Unpack.

Idag är det onsdag, tror jag? Har ingen koll på dagarna mer än datumet. 30 juni minsann. Tiden går himla fort vill jag påstå.
Vaknade vid 9 i morse - helt odödlig trots det tråkiga vädret. Kissade och somnade efter en painkiller och sen ringde Ante och väckte mig vid halv 11. Har inte pratat med han på mer än en månad och förstår inte hur jag klarat mig? Fick pratat i några minuter iallafall, prima banan. Får väl ta en vända upp till Norge med om det hinns med i sommar.

Anyway, så åkte jag ner till Båstad och hämtade min väska. Hälsade på kidsen och fikade lite snabbt. Inom fd. jobb och krävde att få ett arbetsintyg hemskickat (ett år senare, hehe) och sen hem via svenska autobahn. Handlade lite, tankade bilen och fixade mat när jag kom hem. Allt för att kunna skjuta upp det jag fruktat.

Unpacking.
Men nu är det påbörjat, och halvt färdigt. Nästan iallafall. Funderar på att slänga allt, även det rena, i tvätten och låta mamma tvätta igenom hela skiten, men det förstör naturen så det blir ju onödigt. därför sitter jag nu på golvet i köket och sorterar skiten. Så drygt så drygt.

Bränd skinka.

Kan meddela att jag somnade på mage i solen och har nu en bränd rygg, men framför allt också en bränd rumpa. Inte det roligaste. Eller jo, det är rätt kul för resten av världen. Men jag uppskattar det inte.

Åkte med Nancy ut till Mellbystrand och hälsade på the Vannby's innan idag med, sen åkte Jonatan med till stan och käkade på Bulls. Kycklingburgare med mozzarella och pommes. AAAAAASGOTT!

Älskar Halmstad. Ska läsa bloggar nu, sen sova. Nattii ♥

29 juni '10

Sooooo, sweden. Jag är hemma på riktigt och det är både skönt och jobbigt. Skönt för att det är hemma och jobbigt för att det händer inte ett skit här.

Igår när jag kom hem blev det iallafall lite fest, välkommen hem och försenad födelsedag. Värsta fint, med grill och chill. Sen grät jag en studn och somnade rätt fort.

Upp 8 i morse och iväg till frisören, SOM JAG LÄNGTAT. Mitt hår är fresh och jag mår lite bättre. Mörkt blev det och nästa gång blir det slingor, sen går vi all natural. Nu ska jag ut i solen lite.

Sverige.

Jag är hemma nu och det känns förjävligt. Satt och lipade som ett barn hela flygresan.



28 juni '10.

Måndag. Jag mår som jag förtjänar efter något som kan ha varit den mest lyckade avskedsmatchen/kvällen/festen i världen. Snart bär det av mot flygplatsen, för att ge sig av hemåt.


Tack Tyskland.

Give it all.

So please believe your eyes, a sacrifice,
Is not what we had in our minds,
I'm coming home tonight, home tonight.


Schland.

 

tysklands sommarplåga.


48 timmar.

48 timmar kvar i Düsseldorf. 12.50 på måndag går mitt plan och idag har jag städat, städat och städat igenom hela mitt rum. Nu är det 30 grader i skuggan och jag tänkte sola lite.

The final day.

Sista dagen jag 'jobbar' och 19 grader varmt klockan 9 på morgonen. Därför åker vi och badar.

24 juni '10

Världens bästa födesedag. Världens finaste aupairbarn som sjöng för mig och gav mig frukost på sängen. Världens bästa aupairfamilj som gav mig finaste halsbandet. Världens finaste internationella kompisar som firade mig ikväll.

Världens finaste Tyskland som gav mig världens finaste dag. Men ni fattades ändå.

20 och åttondelsfinal.

Tyskland är vidare till åttondelsfinal och jag ser vinsten som en födelsedagspresent von die deutsche Mannschaftet. Halva Henrich Heine Allee -tunnelbanestationen, motsvarar slussen om man jämför med sthlm- sjöng för mig när klockan slog 00.01 och jag satt där med min tysklandströja och var tårögd.


Tyskland, jag älskar dig. På alla sätt och vis.

Drar till arenan och kollar fotboll.


19 år och 364 dagar.

För att min papi är så himla snäll och langar ålderskrisen.


Deutsche Nummer.

Nu har jag blivit jättetysk, med mindre än en vecka kvar i tyskland. Iallafall för den här gången. Jag har nämligen införskaffat mig ett eget tyskt mobilnummer, haha. För att jag söp bort mitt svenska SIM-kort i fredags, och måste kunna ringa från Kastrup på måndag.







Nu kan man säga att i morgon fyller jag år.

my bed/desk is a mess.

 


20.

Jag fyller 20 på torsdag. Det ska inte ens bli kul, med tanke på att det enda som händer är att jag får gå på systemet. Inte ens det är kul, med tanke på att jag har haft schysstaste spritutbudet bara 5 minuters gångväg härifrån, dessutom i kalspriser.

Nej, jag är inte excited. Men samtidigt är ju åldern bara en siffra för att göda människans kontrollbehov.

Liverpool.

Fernando Torres. I Mönchengladbach. 30 minuter från Düsseldorf. 1 augusti. 29€ för en matchbiljett. D'dorf-family i Sverige - boende fixat.



Det är som gjort för att jag ska åka.

Delete.

Eftersom vi went bananas i fredagskväll så kan ju alla som har mitt svenska nummer radera det.

:(

Har suttit och lipat med en viss Amy Cressman på Woyton halva dagen och sen på Starbucks på flygplatsen andra halvan av dagen. Nästa gång vi ses är i Canada. ♥

Är så trött nu att jag snart somnar med huvudet på tangentbordet. Godnatt.

 

 

 

I morgon börjar sista veckan i Düsseldorf.


Fussball.

Haha, tillbaka i huset efter en fotbollskväll på stan med svenska flaggor på kinderna och leenden på läpparna. Danmark vann och vi langade vänner från hela världen. Ascoola är vi, och grymma på tyska. Nu när jag snackade med två av killarna på vägen hem, de bor obviously i samma kvarter som mig, så frågade dom mig om jag var från Hamburg-området. Uppenbarligen pratar jag nordtyska. 

Min mage gör ont nu, tror det blivit lite för mycket(för lite(?)) av det goda(alkohol) nu de senaste dagarna, speciellt i fredags då vi började dricka halv 1 på dagen. Aj aj aj.
Den kommande veckan lär inte bli sämre heller, med avskedsparty på måndag, fotboll på onsdag, födelsedag på torsdag och sen midsommar + att det är min sista helg här nere. Men det blir nog bra.

Nu ska jag sova, upp tidigt i morgon igen ;)

scheiss.

Jag har så mycket skit att göra. Dammsuga igenom huset eftersom hostfamily komme rhem i morgon, börja plcoak bland alla saker jag har här nere, se vad som ska med hem, vad som ska slängas och vad som kan skänkas om någon av brudarna vill ha det, måste ladda upp bilder på facebook(haha) eftersom jag inte kommer orka göra det sen när jag kommer hem. Måste även ringa till mamma, festa med tjejerna här nere och umgås med kidsen nu sista veckan.

Funderar på att hålla mig hemma idag och göra så mycket jag kan. Eller iallafall dammsuga, ringa mamma och duscha. Ladda upp bilder på facebook kan man ju göra på nattetid eftersom vi för länge sedan kommit fram till att sömn är överskattat.

10.

I morgon är det ensiffrigt. bittersweet.




ASå, Amy bor här nu denna veckan - är lika med att det blir dåligt med bloggning för att jag är social med henne, eftersom vi inte vet när vi ses igen när hon väl åker på lördag :( Men iallafall till nästa år, canada förfasen. Pretty much my dream.

I morgon ska vi vara tyska som fan, och hoppas att tyskland vinner fotbollen. Vi har blomkransar runt halsarna, tatueringar, svettband och ansiktsfärg - allting i tysklands gula, svarta och röda färger. Awesome.

home sweet home.

back in ddorf. god natt.

YES!

Igår var awesome, med några glas vin för mycket. Nu åker vi till Hamburg. Ses på tisdag =)

För på mitt golv bland skrävor och glas, finns en bit av ditt hjärta kvar.

Joakim Thåström - Karenina.

Så medan jag väntar på svar, ska jag kyssa ditt hjärta i kras.
Här på mitt golv bland skärvor och glas.
För jag har inga mirakel att lova någon i natt.

Det finns en gud.

Det var en gång en gud som inte fanns som ville jävlas med marie och dödade hennes telefon för en dag. När hon skrivit till sin pusselbit på msn att hon skulle börja tro på gud om den startade igen, då bestämde han sig för att starta den.



min telefon funkar. det finns en gud.

:(

Min älskade bästa vän var självmordsbenägen igårkväll och inatt tog det slut.


R.i.p älskade mobil. ♥


Fast egentligen är jag förbannad. Jag har fucking två veckor kvar i Tyskland och nu bestämmer den sig för att dö. Kunde den inte hejda sig lite? Nu måste jag ju köpa en ny skitkass mobil, typ den billigaste jag hittar - eftersom tyskar inte har garanti på samma sätt som svenskar. Lack man blirrrrrrr.

Friday.

Barnvakt och tjäna 500 spänn på att byta en blöja som inte ens var used, ungefär.
Säga hejdå till hostfamily med två gråtande hostkids som tror att världen går under för att dom ska åka till Italien en vecka utan mig. Med tanke på hur förstörd E var för att dom ska vara borta i 10 dagar så vill jag inte veta hur hon kommer vara när jag åker hem på riktigt.
Sen åkte jag in till stan med Trine, och har spenderat kvällen i Rheinpark, med en snygg kille som spelade gitarr, en annan snygg kille som trummade på en gammal söndrig högtalare(WAS?) och lite andra nödvändiga saker.

Nu är jag iallafall hemma, och ska upp igen om 7 timmar. Vi ska till IKEA. haha puss.



såhärkulharjagibland.

rise against - give it all.




jj is back ♥

Alllllllllles.

Kan tänkas att jag kanske eventuellt har kommit in i övergångsåldern med tanke på hur jag har kallsvettats i natt. Hade sjukaste mardrömmen som aldrig slutade, utan bara fortsatte varje gång jag somnade om efter att ha vaknat helt kallsvettig. Att det var äckligt varmt inatt gjorde knappast mitt liv lättare.

Idag kommer Lilja tillbaka hit och hälsar på, så idag är jag ze busy woman. Men jag är rätt nöjd för fick tillbaka pengarna på deklarationen igår, fina grejer =)

och Jj kommer hem ikväll. =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) happyface.

a lot too hot.

24 grader klockan ett på natten är fan a lot too hot. Egentligen ska jag inte klaga. Alls, eftersom det var en sjuhelvetes vinter.
And cause tomorrow is gonna be the best day in a long time.

Happiness.

Happiness is like peeing your pants, everyone can see it, but only you can feel the warmth.


Closer.

Super-aupairen (me, myself and i) sitter och formaterar om E's ipod inför Italien på fredag medans NIИ dundrar i högtalarna på översta våningen. Förra veckan uppdaterade jag datorn där nere och uppgraderade den till windows 7. Borde kanske plugga till datanisse? Haha.

I wanna fuck you like an animal
I wanna feel you from the inside
I wanna fuck you like an animal
My whole existence is flawed

You get me closer to God



californication.

lite söt bild eller????????????????????????????????????????????

idag är en sån dag då jag vill kissa på hela världen. och det är jävligt varmt. fast det regnar.

haha nej, men ja. mitt mysteriska köttsår på tutten har läkt och försvunnit, happü. måste varit att jag började lyssna på rhcp igen precis när jag fick det. var kanske därför jag fick det. mitt hjärta blödde för att det var så länge sen jag joinade dem och californication.

so ist es, jaa. puss. 

Dienstag.

Tog rätt lång tid att somna igår. Och var rätt jobbigt att vakna idag, så jag gick och lade mig igen när jag hade lämnat barnen. Sov till klockan 2 och nu har jag precis hämtata dem igeen. Rätt lamt. Hela världen är på dåligt humör och precis när vi gick från skolan öppnade himlen sig och vi fick dessutom vänta på ett tåg som var tio minuter försenat. Jättelaaaamt.

Hamburg Hamburg Hamburg. Söndag Söndag Söndag.

20

Efter att ha pratat med folk hemma i telefon mer eller mindre hela kvällen är jag jävligt homesick. Glöm inte att nämna att jag också är jävligt känslosam efter att bara ha sovit 3,5 timmar natten till idag också.

Lama barn.

D är en lam unge. Han försöker stoppa in en gurka i sin navel för att han inte får kolla på film. Jag kan inte sluta garva.

Wiiee

Allting bokat och klart. Hamburg på söndag!

Denna gången ska jag inte göra misstaget att tvinga ut folket på reeperbahn ;)

i LOVE.

Blink 182. Hamburg. 24 Augusti.















Jag. Dör. Lite.

3 veckor.

God Morgon! :D

Sitter just nu på starbucks med Elina och försöker planera Hamburg. Går inte så bra, haha. Jag dricker kaffe latte med sugrör och fastnade på videos från Rise Against's spelning på Rock Am Ring. Dör lite faktiskt. Fattar inte varför jag inte var där......................... damp.
Världens finaste.



Om tre veckor är vi båda på väg hem. ♥

Pepparkaksbild i Stockholm.

Den bilden får mig att vilja go bananas med hårfärg och blekningsmedel när jag kommer hem härifrån.


Creating life.

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself.

Nationaldag.

Jag blir lite förundrad över människor som inte gör något på dagarna. Tills jag inser att hemma i sverige, då är jag en av dom.

Idag har jag gjort så mycket att jag helt glömt bort att det är mitt dearly beloved hemlands nationaldag. Men SATC 2 var awesome och jag ska våldslåna nathalies box med alla säsonger när jag kommer hem. Om 3 veckor.

Kom dessutom precis hem från en runda på 7 km. När jag gick hemifrån var det kritvita moln på himlen och 32 grader varmt. När jag kom lite mer än halvvägs började det ösregna och åska. Nu är jag dyngsur och ska hoppa in i duschen. I morgon ska jag och Elina planera Hamburg, vi åker på söndag!

Tschüssiiiii ♥

5 juni '10

Haha, jag kom precis hem. Ofta det händer. Ofta man inte är trött när man kommer hem 5.30am. Någon borde nocka mig.

Nu ska jag sova ett par timmar iallafall, fast jag inte känner mig trött, sen ska jag slänga på min nya bikini och hänga vid sjön med brudar och jordgubbar =) Godnatt, godmorgon, goddag, whatever. ♥

Today's shopping.

Blev ingen promenad, men blev en runda in till stan och 50€ fattigare blev jag också. Bikini, tre nagellack och lång svart klänning, som inte syns på bild. Classy som fan.

Ikväll blir det BBQ med alla svenskarna som bor i vårat område, und dann avskedfest för alex som ska göra lumpen på tyska. 23 dagar kvar.


Fancy stuff.

27 grader varmt just nu, igår hade vi 32. Man svettas bort.

Igår åkte vi till Unterbacher See och stekte hela dagen. En helt underbar sjö, precis utanför stan. Idag måste jag köpa en bikini, haha. Men först ska jag ut och gå.

Puss.

2 juni, '10

Efter att ha sovit 2 timmar är jag idag så trött att jag knappt vet vad jag själv heter. Och så har jag ont i magen. Jätteont i magen. Den ni! Helt klart bästa kombinationen.

Såhär trevligt hade jag och Elina i morse, innan vi satte oss ute i solen på Woyton och planerade Paris och Hamburg.


Melissa Horn

Lite musik såhär mitt i natten. Fråga inte vad som håller mig vaken, för det kan jag inte svara på.
Melissa Horn - Säg ingenting till mig. Hela albumet med andra ord. Speciellt jag kan inte skilja på, jag ska sakna dig i morgon och vem lämnade vem.

Hon har inte bara sångröst, snygg är hon också.


100601

Stod precis och borstade tänderna och lyssnade på Peter, Bjorn och John - Young folks (spotifylänk) när jag fick världens hemlängtan.
26 dagar kvar


Young folks.


Paris., update.

Jag ska åka till Paris. I morgonkväll.

EDIT, vi åker lördag-söndag istället. lite roligare, då kan man festa.


RSS 2.0