Nov, 30th '11

Spenderar kväll

en såhär. Myshund, kan hon minsann vara när hon vill.

 

har idag två veckor kvar på jobbet btw, för er som vill veta det.


Nov, 27th '11

är så arg att jag skulle kunna koka någon i bajs. förutom att någon inte ens är värd min skit. ever.

anledning; idiot.

Nov, 17th '11

Fick brutalt damp iförrgår, dog igår och la 1790 på en hemresa. Nu ligger jag hemma på mammas köksgolv och äter hemmagjord rabarberkräm och blir ompysslad av världens bästa mamma som säger att jag faktiskt kan, som klappar en på håret lite gulligt när man sitter vid datorn i köket och som lagar rabarberkräm för att hon vet att jag blir så glad då.

Ja, just nu kan jag nog erövra världen. Vi får bara se hur länge det håller.

Nov, 15th '11

Idag är jag inget stort fan av hunden i huset, och igår sa jag upp mig!

Nov, 10th '11

Idag sitter jag på jobbet och längtar efter en varm strand, en tatuering på varje skuldra och en lite för lång blond lugg.

Nov, 9th '11

Helgen hemma var fin. Fint folk gjorde den ännu finare. Fiesta två dagar i rad med den bästa jag vet, efterfester, makaroner, hångel och vinkväll. Gå hem till killkompis för at vi inte hittade skjuts hem, sova tre i en 120-säng(jag i mitten, tight) sen en promenad genom stan i kort klännign och trasiga strumpbyxor klockan 9 på söndagmorgon, utan att ha sagt hejdå till killkompis som fortfarande sov. nästan en walk of shame, fast utan sex, och vi skämdes inte. Så kan det gå.

Nu äter jag nybakade kanelbullar, som fortfarande är varma, och chips till kvällsmat. Jag fick ledigt i morgon, så ska glida in till Oslo eftersom jag fick lön idag. Ska stå inne på Mulberry och smeka en Alexa i random färg och hänga lite med Nicke som är ny i byn. Köpa skor och byxor och kanske ett läppstift.

Nov, 2nd '11

Det slog mig nyss att jag snart bott i Norge i ett år. Funderar lite på vad fan det var som hände md att jag skulle flytta hem när kontraktet på lägenheten gick ut...

Är idag på sämst humör idag. Hatar allt. Och alla. Speciellt hundjävlen jag bor med? Tror hon hatar mig tillbaka.

RSS 2.0