarber. God kombination, hehe. Grymt lång mening också.

Dock vet vi inte om det blir bio ikväll längre, vi ville se Inglourious Basterds men den går så sent. Kanske bara blir så att vi går ut och äter och tar ett glas vin/öl och sen går vidare till klubben där vi är OSA:de ikväll. Vi får se och låter tiden bestämma helt enkelt.

Nu ska jag rota igenom min brors garderob och hitta en snygg t-shirt att ha till mina jeansshorts.

090905

Haloooo, eller eh. Hej =)

Har precis kommit innanför dörren, efter en lunch på stan som senare bidrog till shopping. Farligt liv i Stockholm, iallafall enligt min plånbok. Han är ganska ledsen nu :( Stackarn. Men jag är glad så det räcker åt oss båda.

Började dagen med en lunch på Östermalms torg, lisapåtorget stod för frukosten. En kycklingsallas och ett glas vitt i solen. Helt underbart. Sprang in i Saluhallen och hälsade på Andy, bestämde oss för bio och utgång ikväll. Gick ner till Sturegallerian och hälsade på inne hos Freddy som jobbar på Fred Perry. Blev OSA:de på en Club, +23. Sen gick vi inom lite affärer och handlade lite viktigt, typ schampoo och balsam - FÖR 399 KR. Egentligen skulle det kosta 899 kr. Hohoho, vilket kap Marie!

Nu ska vi iallafall städa lite, sen ska jag hoppa in i duschen och raka benen, halleluja det var länge sen nu. vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll.
Jeansshorts, en av storebrors T-shirts och svarta pumps? Svart hög midjekjol, body och svarta pumps? Stuprörsjeans, tunika och stövletter? - Dagens I-landsproblem ;)

Puss, have a nice day :)


Det är omöjligt att älska och vara förnuftig på samma gång.

Jag ÄLSKAR Stockholm.

Folk är så jäkla öppna och trevliga här, I TOTALLT LOVE IT! ♥

Nyss var jag ute med pizzakartongerna, vi pallade inte gå ut och äta - slappkväll framför teven it is, och då mötte jag två jättetrevliga, SNYGGA killar i trapphuset.

- Hej, är du vår nya granne?
- Shaa, eh nej. Min bror bor här, men jag har lite planer på att kolla jobb här.
- Fan va schysst, då måste vi ju lära känna varandra eftersom att du kanske är vår framtida granne. vad gör du ikväll?
- Mja, ta det lugnt, kolla på en film eller något. Ni då?
- Ah, typ samma. Men du kan ju komma upp på en drink sen om du vill, vi precis ovanför dig, fast på tredje våningen.
- Hahaha aah, eh okej.
- Ah, schysst. Ses sen då kanske.

Sen skulle de gå och fixa mat. Haha, jag tyckte det var lite gulligt faktiskt. ^^ Men jag får se, lovade ju trots allt storebror en lugn filmkväll ;)

Vivalafredag

Haha, jag är verkligen kass på det här med rubriker :(

Jaa, nu är jag hemma från stan iallafall. Var och hälsade på min andra storebror på jobbet, Tössebageriet som ligger på Karlavägen på Östermalm. Sen åkte vi tillbaka in till Sergels och gick runt lite i affärer. Ante åkte hem och jag gick vidare till en frisör i PK-Huset för att få mitt hår tvättat, fönat och plattat. Kände att jag behövde slappna av lite, för det gör jag ju inte hela tiden jag är här annars ;) Haha nejdå, men hittade ingen massör med drop-in så det blev bara hårmassage, och det var jäkligt skönt!



På vägen hem gick jag inom gallerian och American Cookies där jag köpte ett halvt kilo muffin. Efter typ 3 bitar är jag så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen, haha fail. Men gott var det. Sen gick jag inom Wayne's och köpte med mig en chailatte innan jag sprang ner till Centralen och tog tunnelbanan hem.

Kollade igenom mailen, familjen i Österrike hade valt en annan tjej, och jag hade även fått mail från en familj i ROM, ITALIEN. Hohohoooooooo, Rom liksom. Förresten så är det väl ungefär ett år sen min fru var där om jag inte minns helt fel. Åh så avundsjuk jag var då! Tror jag ska maila om mer kontakt med familjen, det skadar inte att testa :)
Ah, nu ringde dom från SAPC och frågade om jag ville ha mer kontakt med dem och jag sa JA. Haha, när man talar om trollen, verkligen.

Nu ska jag utmana min bror på GH - Rockstar och hoppas att jag vinner. Vi gjorde en 'deal' om att den som förlorar betalar den andres mat ikväll när vi ska gå ut och äta. Så typiskt mig och Ante - tävlar om allting. Men annars blir det ingen sport i vardagen.

Senare ikväll ska vi nog ut någonstans och ta en drink, har ni några tips på vart vi kan gå?


Fredag i Stockholm.

Godmorgon till er som nyligen vaknat, Godmiddag till er som varit uppe ett tag, Godkväll till er som inte gått och lagt er ännu ;)

Jag sov jättegott inatt, uppvaknandet var inte lika fint. Fönstret var öppet så jag vaknade vid halv 11 av att en hel brandkårsstyrka rycker ut. Heeeeh, inte riktigt okej va?

Än så länge har jag faktiskt fått en del gjort, blivit intervjuad via telefon, och även pratat med en kvinna på Scandinavian Au Pair Center. Mer info om det sen ;)

Nu ska jag göra mig i ordning för en dag på stan medans min bror ska låna datan.
Hörs senare :)

Mittinatten med Marie och Ellia.

Ellia säger:
hur går intervjun till?
- säger:
jag vet inte  
Ellia säger:
in real eller på telefon?
- säger:
telefon
- säger:
hohoho
- säger:
jag är ju i sthlm
Ellia säger:
NAJS
- säger:
hahaha?
Ellia säger:
det betyder du är kändis
Ellia säger:
för riktiga kändisar har inte tid att träffas in real



Den här bruden, hon är världens bästa Göteborgare!

3 september.

Jag har inte gjort något vettigt idag. Behöver inte jobba, och lär inte behöva heller, folk avbokar pga av att det inte är samma lokal längre. Men jag förstår dem, jag hade gjort precis samma sak.
För att från början ha bokat en restaurang ute på Djurgården med havsutsikt till att få en festvåning inne i stan? Nej, jag hade gjort allting för att boka om.

Men jag får iallafall lite semester här uppe. Åkte ut på Djurgården innan och kollade hur restaurangen såg ut. Köket ser ut att vara helt bombat, och det är det ju egentligen också med tanke på att dom hade gasolgrillar. Sen har vi bara gått på stan annars, jag och storebror. Shoppat små onödiga saker, typ ett armband. Haha.

whatever.



Godmorgon Stockholm.

Jag har vaknat efter att ha sovit 10 timmar i världens bästa säng.
Tänkte duscha nu, sen vänta på att storebror ska komma med min nyckel. Ante ligger och sover som en stock, sådär trevlig. Haha, nej men jag har inte hjärta att väcka han på hans lediga dag :)

Idag ska vi iallafall gå en sväng på stan och sen ska jag ut till jobbet vid 16. Wohoo!
Nu, duschen.

Älskar det här.

Jag älskar verkligen det här. Älskar att komma bort från allting hemma. Älskar att höra bilarna utanför på Hornsgatan hela tiden. Älskar att höra polisen rycka ut en gång i halvtimmen. Älskar att höra traktorn som kör runt och sopar Hornsgatan klockan 1 på natten. Älskar kvällar då jag och storebror bara ligger och kollar på teve, flummar och dricker 1,5 liter coca cola var. Älskar Stockholm, helt enkelt.

Nu ska vi sätta igång en film och somna till den. Om det går med soptraktorn vill säga ;)

Godnatt!



Framme i Stockholm.

Åter igen är jag uppe i huvudstaden och jag älskar det redan. Jag trivs så galet bra här!

Flygresan gick väl rätt bra kan jag nog tycka, fast det skakade lite precis när vi kommit upp i luften. När vi gick ner för landning och precis kommit nedanför molnen började det skaka jättemycket och som den mes jag är satt jag och tänkte "nej, nu dör jag" samtidigt som jag lyssnade på TH. Ska jag dö, så ska jag göra det med bra musik i öronen!

Haha nejdå, nu ska vi inte prata om sådant. Jag är så hungrig att jag snart svälter ihjäl så jag ska försöka få med Ante ut och åka och handla mat på Burger King. Det har jag saknat. Haha.

Hörs snart.

Whatever

Världens skönaste unge.



Finns det någon sötare? Lätt att jag ska lära mina ungar det!


Svininfluensa

När mamma kom innanför dörren för typ 15 minuter sen hoppade jag ner, lycklig som fan med min alcogél i handen. 10 sekunder senare är min värld förstörd. Typ.

Mamma sa att jag ska ta spruta mot svininfluensa, för att ungdomar i allmänhet är dom som blir sjuka lättast.
Jag sa att då får hon både dränka och söva mig först, jag tänker minsann inte låta någon random sticka en nål i mig och spruta in något. NO way, inte i detta livet.



Inte för att det är speciellt lockande att se ut sådär.
Men hon får iallafall muta mig med något. Jag gör det inte frivilligt.

Helt sjukt!

Detta är så jävla sjukt! Jag börjar tro att folk skämtar med mig för att se alla mina galna reaktioner.

Skrev precis världens längsta inlägg om hur besviken jag var för att jag inte skulle kunna åka upp till Stockholm och jobba denna helgen heller. Ringde Malin på Äppelgården och sa att jag kan jobba i helgen om det hade behövts, men hon hade löst det och skulle ringa om de fick in fler bokningar. Ringde till mamma på jobbet och sa som det var, att jag kanske behöver jobba i helgen, och då säger hon att jag SKA jobba i helgen. Ringer vidare till Ante som svarar med att "jag skulle precis ringa dig, när landra du i morgon?"

Lisapåudden har hittat en ny tillfällig lokal OCH JAG ÅKER ALLTSÅ TILL STOCKHOLM I MORGON.

Med andra ord har jag varit ledsen och besviken sen halv 9 i morse, helt i onödan.

YES!

Detta händer fan inte. Inte nu. Det är liksom inte okej.

Vaknar av att Ante ringer, ska precis svara när han lägger på. Försöker ringa upp, men det går inte. Han ringer igen,
-Shaa, är du vaken?
- Mja, lite halvt.
- Okej, om du inte vill ha semester i helgen kan du nog avboka din biljett...
- WHAT?!
- Restaurangen brinner.

Så, restaurangjävlen brinner. Står på Aftonbladet om ni söker på "Restaurang på Djurgården brinner"




Är ni nöjda nu?

RSS 2.0