JAG. VILL. HA.Dom skorna ska bli mina. No doubt.

Blinning

Så, jag var med Vibbe i stallet igår och blev biten av en blinknagg(heter det så?) på baksidan av min högra fot. Jag är allergisk och min kropp tycker att det är kalaskul. Det brukar lägga sig typ dagen efter, när man tagit ett par allergitabletter, men inte nu nej. Med andra ord är min fot ungefär dubbelt så stor som den borde vara just nu, och är en allmän pain in the ass. Lovande.

Mitt knä är knappast så mycket bättre, och har troligen blivit infekterat/inflammerat. Ännu mer lovande. Doktorn i morgon iallfall, både för knät och insektsbettet. Det bästa som skulle kunna hända är att jag får kryckor, för då slipper jag jobba, vilket jag INTE skulle tacka nej till. Det värsta som kan hända är att dom kräver att få ge mig en spruta, eller pencillin som gör att man inte får köra bild pga biverkningar. Inte okej. Men vi får se. Folk tycker att jag är helt sjuk, som går runt helt oberörd, men vad ska jag göra? Jag lever och kan inte göra så mycket annat än att gå runt, le och se glad, och det är väl posetivt i sig skulle jag tro.

Jaa, nu borde jag väl kanske sova iallafall, ska upp klockan 7 - inte heller okej.
Fru åker dessutom i morgon. Bajs-Australien.

Jag hade bråttom till jobbet i morse..

.. och såhär slutade det.Nu, efter att ha tagit det lugnt ikväll, kollat film och låtit blodet rinna till så är mitt vänstra knä (högra på bilden) helt blått och ännu mer svullet. PEEEEEEAS.

I morgon - idag - blir det jobb mellan 8-15, in till stan för att handla skor och sen göteborg :)


RSS 2.0