Aug, 30th '11

Lägenheter i detta landet kan dra åt helvete. Helt ärligt. Frågor på det?

Bor kvar hos Linse, söker jobb hemma lite ibland och är just nu sjukt taggad på att dra en säsong någonstans. Vi får väl se, vi får väl se. Får iallafall bo kvar här så länge jag vill, Linse är bäst för det. och jag har ju världens bästa jobb, dessutom.

Nu, dusch. Sen frukost och jobb.

Aug, 23rd '11

Allt jag har koll på just nu, är att på torsdag flyger jag hem till dem bästa jag vet. Flyger hem från jobbet, minsann inte alla som kan det!

Aug, 22nd '11

Har jag sagt att jag fixat boende helt och hållet nu? Klart och betalt. Frogner heter mitt nya place, och det är finfina områden. Jag har tillexempel en småbåtshamn precis utanför mitt fönster, och en balkong med sol HELA dagen. Världens minsta och mysigaste rum och världens finaste kök/vardagsrum. Världens finaste hall och på visningen kändes det lika bra som att vara hemma i Sverige. Nöjd tjej. Får flytta in nästa torsdag. Längtar efter Oslo så himla mycket?!

Aug, 21st '11

Idag(läs:igår) bröt jag ihop totalt på jobbet, sprang upp på personaltoan, ringde mamma och lipade i tio minuter. Sen erövrade jag hela Gardermoen med mina bara händer tills klockan slog 22. Nu har jag en fluffig hund på min höft. It's so fluffy I'm gonna die, typ. MYSPYS 2.0.


Åker tll Helsingborg på fredag, kommer till LA på lördagkväll. Så ni vet.

Aug, 16th '11

Jag ligger i en sæng på ett hotell i Oslo och ska snart till jobbet. Hade værldens bæsta semester hemma, gick upp 9 varje dag och gjorde något vettigt varje dag. Igår var jag mental breakdown och checkade in på hotell eftersom att lægenheten jag skulle fått blivit dubbel-uthyrd pga dålig kommunikation. Men det finns sækert något positivt med att jag inte fick bo dær. Ødet tog mig tillbaka till Oslo, iallafall - nøjd tjej.

Idag vaknade jag av mig sjælv halv 9 och åt hotellfrukost tills jag næstan dog. Gick upp på rummet och la mig i sængen och hær ligger jag æn. Ælskar att bo på hotell. Ska snart ta tag i mitt liv lite, och børjar jobba klockan ett.

Har en enorm længtan till Stockholm? Mmhm, får nog bli en tur dit snart.

RSS 2.0