Back in LA.

Jag är hemma, och trött. En tidig kväll och jobb i morgon, på't direkt.

Svedala din jävel du är vacker som en dag.

Åh, så jag åker om typ 8 timmar och har fortfarande inte börjat packa. Lilla ångesten. Egentligen behöver jag bara stänga resväskan men får för mig att jag kommer glömma något asviktigt och mitt liv går under. Det värsta som kan hända är att batteriet på min ipod tar slut, ungefär, och det är inte världens undergång.

Sverige i morgon, idag, onsdag, whatever. Tåget går strax efter 9 och det kan jag leva med. Hely klart.

Woyton.

Nu hänger jag på Woyton med Elina.


Sådan mor, sådan dotter.

Måndag, kaffe, 20 grader och mulet. Storebror med spricka i handen och storebror på väg hem i bil. Lillasyster med packningsproblem och föräldrar som städar rum inför nästan en hel vecka med hela familjen hemma.

 



Opposite of adults.

Chiddy Bang - Opposite of adults.


Art.

Jag har varit på konstutställning idag. Be surprised. Jag är fakiskt förvånad själv, inte direkt min stil men coolt var det. Kända konstnärer från hela världen som ställde ut sina tavlor, hittade en för 95.000€ som jag var nära att köpa, men tyckte inte den var så snygg så jag sket i det ;) Haha nej, men många var väldigt dyra - vissa stod det tom POR(price on request) på och då är det dyrt skit - medans andra låg på typ 1.000€, vilket fortfarande är 10 000 svenska. Helt A-MA-ZING! Glömde kameran iallafall, men snor från Sara när hon lagt upp på facebook.

Ikväll är jag den som ringer runt till hela världen. Mamma, Vibbe och nu Nancy. Nu är det dessutom 23 grader varmt.


I just want your extra time and your kiss.

Godmorgon söndag. Såhär tidigt har jag nog inte varit uppe på länge.

Stod precis och spanade in mig själv i badrumsspegeln. Insåg att min utväxt minsann inte är att leka med, det ser förjävligt ut med rött hår och sen en cendréfärgad utväxt. Betyder att jag MÅSTE hem nästa helg för att fixa den. Men nu går ju de flesta planen som de ska, så hem kommer jag nog. Annars får jag ta tåg till Hamburg och sen vidare till CPH. Men det löser sig.

Nu ska jag och min utväxt hoppa in i duschen, sen ska vi ut någonstans. Redan nu, kvart i 10 på morgonen är det nämligen 17 grader varmt. Beat it.

Prince - Kiss. Love it!



Babysitting.

För första gången sen mitten på januari är jag hemma innan 4 en lördagskväll/söndagsmorgon-natt/whatever. Anledningen? Jag har varit barnvakt ikväll.

Jag kom dit vid 7, ungarna däckade strax innan 8 och efter det har jag tjänat 45€ genom att titta på svensk tv, äta algrens bilar och dricka äppelcider. Helt okej.

Nu ska jag sova, för att det har jag inte alls gjort hela dagen idag.

Home.

Idag är en sån dag då jag funderar på att packa ihop alla mina saker och åka hem. Home is where the heart is - mitt hjärta är i sverige.

Oh my gosh,.

Efter igår är det jag som blir nykterist. Punkt.

Tysk doktor.

Jag ska åka till doktorn med mitt infekterade skoskav. Sweet. Jag har dödsångest. Liksom, dör typ av att gå till doktor i sverige, nu ska jag göra det i tyskland. Men känns samtidigt inte heller så sweet att behöva slakta en fot för att man är en mes.

F-f-f-feel the pressure.

Note to self.

Tisdagmorgon, jag kom hem för trettio minuter sen. Åkte till stan för att träffa Sandra vid sextiden. Fika med fina tjejer vid kvart över åtta och sen blev det bara jag, Sara(newgirl) och en vinflaska nere vid rhen kvar. Storslaget som fan och när den var slut tog vi en liten nattrunda downtown. Gick förbi Marktplatz och såg att JJ jobbade så vi gick in för att säga hej, och fastnade. Satt där i en timme drygt och sen insåg jag att jag hade missat sista tåget. Bara att trava med Sara hem till henne och glo på tyska nyheter om Vulkanjäveln. Satt där till fyra och sen rörde vi oss mot stan då nästa tåg gick halv fem och ja, nu är jag här. Faktiskt inte sådär jättetrött, men jag fryser. Ska dra på pyjamasbyxor och chilla med mitt skoskav.

- never forget when your last train is coming.

Montag.

Måndagmorgon, tidigt som fasen och jag har fullt upp hela dagen. Lämnat kidsen nu, ska slänga in tvätt i maskinen eftersom jag glömde det igår när resten av huset tvättade, och sen blir det stan med Fanny och Jacky innan jag hämtar kidsen igen. Åker in till stan ikväll igen, shoppa med Sandra, nya tjejer och kaffe. Kanske lite spanjorer. Man kan ju hoppas ;)

Som sagt, min tvätt ligger här och längtar efter maskinen så vi får höras senare =) PUSS.

Wochenende.

Så jag har inte uppdaterat sen i onsdags. Jag ber om ursäkt. Ni får klicka på alla bilder så blir de större, so you know.

Torsdag; Barnvakt åt Simon på morgonen, ute och gick nere vid floden i solen. Hem och chillade innan utekväll på trappan med Amy som slutade med en fylla.

Fredag; Jobbade på förmiddagen och chillade sönder i solen lite. Träffade Amy på kvällen igen, ännu mer fest vid trappan. En hög kille frågade oss om vi hade weed, det hade vi inte och när jag sa att jag var svensk blev han överlycklig och kom tillbaka så fort han fått tag på lite grönt att röka. Amy raggade upp nåra randoms som också hängde där för att vi inte ville sitta ensamma med en kille som rökte på. Adele, Fanny och Jackie kom och hälsade på. Killarna blev iallafall förälskade i oss och sen blev vi inte av med dom förrän vi träffade JJ och hans kompisar. Min lifesaver. Mitt tåg hem kom vid halv sex och jag var hemma vid sextiden på morgonen iallafall.


Lördag; vaknade vid halv tolv, ringde till Sandra och var inne i stan igen vid ett för att träffa henne och Nina. Började på Starbucks och sen trapporna som är vårt nya hangout-place. Bestämde oss för att trava över floden till grässidan och satte oss där i solen. Handlade jordgubbar, vin och chips och satt där tills vi kom på att vi minsann skulle festa. Sprang över bron igen och träffade på Grace och Sophie på trapporna. Satte oss, snackade, lämnade saker, gick för att handla mat och mer sprit. Kom tillbaka med varsin cider, vinflaska och kebabrulle. En kille skulle gifta sig och bjöd på cahmpange på sitt bachelor-party. Gratis champange är fint. Folk ramlade på och vi blev ett helt gäng. Splittrade oss, hälsade på JJ på jobbet, tillbaka till trapporna, Sutton's en stund, ännu mer JJ. Hemma vid 4.


Söndag, idag; Blev uppringd av Fanny som ville åka till Kaiserswerth för att kunna checka av ännu en sak på sin To-Do-lista. Adele ville också se mina 'hemtrakter' så jag drog mig in till Klemensplatz vid ett och mötte upp dem båda. Vi käkade Gulaschsoppa nere vid Rhein och hängde i solen innan vi tog ubahn in tillstan för att handla ännu mer strawberries och lite vin och hänga vid trapporna. Folk hade gitarrer, spelade och vi sjöng It's times like these you learn to live again. Underbart.



Soo, yep. That's my weekenend. Nu ska jag läsa lite och sen ska jag sova. Byebye life, hello mondaymorning ;)

Patience.

Patience, patience, patience. I'm pretty pissed. Though, it's not pretty. At all.

Idag är var en sån dag då man inte kunde klaga på någonting. Inte nu mer. Tre tjejer, tre killar, tjejerna går ner från studsmattan, killarna tar över, tjejerna ser detta och kommer tillbaka. Kidfight. 

Numera, är den här dagen en sådan dag då jag vill packa ihop allt jag äger och ge mig av. Stockholm, Paris, Spanien, Italien. Allting lockar. Mamma säger att kebaber kommer vänta på mig.

Igår var den första dagen detta året som jag använde min jeansjacka. Jag njöt.


Tisdagskväll.

Alltså, det funkar bra här nere igen nu. Har iofs gjort det sen i söndags, allting blir bättre när man träffar kompisarna.

Jag kom iallafall precis in från en sexkilometers intervallrunda längs med Rhen. Så jäkla awesome! Började med att jag egentligen skulle gå en liten runda men när jag väl kom igång och såg hur fint väder det är så gick jag inte längre. Fick stanna halvvägs och stretcha lite men vafan, sånt hör livet till.

Nu ska jag och miun allergi iallafall hoppa in i duschen. Sitter och nyser som tusan nu, kanske inte var så bra att springa nere vid floden med alla träd som blommar och langar pollen i luften. Aber das ist mir scheissegal.

PUSS.

Messed up.

Egentligen vill jag bara gråta, för allting. Sen insåg jag att det inte finns en endaste liten anledning för mig att gråta.
I'm pretty messed up right now, yes.

Puss.

Düsseldorf, I'm back.

Ren idioti.

Jag är så trött, så trött. Klockan är 8 på morgonen och det är lördag, jag fattar seriöst inte varför jag är vaken men det blir nog bra. Bil i 10 timmar idag, not so excited. Snarare tvärtom, låg vaken till halv 3 ochj funderade på varför i helvete jag inte flyger egentligen.

Dock är jag rätt nöjd, eftersom alla som skriver högskoleprovet idag också redan är uppe. Och var förmodligen tvugna att gå upp före mig. Det får mig att må lite bättre.

Nu ska jag pussa lite på min data innan jag packar ner den och sen när vi hörs nästa gång är jag i ze g-many. Puss.

0904'10

Pandry, jag vet inte hur din ipod ser ut, but it might be the same ;)

Idag är det en Mary-& Pappadag, vi leker med högtryckstvätten på altanen. Solen skiner, men det blåser och är skitkallt om man är blöt. Eller halvt dygnsur som jag. Snart ska jag hoppa in i duschen och försöka bli lite varm innan jag måste packa klart det mesta, utom det jag ska ha på mig ikväll och i morgon. Kör nog dock på samma outfit. Leggins och tisha. Bra skit. Hahaha.

blausfisk.

Kvällens roligaste: Blåsfisk.

 

Hahaha.


maryteve

Maaary säger:
snacka eget tvteam
marytv
IRMA säger:
hhahahahaahah
marytv
Maaary säger:
istället för thtv XD
HAHAHAHA
ascoolt ju
IRMA säger:
HAHAHAHAHAHAAHHA
on this episode of Marytv: Mary dance
when no one's watchin...

the oz.

Jag gav mig inte ut på promenad eller cykeltur. Mamma kom hem strax efter jag postat inlägget och föreslog att vi skulle åka till stan och köpa en ny ipod till mig, sagt och gjort. En lila Ipod nano på 8 gb. Tack mamma.
Efter det fikade vi och sen åkte Vibbe med hem och vi planerar stora grejer. Fint kommer det bli, helt klart.

Sen har jag inte gjort något vettigt, ändrat om lite bland kategorierna på bloggen och börjat packa lite inför D'dorf på lördag igen.
Helt ärligt så är jag inte det minsta taggad på att åka ner. Inte just nu. Jag klagar här hemma om att jag är rastlös, jag sover dåligt för att jag inte gör något på dagarna, jag går mest runt och är jobbig, och ändå har jag den klumpen i magen som jag hade hela första veckan nere i D'dorf. Veckan då jag lipade över allt och ingenting, mest hela tiden.
Då var det sex veckor tills jag skulle komma hem igen, nu är det knappt tre. Egentligen inget att böla över.

Haha nej, nu ska jag försöka sova. Får se om jag lyckas. Puss.


22.22 - någon tänker på dig ;)

Frukost

Dagens första och viktigaste mål består av fattiga riddare, gjorda på subs och ett glas oboy. Fint.
Kan dock meddela att jag har varit vaken sen halv 10 ungefär, men inte gått upp ur sängen förfän för 40 minuter sen. Är så otroligt rastlös här hemma när alla kompisar jobbar/ är i skolan att jag hellre ligger kvar i sängen hela dagen.

Men nej, nu ska jag äta upp min frukost sen ska jag ut och gå en runda, eller cykla en runda. Vi får se =)

Sol.

Sitter ute i solen i bikini med MJ som sällskap sen en timme tillbaka. Helt insane, det är april liksom. Men om detta är resultatet av växthuseffekten så tänker jag faktiskt inte klaga. Jag kan helt klart leva med detta. PUSS.

4 timmars sömn.

Jag har sovit i 4 timmar och nu är jag förstörd för dagen. Fan inte okej.

7 april '10

Lider fortfarande av insomnia, har ätit frukost med mamma för första gången på länge och sen funderat på en morgonpromenad in the sunrise men bestämde mig för två panodil och sömn. En sista chans. Känns dock rätt omotiverat eftersom jag ändå måste upp vid 10 för att somna i tid ikväll, men ja.

Godnatt och Godmorgon.

Knockout.

Jag borde sova istället för att ha datan igång, men nej. De senaste nätterna har min insomnia retat mig mer än någonsin. Somnar runt 5 och vaknar vid 10 klarvaken. Ändå somnar jag inte nästa kväll. Så jäkla störande. Hungrig är jag också, funderar på att gå ner och fixa en macka men egentligen orkar jag inte. Struntar nog i det.

Har dock en känsla av att min insomna denna veckan kommer slå om till att jag sover för mycket nästa vecka. Like, I wake up just to go back to sleep.
Nattens låt iallafall. Grymt skön.


Påskmat.

Ni SUGER på att kommentera. Puss.

Jag spyr på påskmat. Kanske för att jag är bakis sen gårdagen, då kvällen spenderades på förfest i Mellbystrand och senare downtown halmstad med nybliven myndig kusin + folk. Trevligt folk må jag allt säga, faktiskt. Kanske var dom trevliga för att dom var fulla som öltunnor, kanske var dom trevliga för att det ligger i deras natur att vara trevliga, vad vet jag. Kul hade jag och min enliters tetraförpackning med eroski-rosé. Lite mallisnostalgi fick jag med på kvällen också, helt fint.

Vad är ens påskmat egentligen? Sill och ägg?

Nej, ge mig en kebabpizza och guacamole, sen är jag happy for resten av året. Puss.

2 april.

Jag sitter och kollar på biljetter. Biljetter till Muse den 21 juli '10. Fina biljetter, and i'm excited!



April april.

Jag är inte så bra på att blogga här hemma.

Idag är det första april, har handlat lite kläder och firat kusin som fyller 18 år. Storebror fyller 22 men befinner sig i sälen, han får en bamsekram när han kommer hem.

Nu ska jag sova. I morgon blir det stan. Puss.




Borde borde borde tagga toulouse. helvete :(

RSS 2.0