June, 28th '11 pt. zwei

Idag är det dessutom ett år sen jag flyttade hem från Tyskland. Fina fina Tyskland.

Iallafall. Jag älskar mitt jobb. Jag älskar mitt jobb. Insåg detta idag när jag kom dit och fick ställa mig till att göra en beställning det första jag gjorde efter min semester. När jag insåg hur bra mina kollegor, och alla andra nötter som jobbar på flygplatsen faktiskt är.

Nu ska jag sova för att jag ska upp halv fem, och det är inte ens den 28 juni längre. Men jag orkar inte ändra i varken rubriken eller i texten, så vi låtsas inte om det.

June, 28th '11

Jag skulle på visning av mitt drömhus på fredag. Nu fick jag ett mail om att vi måste hyra det i minst ett år om vi ska ha det. Det förstör mina planer, som var så jävla bra. Nu är jag ännu mer kluven. Hur känns det?


GAAAAAAAAAAAH, ksdhncfyjskrydhrjlxozrwpö. Ungefär sådär. Nu ska jag jobba.

June, 26th '11

Tillbaka i Oslo, ett år äldre och emd ännu mindre kärlek att ge till denna staden (lyssnade btw på samma låt hela vägen från Halmstad tills jag kom till lägenheten, för er som vill veta). Men tio dagars jobb innan nästa hemfärd. Tio tio tio. Elva dagar om man räknar dagar, eftersom att jag är ledig(sweet) på fredag. Det är fan inte mycket. Då blir det iallafall Falsterbo en snabb vända och sen tydligen Knäred också, om man ska göra som folk tycker.


MEN. är sugen på att flytta hem sen en stund, från första augusti tills Vibbe kommer upp till da hood. Ska kolla med tjänstledigt?! Men massa för- och nackdelar med att både flytta hem och med att stanna här under tiden. KLUVEN_CHEY_2.0Luktar en vecka gammalt, stekt bananskal i hela våran lägenhet, fresh. Ska vädra. Och lyssna på samma låt som jag lyssnade på hela vägen hit. Bra skit. Kollade nyss mitt norska bankkonto. Drygt 2000 kr mer än vad det borde finnas där. Ska kolla upp detta.

June, 20th '11

HEEEMMAAAAA!
Har ett finger med bandage och en fet finne på min kind, den heter Albin. Nu ska jag till hbg och luncha, med mitt finger, albin och Victor(som faktiskt är en människa.)


June, 19th '11

Jag har hittat mina drömmars hus. Och igen. Och igen. Och igen. (klicka klicka klicka)

Kolla utsikten från andra huset, och tredje huset som ligger mitt på kullen vid sjön. Och sen sista bilderna från fjärde huset?! Åh, gud. Ska ligga och kolla på bilderna tills jag måste åka till jobbet. Någon gång i mitt liv ska jag bo där.

June, 18th '11

 

Saknar ikväll tre korvar i Sverige. Men nu kan jag säga att i morgon åker jag hem.


June, 17th '11

Kan med glädje meddela er att min dag totalsugit. Hade varit fett värst att stanna i lägenheten och böla hela dagen. När jag kom till Oslo S 1445 var alla flygtåg inställda. En torsdagseftermiddag. Mitt. I. Sommarrushen. Jag fick ställa mig i kö till ersättningsbuss. Tre bussar hade de fått fram, som skulle ta drygt 500 pers, som stod för mig i kön, från Oslo till Gardermoen. Alltså, packa bussen full på folk, kör upp och lämna av, och eftersom det inte gick tåg tillbaka så packa in folk från Gardermoen som ska till Oslo och sen kör tillbaka till Oslo för att sedan börja om från början. Räkna med att varje buss får in typ 50 pers. Tror ni det var drygt och tog lång tid eller? Kul med flygfolk också, för att de är ju alltid ute i så helvetes god tid. NOT.

Sen var det asmycket att göra på jobbet och sen fick jag två pallar med as(s)kovaror. Jag ville dö, igen. Nu ska jag sova. Fattar inte varför jag sitter uppe så jävla länge på kvällarna? Ska genast sluta och börja med att gå och lägga mig i tid. Iallafall resten av denna veckan.

June, 16th '11

HEJ LOVERS.

Jag är inte så jävla aktiv här för tillfället. Överlag, inte bara på bloggen. Jobbar, äter, sover, duschar, sitter vid datan. Allting som vanligt, iallafall i när man bor i detta landet. Kom hit igen i söndags  och åker hem igen på söndag, taggar födelsedag med fint folk. Tiden går så jävla fort, och jag hinner inte med. För ett år sen satt jag i tyskland, Elina, jag och Amy hade precis kommit hem från Hamburg. Minns det som igår när vi tog u-bahn hem till mig och sen satt vi i mitt hus hela kvällen, kollade på bilder, snackade om resan och åt glass. Världsbäst.

Iallafall. Idag är en dålig dag, skulle kunna gråta hela dagen, men jag ska leka stängning och sen med asko-varorna. Choklad, godis, tuggummi och chips för lite drygt 150 lax. Alltind fint. Börjar 1530 och slutar 2300. Satsar på att hinna med sista tåget hem, annars får jag återigen ragga skjuts med någon lagerdude.


Lilla update'n. Hade ett nästan dumt fint avslut hemma, sen min senaste update alltså, trots förkylning of doom, ofrivilligt bad med jävligt trevliga dudes och cykla typ en halvmil i dyngsura kläder. Mest fest var det, men det är alltid bra.

Nu ska jag glo på Greys Anatomy, och ni ska sakna mig tills vi ses på söndag! ♥ eller ja, träffar ju iallafall vibbe och jesper på söndag.

June, 9th '11

Är hemma sen i söndags, busy som en häst. Mest fest hittills, och allergi, trodde jag. Men idag när alarmet ringde var jag genomförkyld. Som alltid när jag låter mig själv slappna av efter att ha jobbat röven av mig. Dock lite förvånad över att det kommer så sent, men det är förmodligen för att jag haft långhelger då jag bara slappat halvt, tänker jag.

Idag har jag färgat utväxten och klippt mig. Nu är mitt hår platt. Jag har aldrig platt hår, och känner mig därför helt platt. Jag vägrar, så ska duscha sen.

Fick mitt lönebesked också. Så. jävla. nöjd. Är fan värt att jobba röven av sig.

Nu ska jag äta kycklingsoppa och dricka c-vitamin. Sen ska jag läsa min shetlandsbok. Under tiden kan ni ju lyssna på låten under. Sjukt pepp.
June, 3rd '11

Jag fucking fjällar. Har aldrig i hela mitt liv fjällat innan. Nu fjällar jag typ överallt? VARFÖR?!

Jag blir trött, dricker cider och kollar på jordgubbar istället för att äta dom? Sjunger lite halleluja och hänger på skype med mitt fjällande skinn, som ni gillar.
I morgon ska jag ha shorts på mig när jag går till jobbet, halv 5 på morgonen. Kommer kanske dö.

Jun, 2nd '11

Idag har jag gjort och sålt kaffe till ett helt fotbollslag. Ett norskt fotbollslag. Det norska landslaget närmre bestämt. Eirk Huseklepp sa "det va veldig godt kaffe da" och sen fick jag hans mobilnummer. Eller kanske inte det sista, det var nog min dröm där. Men ändå! Jag är gud på att laga kaffe?! Ni gillar det.


Så atteeeeee, fick vara ledig i morgon, eftersom jag fick jobba över idag, med dubbel lön. Ska sova hela dagen, sen äta och sen sova lite till eftersom jag jobbar tidigt lördag och söndag. Höhöhö. Lönnslipp snart på ingång. Funderar på att låta bli att kolla på det så blire en nice surprise när man kollar internetbanken sen?

RSS 2.0