Oct, 31st, '11Vill ha bort linjen i mitten så bilden flyter samman lite mer. Har blurrat sönder hela photoshop, men inte fan blir det bättre än såhär. Lär mig, någon.

På torsdag ska jag få komma hem! Mina ögonbryn ser btw inte riktigt ut som på bilden. Blev jävligt trött när jag insåg att jag varit uppe sen kvart över tre i morse och orkade inte mer.

 

 


Oct, 26th '11

Hittade en lista som jag tänkte jag skulle leka med. Så ni får något vettigt från mig idag också. Alltså. Just nu,

Längtar jag efter: tre veckors ledighet. i sträck. 14 december till 5 januari. jul och nyår. sen när jag kommer tillbaka till gardermoen den 6 januari börjar jag på en ny avdelning och blir bartender. synd bara att min chef inte vet om det ännu.

Är jag ledsen för: att jag har ont under mitt högra nyckelben i höjd med armhålan. gör ont när jag andas. kan inte lyfta högerarmen när jag ligger ner? haft såhär sen i söndagskväll. normalt eller?

Är jag glad för: att musik finns. att jag har ett jobb. att jag är (hyfsat) frisk. att jag plockade svamp i söndags med mamma och pappa i flera timmar(lulla runt i en skog =bästa avslapningen/terapin/whatever). att min familj är frisk. att jag ska bli faster.

Äter jag helst: pasta. vitlökssås gjord på grädde, två vitlöksklyftor, lite smör, salt&peppar och olivolja. strimlad lövbiff.

Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: allting som kommer efter i morgon. har lovat min mamma att försöka inte jobba ihjäl mig. löftet börjar i morgon(torsdag). tänkte nämligen jobba halvt ihjäl mig idag. därför är jag fortfarande vaken, nu 00.48. min klocka ringer 03.15....

Är det finaste jag vet: min mobiltelefon. vädret(stjärnklart). mina raggsockar. aloe vera gel. mina nya örhängen. 

Läser jag: "Kungsholmsmorden" av Lars Bill Lundholm. Vill egentligen läsa mina shetlandsböcker(Ann Cleeves, det bästa jag läst) men dem ligger hemma hos mamma och pappa i sverige.

Är jag galet stressad: för att jag inbillar mig att jag bär på inre stress. tappar närminnet. allmänt vimsig. yr lite tillochfrån, ofta helt random. konstant huvudvärk. svårt att koncentrera mig på bara en sak. sover dåligt(se svar på 'ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning'). stressad? jag? tror du?

Lyssnar jag på: Beyonce - I was here. Röyksopp ft. Robyn - The girl and the robot. Flyleaf - Circle, Tiny Heart, Arise och Uncle Bobby. Hoffmaestro - So do you.

Drömmer jag om: att vakna och tänka 'nej, jag behöver nog inte gå upp ur sängen idag, heller'. solsken, hav hav och lite mer hav samt stjärnklara men varma nätter som spenderas på en filt på min pappas gräsmatta tillsammans med folk som jag känner att jag vill ha i mitt liv.

Blir jag nostalgisk av: Hoffmaestro - So do you(negativt). Marabou mjölkchoklad. Tysklandsbilder.

Oct, 25th '11

Gud, här tar det tid mellan inläggen, man kan ju nästan tro att jag inte har något liv? *ironisk tjej* Ja, iallafall. Det är som vanligt. Jobbar måndag till torsdagen veckan därpå, sen ledig fredag, lördag och söndag. Allting rullar som det ska med andra ord. Skulle haft fri på fredag tänkte jag, men nej. Det fanns minsann inte tid till det. Hade i vart fall världens finaste människa här i förra veckan på intervju och sen åkte jag med henne hem i torsdags, och spenderade helgen hemma med denna dam. Observera att jag inte är lesbisk. Hon råkar bara vara den bästa jag vet att spendera min lediga tid med.
Så ja. Här i Norge är allt som det ska. Frågor på det? ;)

Oct, 1st' 11

Nu är det officiellt höst. Skräddarställning i soffan, pyjamasbyxor, linne och raggsockar. Te på bordet och en snarkande hundvalp bredvid. Helt knäpptyst, förutom snarkningar och datortangenter. Som att bo i en skog. Linse är i Stavanger och dricker pils i Stavangersolen. Jag ska laga tacos nu, i min ensamhet, och njuta som fan innan jag går och lägger mig för att sen kliva upp när klockan ringer 03.15 i morgonbitti.

RSS 2.0