days.

Ibland har jag dagar då jag inte vill göra något här hemma. dagar då jag bara längtar bort, till det nya som kommer och till det gamla som har varit, men som nästan varit för bra för att vara sant.

Idag är en sån dag då jag skulle kunna åka till Düsseldorf spontant för en fin festkväll.

Karma

Jag är trött. Så otroligt trött efter två nätters med dålig sömn och en en dag på jobbet.





I believe in Karma. That means I can do bad things to people all day long and assume they deserve it.


Mat.

Idag har jag ätit glass. En glassbåt, som var himmelsk, och sen en mjukglass. Nu skulle jag laga stuvade makaroner och värma köttfärssås. Jag orkade inte och drack ett glas oboy istället.

Sen kom jag på att jag måste äta något vettigt med, eftersom iallafall jag och Jonas ska åka in till halmstad ikväll och se på Badjävlar med Henrik Schyffert, Fredrik Lindström, Magnus Betnér, Felix Herngren, Johan Rheborg och Marika Carlsson.

Crossfire.

And when the hardest part is over we'll be here, and our dreams will break the boundaries of our fears.


Jag är trött, och saknar Sandra. Och jag är lite lite besviken på mig själv.



Eeeelm

Min telefon dog idag på jobbet och den här gången hjälpte det inte att kasta den i marken. Mamma fick akutinhandla en ny telefunk åt mig på expert när klockan var 17.57 enligt kvittot och det blev en söt liten svart/metal sony ericsson elm.

Nu har jag iallafall inga nummer igen, eftersom man är smart och sparar nummerna på telefonen. Automatisk sparing av nummer på SIM-kortet, here i come.

One.

Spelar sönder Swedish House Mafia – One (Radio Edit) (spotify) och getting ready for work. Hela helgen ska jag spendera på caféet och jag är inte direkt excited.

Igår hängde vi på annabelle och käkade pizzabuffé. Drack ett par cider och livet dansade och log. Idag är jag trött, för att jag vaknade halv 7 och har bara halvslumrat sen dess. Inte lovande.

Puss

20 juli

Juli är snart slut, jag har varit hemma i tre veckor. Fattar fan inte vart tiden har tagit vägen.

Iallafall, helgen bestod av båstad och stadsfest. Fina grejer och är superexcited för nästa års stadsfest.
Igår jobbade jag kväll och sen hängde vi i båstad.

Idag har jag åkt bil, hängt i hölminge och hängt med älgar.


Llllllllondon.

Jag skickade precis mail till London. En annorlunda, men skön känsla i magen får mig att känna mig som en lite bättre människa.


Riesling, G.H von Mumm

Sitter och avnjuter ett glas vitt vin. Fan så fint.




Have you ever been a part of something that you thought would never end?

Golden times.

Sitter här med ett välförtjänt fotbad, jordgubbar och Gyllene Tider. Jobbade mellan 12 och 17 och svettades hela tiden. Kom hem och åt lite innan jag åkte ut till mormor för att svalka lite i poolen och hämta keys. Mormors hus behöver passning och jag blir offret. Tänkte försöka hänga lite där själv, iallafall en natt, och se hur det går. Om min rädsla för att vara ensam hemma nattetid kunde försvinna så skulle det ju vara trevligt :)


Nu ska jag ta upp mina fossingar och sen ska jag duscha av mig. Funderar på nagellack på fötterna med. Får tänkas på.

Vi dansar i regn.

Nattpromenad med dans mitt bland trafikljusena i stan. Sommarklänning, converse och varmt regn.

bild, weheartit.


La Camisa Blanca.

Alltså, jag är så jävla glad!

Ringde precis en snubbe till mig och frågade om jag kunde servera på en fest den 21 augusti. En snubbe som jag inte känner. En snubbe som hade snackat med någon annan snubbe som rekommenderat mig och Vibbe som servetriser. Därför ringde denhär snubben till mig. För att vi har gjort bra skit ifrån oss.

Fan, så jävla awesome. Jag är stolt. High five, som fan.


Lördagkväll.

Jag har så ont i min fot att jag vill amputera den, och min mage mår inge vidare efter att inte ha ätit ordentligt. Så går det när man är ung och dum, säger mamma och ber mig skylla mig själv. Det gör jag också.

Men jag äter en banan och älskar stödskydd. Så blir det förhoppningsvis bättre.



Dessutom är jag så trött att jag inte ens orkar bry mig om att jag är ensam hemma, utan sitter på nedervåningen i köket med fri insyn på alla håll.

falsterkvalsterbo.

Hohohooooooo, det som händer i Falsterbo stannar i Falsterbo. Helt klart. Så jäävla insane. Synd att man ska jobba hela helgen annars hade det blivit mer husvagn för min och Vibbes del. Nu ska jag powernapa och sen ska jag duscha innan jag och Vibbe drar Mellbybeach för huspassning. I morgon börjar jag jobba halv 8, och söndag med. Måndag morgon blir det halv 7, sweet.


Falsterbo.

Jag och Vibbe åker till Falsterbo lite sådär spontant =) Hörs i morgon!

Düsseldorf.

Idag är en sådan dag då alla som inte bott utomlands och trivts riktigt bra inte förstår. No offence.

 

♥ ♥ ♥


The Scientist

Har insett att jag bloggar när jag har tråkigt, när jag inte har bättre saker för mig. Som nu. En dag då jag är ledig, vädret är dåligt och jag har fått uppgift om att dammsuga huset samt flytta vattenspridaren.

Helt omotiverad, och inte sugen på någon. Fick erbjudande om en tur på hästryggen, men kände efter lite tankar att jag inte är sugen på att ta upp det igen. Inte för bara någon gång då och då.


takis.

Dagens största vill ha är en takterass. Jag förtjänar en takterass. Alla förtjänar en takterass. Så länge man har fina vänner, så man slipper sitta där ensam om kvällarna.

♥ den blonda bruden är världens finaste amerikan, sara. fan vad jag saknar henne.

See the reasons in your eyeeeeeeeeees.

Jag är överkänslig mot insektsbett. Ze doktor ville ta stick i fingret för att kolla sänkan, så det inte var en infektion, men jag bangade. Så sa dom bara att jag skulle komma tillbaka och få pencillin om det inte lagt sig innan helgen. Det kan jag leva med, så länge jag slipper nålen.

Iallafall, så vart jag nere och glodde på schemat, och skar mig på det helvetes pappret. Mitt på tummen, snett över där man böjer tummen. 100 spänn på att jag komemr får citron i 'såret' i morgon på jobbet.

Natti. ♥

Jag tror att någon är trött.

Jag är så jävla trött att jag snart somnar här och nu. Med tangentbordet som kudde.

Somnade nämligen strax innan halv 3 inatt, och upp halv 6 för att vara på jobbet halv 7. Jobbade hur länge som helst och kom hem för inte alls länge sen. Eller ja, typ 45 minuter sen och jag har fortfarande inte varit hos doktorn med mitt myggbett. Bara fixat massa viktigt.

Ska till doktorn klockan 4 iallafall. Om enochenhalv timme nästan. Inte excited.

Ska ta en powernap. Puss.

Första jobbdagen.

Jag har världens fetaste myggbett. Jag skojar inte, stort som en assiett(aschett), svullet och illrött. Fina grejer. Ska till läkaren i morgon efter jobbet och be han titta på det en stund.

Jobbade for the first time idag iallafall. gick himla bra, och var rätt roligt faktiskt. Har varit rätt less på tanken att jobba annars, men det var chill. Fina tyskar som visade sig vara från Düsseldorf, dock på andra sidan stan från där jag bodde - men världen är himla liten.

Nu ska jag sova, ska upp 5.30 i morgon. Inte excited. Men slutar jobba 12, och sen doktorn och sen snacka med en Per innan jag kommer hem.
Puss, kram och godnatt.

Nattpromenad.

Nattpromenader är förjävla fina. Ska bara komma ihåg att alltid dra med min kamera. Kommer alltid halvvägs, sen inser jag att jag har glömt den ;)

Nuuuu, snart, ska jag dra till jobbet for the first time this summer.

söndagkvälllllll.

Är övertrött som jag vet inte vad, ska ut och gå en runda nu snart.

haha puss.

världsbäst.

Hemma efter jobbpass på drygt 12 timmar. Sjukt schysst jobbpass dessutom, och kommer bli en fin liten lön.

Och älskade Tyskland körde över ett landslag som består världsstjärnor ♥ Helt klart en lektion i hur fotboll ska spelas. Hejdå Argentina.

2 juli '10.

Vädret är helt knäppt och därför cyklar jag till stan med Nathalie.

Snett.

Hahaha lite sne såhär på morgonkvisten. Gud vilka sjuka människor det finns.

En sommarkväll i juli.

Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen. Tänkte bara säga godnatt med en liten snabb update.

Innan idag bjöd Nicke med mig ut på pizza med Viebke's. Ja tack, mamma skulle ändå iväg och pappa befinner ju sig i Helsingborg denna veckan. Så vi skulle cykla halv 8. Jag var så gott som redo och nere hos han vid 5 över halv, dock emd opumpad cykel. Pumpar skiten och får sms av lillviebke om att de är påväg hem och att det bara blir han och Hanna som käkar. Väntar ett tag innan vi sätter fart i det fina vädret och ändå har viebkes inte lämnat huset när vi väl kommer fram så vi hälsar på hos Nancy på en femma =) Sen blir det pizza, vi kom dit 5 min innan dom stängde men det löste sig och gott som fasiken var det. Cyklade hem till Viebke's och hängde hos Anton i x antal timmar innan jag och Nicke skulle dra oss hemåt. Halv 12 hann klockan bli och det gick faktiskt rätt fort att cykla hem. Förutom att vi stannade till nere vid lagan i nästan en timme, helt underbart så fint, och dessutom med stjärnklar himmel. Värsta romantiskt, haha. Nästan. Sen cyklade vi vidare hemåt, och jag värmde min lovely vetekudde. Magkatarr är inge kul på kvällen. Inte alls för den delen.

Nu ska jag sova, och detta inlägget blev lite långt ändå.

Gastrit.

Jag har magkatarr. Magkatarr orsakas framför allt av stress, oro, starkt kryddad mat, kaffe, sprit och tobak, oregelbundna matvanor, jäkt och dålig tuggning. Allt utom det där med tobaken stämmer ju. Fint.

Med andra ord är det jag som käkar yoghurt och lever nyktert resten av sommaren.

1 juni '10

Känner att jag är gud så grym på rubriker. '

Idag tog jag mig en sovmorgon. Kan meddela att jag äter frukost/lunch som mamma skrev på en lapp att jag skulle göra. YES MUM! 2 lingongrova med leverpastej och ättiksgurka, åh så saknat, och ett glas med a-fil och banan åt min underbara magkatarr som hemsökte mig igårkväll. Hade så ont att jag nästan grät där jag låg med en vetekudde på magen och min nya SOLO.

Idag är det iallafall mer unpacking som gäller. Golvet i rummet brevid ser förjävligt ut och allt är mitt. problemet är att jag kommer pressa in allt skit i garderoben, som också ser förjävlig ut. Haha, helt full är den. Får nog bli en rensning denna veckan med.

Nu sätter vi igång denhär spotify-listan och sätter igång.

RSS 2.0