Mar, 31st '11 pt. 2

Sen vet jag att ni saknar mig. PUSS!

Mar, 31st '11

För er som vill veta tror jag att min näsa har tagit sitt liv. Hela skiten är öm och jag gråter i mitt högra öga varje gång jag rör den. Tror även att jag kommer tappa den, som Michael Jackson. Hade minsann varit något!

Mar, 30th, '11

Sandra var här i helgen, sen åkte jag hem lite spontant på söndagkvällen. Ställde mig själv mot väggen där hemma och funderade på vad jag egentligen vill med mitt liv, både här uppe i Norge och rent allmänt. Kom inte fram till något vettigt alls, och vettigare lär det inte heller bli. Nu ska jag snart åka till jobb och vara allmänt grym.

Mar, 26th '11

Image and video hosting by TinyPic
win win win. såhär kan det gå när man leker med en självutlösare.
puss

Mar, 24th '11

Efter att ha travat upp ur sängen halv 4 två morgnar i rad vill man dö när man gör det den tredje dagen med. Ännu mer när man dessutom är ledig den tredje dagen. Alltid lovande att kunna vända på sig och somna om dock. Gärna två gånger, så man vaknar vid 12 av att solen står så högt att den lyckas steka dig i huvudet, trots hus på alla håll utanför ditt fönster. Steka dig såpass mycket att du känner hur ångesten kommer krypandes över att vara inomhus. Såpass mycket att du inte hinner tänka innan du är inne på toan och skiter i allt smink utom mascara, dagen i ära. Såpass mycket att du inom en halvtimme efter du vaknat sitter på en uteservering, ensam, i solen, med solglasögon, kaffe, yoghurt och en bok. Såpass mycket att du dessutom sitter på tidigare nämnda uteservering tills klockan blir halv fem på eftermiddagen.

Sen när Jessi kom hem åkte vi till Ikea. Nytt påslakan, ny kudde lite annat vettigt fick följa med hem. Och mat. Svensk mat. Leksandsknäcke, kolasnören, dumle, kaviar, brunsås på påse, ädelost och flädersaft. Gillar att maten kostade mer än det vi handlade inne på själva ikea.

Nu ska jag överfalla min nya kudde. Börjar antingen halv sju eller halv åtta i morgon(idag?!), får trava upp vid fem och ringa Point utland II(2, två). Inte taggad på att komma dit varken en timme för tidigt eller försent.
Max slutar på fredag. :(

Mar, 21st '11

För en halvtimme sen ringde min väckarklocka, om en halvtimme går jag till jobbet. Så ni vet. Det är inte mänskligt. Kommer inte veta vad jag heter sen när jag väl landar i lägenheten igen. Tur är väl kanske det.

Mar, 18th '11

HAHAHA, insåg precis att jag skrivit 9th och 10th i de senaste inläggens rubriker, när det skulle varit 16th och 17th. Börjar fundera på om jag var trött i tisdags/onsdags?

Iallafall. Kvällspass idag, och igår, i morgon och på söndag. Man får inte ett skit gjort, om man inte har motivation of doom. Idag var planen att vara i stan vid 10-tiden, käka frukost och annat sånt vettigt, men hur långt har jag kommit? Tänker strejka och ligga kvar i sängen tills jag måste gå upp för att hinna duscha innan jobbet. Handla frukost/lunch påväg till jobbet låter fint, mmyes.


And all you said in your quietest voice was 'I needed you as much as they do'.

Mar, 10th '11 pt. 2

Bloc Party – Zephyrus- alla borde lyssna på den.
Idag har jag varit på möte och jobbat. Fått schemat för nästa vecka och panikbytt helg med Sanna för att jag skulle kunna vara ledig nästa helg när Sandra kommer upp.
Mötet langade fler arbetstimmar, och därför jobbar jag varje dag nästa vecka, förutom lördagen och söndagen. Sen efter de dagarna är det fullt upp igen, iallafall för en stund. En månad framåt kommer jag vara busy as hell och kanske inte alls trivas med det. Men det märker vi. Lärorikt som fan kommer det bli iallafall. Och nu måste jag vara en sådär töntig och hemlighetsfull människa som jag själv egentligen bara blir trött på. Men jag kan berätta mer när det blir aktuellt, om ungefär en månad.
Nu ska jag iallafall sova, jobb jobb jobb i morgon. Ska hämta ut mitt securitykort också, vilket då ger mig tillgång till hela flygplatsen, utan att jag behöver ha någon med mig. Gött mos.

Mar, 10th '11 pt. 2

Jonas, haha. OM jag fick godkänt!

Jag somande drygt halv 4 inatt, sen gick jag upp halv 8. Gick en runda i -6 grader och solsken som hann sjunka till -12 innan jag kom innanför dörren igen. Duschade, ringde rörmokaren, drack en kopp och och åt falu rågrut med nutella. Jag är imponerad. Allt detta innan klockan ens slagit 9, och jag är ledig. Sen kom röris, en hyfsat snygg dude faktiskt. Himla trevlig också, synd att han var lite kort.. Haha.

Nu ringde dem från jobbet också, och bad mig jobba idag med. Eftersom jag egentligen hade fridag idag så kirrar jag 50%OB. Helt plötsligt känns det inte lika jobbigt att inte kunna åka hem i helgen längre..

Jag har btw köpt ett nytt läppstift, för er som bryr er. Inte rött, inte hallon, inte korall och inte mörklila, utan ett ganska neutralt, lite rosatonat nude. Patisserie heter det, från MAC. Snuskigt dyrt, jobbigt snyggt och totalt värt pengarna. Känns lite mer som något återfuktande än som läppstift, och ger inte alls samma torra yta som ett läppstift i vissa fall kan göra. Himlans fint iallafall.

bild, google.


Mar, 10th '11


Jag kan inte sova, så plåtar min fläta och redigerar sen bilderna i ett ganska fattigt redigeringsprogram. Tackar gud för att photoshop finns. Tackar inte gud för att photoshop inte fungerar i min dator atm.
Och detta är btw första bilden jag laddar upp since when?


Mar, 9th '11 pt. 2

Idag har dessutom Danmark bidragit med mer hat till denna värld. Det enda vettiga Danmark bidrar med till denna värld är Kastrup. En jävla flygplats. Och hat. Det är allt det landet kan åstadkomma. Tragiskt land, tragiska människor.

En kund idag, som var dansk - därav detta hat, skulle köpa en flaska vatten och betala med kort. Fine säger jag och snubben slår in koden. "Feil kode, prøv igjen" kommer upp och snubben provar två gånger till. Fail x två och snubben går därifrån utan vattenflaska. Kommer tillbaka efter tio minuter ungefär och ber om att få prova igen då han nu ringt sin bank som förklarat hur det ska gå till. Snubben misslyckas, blir irriterad och skyller på mig som inte fattar ett ord av hans fattiga danska. Ber om ursäkt för att jag inte förstod och frågar om han kan ta det på engelska. Snubben får ett flipp of doom. "DU ÄR SVENSK, DU SKA FÖRSTÅ DANSKA" och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Chefen travar in och börjar skratta så hon gråter. Snubben går efter sitt flipp och kommer tillbaka ytterligare tio minuter senare. Ber Oscar ta han denna gången, för att jag lär nita han. Gömmer mig på lagret och garvar ett ganska bra tag. Oscar kommer efter en stund och garvar sönder. Det visar sig att danskjävlen är en fejkad idiot, as in han hade norska cash och har bara testat vårt tålamod för att se om vi verkligen passar in i servicebranschen. Han är anställd, för att jävlas med folk hela dagarna. Att driva folk till totalt vansinne, på deras arbetsplatser. Han får betalt för detta. As, säger jag.
Och han var dansk. Idag gillar jag generalisering, för att jag är miserabel och vill känna motbjudande känslor till hela världen. Tycker att vår matta är för jävla ful också. Ska kasta upp deen ovanpå skåpen i köket så jag slipper se den.

Mar, 9th '11

Jag är kass på att blogga i detta landet. Kanske för att det enda som händer är att jag jobbar, äter och sover. Skypar lite ibland och jobbar lite till. Jobbade hela förra vecka, Robin sov här i helgen, sen jobbade jag igen. Igår var jag ledig och tvättade, promenerade, skypade och tvättade. lite till. Idag sov jag till halv 10 och sen jobbade jag. I morgon är jag ledig, rörmokaren kommer vid 8 och sen kommer vi inte få använda toan på 24 timmar. Ska duscha och sen våldgästa Max så att jag kan låna deras toalett hela dagen, han är också ledig. Sen jobbar jag torsdagkväll och fredagkväll, med Max. Sen är jag ledig tills kl 16 på tisdag.

Fick idag välja om jag ville jobba kväll i morgon eller på fredag. På fredag säger idioten, eftersom det är fler OB-timmar = mer cash= roligare när lönen kommer. Inser sen att om jag jobbat i morgon hade jag kunnat åka hem på torsdagkväll och sen åkt upp hit igen på tisdagmorgon. Men man är ju dum som få. Blir dock roligare sne när lönen väl kommer. Om man inte jobbar så mycket att man inte hinner spendera något, förstås.

Mar, 6th '11

Igår var jag uppe från halv fem till kvart över två inatt. Blev packad på två små glas vin och älskade hallon mer än någonsin. Dränkte med andra ord mina sorger i vin, hallon x2 och hemlängtan. Införskaffade även en onepiece, så nu kan jag se ut som en jättebebis när jag vill.

Idag är jag trött, miserabel, otaggad på allting som inte innebär laholm, helsingborg, sverige och tokerudtoppen. Jag har alltså hemlängtan och saknar mitt dagis. För att på mitt dagis behövde man inte gå upp kvart över fyra när man skulle börja det tidigaste passet.

Idag har vi dessutom hängt på Holmenkollen, femmilen som vanns av det u-land där jag är invandrare. Att hänga i ett hav med norrmän, att se när norge drar över mållinjen först, att känna trycket, få gåshud of doom på hela kroppen och bara leva. Det kändes nästan lika bra som fotbollsvm på arenan när Tyskland vann i somras. Nästan.



Mar, 4th '11

Igår gick jag upp kvart över fyra efter att ha sovit 2,5 timme, idag gick jag upp kvart i fem efter att ha sovit sen kvart över nio igår. Idag är jag trött, som en katt, men jag har ett fast jobb. FAST FAST FAST. In your face. Ett jobb som jag dessutom trivs på sjukt bra so far.

Innan skulle vi äta soppa som såg riktigt nasty ut, men det hör egentligen inte till saken. Vi började skratta, jessi dreglade och jag började gråta hysteriskt i typ två minuter. Då är jag trött, om jag börjar gråta hysteriskt för att man först skrattar så man gråter. Saknar mamma lite med, och massa krångel med räkningar och toalett som fuckar snett. Fick lön idag, igen, och har dessutom fått skatta halva denna lönen med? Ringde och dampade innan, dom skulle fixa det på måndag och sen ringa mig, jag vill ju fan ha hela min lön liksom. Slynor.

I morgonbitti har jag och Max, en kille på jobbet, en date på Oslo S. Tjugo över fem ska vi ses framför stora tavlan och sen åka till jobbet. Trevligt, öppnar med Max och Osk(c)ar, trevliga grabs.

Vill åka hem en liten stund. Är lite för trött just nu. Då får man hemlängtan. Annars är jag så genuint jävla lycklig, en sån jävel man hatar när man själv har en dålig dag, och idag har jag köpt nya hörlurar till min ipod.

Mar, 2nd '11

Idag fått veta att jag får välja mellan två olika jobb och sen har jag hängt på ett café/restaurang/whatever på gardermoen. Samma princip som på Cecilia fast med mer varm mat, kollegor som betedde sig som om de varken ätit eller sovit på 2veckor och samtidigt har pms.

I morgon at 6 am ska jag börja jobba i en butik. 7eleven/ica som jag fattade det. Testa på, om det är vettigare kollegor än de jag träffade idag, så är det jag som hänger där i fortsättningen med. Jag åkte dessutom inte hit för att traggla samma saker som på Cecilia.

Nu ska jag försöka sova. Om jag kan sova. Är halvt livrädd för att försova mig, att gå upp halv 5 låter inte som min grej.

Mar, 1st '11

Idag har jag bytt min sista blöja, iallafall för den närmsta framtiden enligt mina planer. I morgonbitti drar jag mig ut till Gardermoen för kontraktskrivning och en mindre genomgång, och sen får vi se vad som händer. Är jävligt taggad.

RSS 2.0