Peppppppaaaa!

Trettioen dagar. Det är inte så lång tid. Fort kommer det gå och kul ska jag ha.

Bokar btw en hemresa till nu, 28 april - 2 maj är jag hemma också. SWEET. Nu ska jag ut och gå en runda =)


Trött.

Jag är trött, och vill inte gå ut ikväll igen.
Igår var bäst, men ändå inte lika bäst som det hade varit hemma. Men ändå great. Hehe.

Inte lika great idag. En trött mary, en lilleman som har så ont i njurarna så han knappt kan stå och en mamma som tycker att vi ska vänta lite innan vi åker till sjukhus. Visst, att hon säkert har rätt, men jag tycker att när ungen har så ont att man inte kan stå rakt, då borde man åka och kolla upp det.

Anyway, jag saknar er så det gör ont. Så ni vet. Som om ni inte visste.

I don't need any toys to replace you.

Jag skiter fullständigt i att köpa gosedjur som ska 'ersätta' mamma och pappa. Dels, för att alla här nere är skitfula och dels för kommentaren nedan.

Pia säger:
du behöver ju inga gosedjur för mig och pappa, du har ju oss med dig i tatueringarna hela tiden.


Zu hause.

Tillbaka från stan, snart time to pick up the kids at school. Fick iallafall köpt en mascara från Dior, Diorshow Blackout, och nagellacksborttagning :) Fick dessutom ett prov på en handkräm som visade sig vara helt schysst. Jag som behöver ny handkräm. Får åka tillbaka i morgon igen och köpa en stor ;)

Nu kom hostdad och sa att jag inte behöver hämta kidsen, och jag kom precis på att jag inte har någon hårinpackning. Fan. Måste definitivt tillbaka till stan i morgon då. Anyway, dagens inköp.




Meep meep.

Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag mår bra. Idag ska jag åka in till downtown, betala skolan, köpa nytt månadskort och gå i affärer. Höhö.


Att vara dagisfröken är som att vara ensam nykter på en fest.


German picspam, pt. 1


Kastrup



Flygplaaan!



<3



ze room



ze fönster



ze bed



ze utsikt genom fönster



ze pluttman



FLYGPLAAAAN!



Amy + random vakt



STARBUCKS :D



ikea <3



ze lilla dam



ze mary.

Så. Nu har ni fått se en del av tyskland. Eller ja, En del av alla de bilder jag tagit här nere. Kommer mer någon dag =) Nu ska jag fortsätt skypa med Jesper och Robin, och sen blir det en schysst film. ♥


trettiosex.

Time's been replaced by a countdown.

Fick halvt hjärtattack när jag skulle kolla sas hemsida på flygbiljetten. Den hade gått upp 300 spänn, sen i förrgår. Inte helt okej. Men nu är den bokad, och jag befinner mig i tyskland tills början på mars iallafall.

Cleaning lady and sunshine.

Igårkväll sa jag att jag skulle plocka lite på rummet idag, dammsuga och så. I morse fick jag sovmorgon för att hostdad är ledig, och sen hade jag precis vaknat när det ringde på dörren. Städerskan var här? Wtf, det är tisdag?

Haha, visade sig att de har tre fasta dagar i veckan som de kommer och städar, och vill man ha mer så ringer man efter dom när det behövs. Mary likes. :)

Idag skiner solen iallafall och det är typ 5 minusgrader. Lite kallt, men ändå skönt. Skönare än några grader varmare och mulet väder. Well, well - jag kan inte klaga. Jag har ju städerska ;)

Riverside, motherfucker.

Ungen har slutat spy, hostdad tar ungarna till skolan i morgon och jag får sovmorgon. Sweet. Ska försöka hinna ta mig till IKEA och köpa en klädstång och galgar för att kunna hänga upp kläder. Min skinnjacka mår nog inge bra av att hänga på stolen här bakom mig, och mina koftor trivs inte riktigt i byrålådan.

Ska dammsuga mitt rum lite med. Ze städerska kommer inte förrän på torsdag, och jag vill dammsuga nu. Hehe. Nu ska jag kolla klart på min film, sen måste jag sova lite. ♥

Kräkunge och Folkhögskola på tyska.

Jag tycker inte om kräksjuka barn. Så äckligt. Jag mår nog mer illa än vad lilla damen i huset gör. Hon har ioförsig bara spytt en gång i skolan och känner sig lite bättre nu säger hon så förhoppningsvis har hon bara ätit något som inte var riktigt som det skulle. Hoppas det iallafall, så jag slipper bli sjuk.

Anyway, så blev det ingen tyska idag, för att man var tvungen att vara registrerad som invånare här nere. Vilket jag inte är, så jag fick åka hem igen, lite smått snopen. Sen fick jag åka in igen och denna gången gå till folkhögskolan istället och blev placerad i en kurs. Onsdagar och fredagar, 10.30 - 12.30. SWEET!

Nu ska jag gå ner och ta hand om kräkungen, och samtidigt hoppas att lilleman och hans vän slippr bli sjuka. ;)
Love yooooou.

Love you!

Maaaary säger:
Ena sekunden skulle jag kunna göra exakt vad som helst för att åka hem
Nästa sekund känns det bra att vara här
Liksom, jag upplever något, jag testar, jag gör något jag verkligen varit inne på
'Nuförtiden' känns det mest bra, även om jag saknar alla, längtar efter att få träffa er igen och önskar att ni vore här med mig.
Men samtidigt, så är jag glad att jag gör detta själv. Det stärker, det ger mig en annan bild av världen.
Hanna säger:
så då borde du stanna
hur ska jag annars kunna hälsa på?
Maaaary säger:
Egentligen, ja
precis
hur ska jag annars kunna visa dig snygga bartenders som pratar engelska med irländsk brytning á la gerard butler?
Hanna säger:
man hallå. du får inte åka hem! jag måste!


Inte helt okej.

Inte alls helt okej. Inte okej. Men jag vet inte.

Hemma från en liten roadtrip nu iallafall. Rätt drygt att sitta i en bil med en hostmom and en hostdad som bråkar om vilken väg man ska köra på och en sexåring som sitter och drygar sig i baksätet för att det är tråkigt att åka bil.

Det känns som att det räcker nu, efter en vecka. Men en vecka kvar. Jag ger det en chans och är beredd på att både vinna och förlora. Just nu ligger jag bara lite i underläge. Rent allmänt sådär.

Snö.

Det snöar i Düsseldorf, och det är fint väder hemma? Inte helt okej.

Vaknade typ halv 8 av att ungarna höll på att slå ihjäl varandra. Sweet.

Nu ska jag snart iväg på sightseeing i området med hostmum and hostdad. Fast egentligen orkar jag inte ;) ♥

Night out.

Hoooh, mary är en mycket trött människa idag.

Anyway, hamnade på en irländsk pub igår, med mycket het bartender som bjöd på drinkar och höll på. Sen satt jag och snackade med han och hans kompisar, och då visade det sig att han var 36 :( Hahaha, illa.

Nu ska jag in till stan med Amy!

jag saknade er igår :(

Utgång i Düsseldorf

Jag har bestämt mig för att gå ut ikväll. Pratade med Amy lite snabbt, dom skulle ut så hon tyckte definitivt att jag skulle hänga på. Så får det blir, även om jag inte är så peppad egentligen. Men samtidigt kan det vara kul att träffa nya människor i sin egen ålder istället för att sitta hemma med 40-åringar. Dessutom ska jag träffa Amy i morgon med, så ska hon visa runt mig i de 'ungdomliga' delarna av staden.

Men som sagt, ikväll blir det utgång i Altstadt!

Polisrazzia.

Hahaha, har inte varit här i en vecka ännu, och varit med om en hjärtattack på den ena grannen. Nu står det tre polisbilar på andra sidan gatan och poliserna bröt sig in i huset och kom ut med snubben som bor där typ för 5 minuter sen. Razzia var det här. Ringde hostdad och för att fråga vad jag skulle säga om polisen ringde på här och ville förhöra mig, men han garvade bara. Ska det hålla på såhär var och varannan dag så kan tyskland vara rätt kul.

I morse när vi gick till tåget påpekade lilltjejen att det kändes som att jag precis kommit hit, och när jag sa att det i morgon är en vecka sen jag kom blev hon förvånad och sa "jaa, men pappa säger att tiden går fort när man har roligt". Kul att någon tycker att tiden går fort..

Well, well. Senast idag fast om sex veckor är jag tillbaka i Laholm, iallafall för en stund. Snart dags att börja räkna ner.. Såvida inte planerna ändras, vilket jag önskar väldigt mycket just nu.

Early morning.

Hade världens sjukaste dröm inatt och nu vill jag verkligen åka hem.

Paktbildning?

Ibland känns det som att alla där hemma bildat en pakt mot mig. Just nu är ett sånt tillfälle. Tonight, I've fallen and I can't get up.

Anyway. Ungarna är bortskämda. Det är så man blir irriterad på dom. Får dom inte som dom vill, så springer dom runt i hela huset och för de diverse oväsen tills föräldrarna ger med sig. Lite halvtragiskt. Föräldrar som är för snälla.

Lämnade in tyskatestet idag iallafall, finns tydligen 5 nivåer. 1-5, där ett är helt nybörjare och 5 är den nivå som tyska ungdomar läser på gymnasiet. Jag blev placerad i nivå 3, mot min egen förvåning. Sen visade det sig att nästa nivå 3-kurs börjar i juli, så då placerade de mig i nivå 4, "för att den klarar jag säkert med, om jag vill.". Helt knas. Så jävla grym är jag fan inte. Ytterligare bevis på att tyskar är mongo. Eller så är det ett bevis på att alla lektioner med Madelän Wallän faktiskt gav något. Tror på första alternativet dock.

Förresten så finns det inga fina gosedjur i detta landet. Sämsta skit och förlåt världens bästa mamma för att jag inte gjort som jag lovat. Nu sitter jag och kollar på flygplanen samtidigt som jag pratar med mamma på msn. Gud vad jag saknar henne, det är så jag blir helt tårögd.

Kolla så duktig hon är på msn nu. Hjärtan och allt, haha så söt är hon! ♥

 


Flygplan.

Vi bor tio minuter med bil från flygplatsen, vilket betyder att jag hör alla flygplan när jag sitter här i huset. När det är halvklart väder ser jag dom också, och det kommer garanterat bli min nya sysselsättning. Att sitta och kolla på flygplanen. Har gjort det nu halva förmiddagen medans jag pratat med världens bästa Jesper på Skype. Skype är bra och Jesper är ännu bättre.

Nu ska jag iallafall klä på mig och åka in till stan för lunch. Subwaaaaaay.

 

FLYGPLAN! ♥


Damn germans.

Jag fick inte gå på promenad. Jag har suttit hemma, med solen skinandes utanför fönstret, hela dagen - och väntat på en snubbe som skulle göra sitt jobb som varade i ca 7 minuter. Lagom kul. Duktiga idiotiska as till tyskar. Åter igen är jag på det humöret att jag när som helst är redo att packa ner det lilla jag faktiskt packat upp och sätta mig på nästa plan hemåt.

Men det går inte för att nu ska ungarna hämtas i skolan. Skål.

Mat.

Sitter här och käkar lunch, som består av wok. Pasta, kött, svamp, ägg, morötter och gud vet vad. Men med lite sweet chili på blir det finfint.

Idag är det sol, så tänkte ta med kameran och ge mig ut på promenix senare. Först måste snubben som ska fixa fläkten i badrummet komma och göra sitt jobb. Tills dess måste jag vara hemma, och sen ska ungarna ha activities efter skolan. Drygt, för då måste jag vänta där tills de är klara. Smiter väl ner och snor en bok nånstans innan jag åker dit.

Allmänt är det iallafall bättre. Jag äter och mår hyfsat bra, förutom den där klumpen i magen av homesickness, och sover mindre bra. Men har vänt på sängen nu så får se om det gör skillnad. Fortfarande en del ångest, men jag biter ihop. Eller ja. Jag försöker iallafall.

Godnatt Düsseldorf.

Första dagen här nere utan totala breakdowns. Eller ja. Några tårar kom väl kanske när jag pratade med mamma i telefon innan. Men det är skönt att höra röster som tillhör personer man tycker om.
Nu ska jag sova iallafall, i morgon ska jag lämna ungarna själv och sen ska jag göra ett tyskatest, som ska lämnas på torsdag, för att se vilken nivå de vill lägga in mig på. Tillbaka till skolbänken - ohyes.

A wise sentence that doesn’t originate from you?
- Life is too short to drink bad wine.

GUTEN NACHT LEUTE!

Tisdag i Düsseldorf.

Så, inga riktiga breakdowns idag. So far. Känns ju skönt. Men vill fortfarande åka hem även om det inte är lika jobbigt hela tiden. Nu är det bara till och från. Just nu - very much. Tidigare idag - not so much.

Var btw inne i stan idag, inte alls som Stockholm. Här ligger allting på samma ställe. Tex så ligger Starbucks bredvid Gucci. Och H&M bredvid Marc O´Polo.

Och nu saknar jag mamma. För mycket. På tal om ingenting, sådär.

Once again.

Åh, jag blir så trött på det här. Nu har jag världens mensvärk också, schyyyyysst. Som om jag inte mådde dåligt innan. :(

Idag ska jag iallafall in till stan en snabbis, innan min hostdad ska på tyskakursen ska han visa lite saker som kan vara bra att veta vart det ligger. Sen ska jag köpa lite saker som jag lovade mamma. ♥

Världens bästa föräldrar.

Always remember that your mom believes in you.

Jag har kommit på att det är löjligt med "Jag har världen bästa mamma/pappa"-grupper på facebook. Jag är mycket väl medveten om att jag tycker att mina föräldrar är bäst i världen, och de enda jag egentligen behöver bevisa det för är mamma och pappa själva.

Världens bästa pappa

Världens bästa mamma ♥

 


Framsteg.

Idag har jag bara haft ett mental breakdown so far. Framsteg. Men ska inte hoppas för mycket.

Nu vid middagsbordet sa familjen iallafall att det värsta som kunde hända nu var att jag kom och sa "jag orkar inte ta hand om barnen", då båda två är världigt energiska. Snacka om att jag kände mig dum. Det gör inte direkt allting lättare. Herregud, jag får sån ångest att jag vill gråta, och ringa till mamma. Haha.

Mina framsteg sket sig. Totalt. Mamma loggade in på msn, skrev och nu är det verkligen inte kul längre.

Hard times.

Det är jobbigt när man är ensam, när man inte har folk eller ljud runtomkring sig. Det är jobbigt att lyssna på musik men brukade lyssna på hemma. Det är jobbigt att inte göra något speciellt. Det är jobbigt att prata med folk hemma.
Det är jobbigt att sova dåligt, för att man blir trött och när man är trött blir man ännu mer känslig.
Det är jobbigt att överhuvudtaget göra något som påminner om Laholm. Äta snusklubbor tillexempel. Aldrig har det gjort så ont.

Just nu skulle jag vilja påstå att det är jobbigt att leva.

...

Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag har sovit typ 2 timmar inatt. Men jag lovade mamma att försöka.

Home is where your heart is.

The Sounds – Home Is Where Your Heart Is

Home is where your heart is
Find where you belong, start to take
control, show a little soul
Then you feel who you are

Düsseldorf.

Det tar emot. Som fan. Jag är inte ens säker på om jag stannar i mer än en vecka. Just nu är det bara jävligt jobbigt. Jag är trött, illamående och önskar bara att jag vore hemma i extremtråkiga laholm med mamma, pappa och mina kompisar.

15 timmar.

HOHOHO. oOm 15 timmar är jag påväg! Familjen är världbäst och jag kommer sakna vibbe.
Skål med fanta och hej halmstad.


20 timmar.

Haha, it's the final countdown. Anyway, nu har jag hämtat mina skor och köpt en klocka. Tror jag har i princip allt jag behöver, förutom ett par mjukisbyxor.

Fick precis ett mail från SAS om att jag nu kan checka in via internet. Jaha. Och nu då? Haha. Motivation var det här.

Well, well. Jag hoppar in i duschen och överlever dagen.

24 timmar och 25 minuter.

I morgon. Åker. Jag.

Jag har lite drygt 24 timmar kvar i landet, och vad gör jag? Jag dammsuger huset, funderar på när jag ska hinna hämta mina skor i mellbystrand och äter ferraribilar. Lyssnar på schysst musik, väntar på mina något försenade föräldrar och funderar på att packa klart. Snackar med Kim & Adele, min nya tysklandshomie, på msn.
Nej, nu ska jag fortsätta med dammsugning.

Well, I realized that I had forgotten to kiss you goodbye.

Heart shaped box.

Har lekt med Hanna nästan hela, eller iallafall halva dagen. Photoshoot, beach och pannkakor.

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 


Very bad.



HAHAHAHAHAHA. Förlåt. Nu är jag en dålig människa.

The day after tomorrow.

I övermorgon åker jag. Helt sjukt. Heeeelt sjukt. Ena sekunden fattar jag att det är så snart, och i nästa sekund är det så jäkla långt bort igen. Idag borde jag packa. Eller iallafall börja på lite smått. Men det går inte. Idag tar det helt enkelt emot att vara Mary.

Mary's leaving for vacation far away, come around and talk it over.

Förresten, så blev middagen med girlsen inte en gråtceremoni. Det var fint med skvaller, god mat, schysst musik och bra människor. Inte så mycket tysklands-snack eftersom de redan fått höra typ allt. Det var skönt, att umgås med folk som redan vet. Jag börjar tröttna lite på att folk frågar om allting men biter ihop, ler falskt och svarar artigt. Så jävla stort är det inte.

Och det där kom från rätt tangentbord? Das glaub ich night.
Eller?

Marine Scene

Mary ligger och pratar med storebror och målar naglarna lite slarvigt med mitt nya nagellack som jag inhandlade idag när jag, Vibbe och Nettan var på Gekås.

 


där står pojkarna på rad.




If I go crazy, then will you still call me superman?

Jag ska till frisören idag. Hehe. Slänga i lite färg och sen toppa, för att hålla det lite i trim. Blir bara det vanliga. Har jag tänkt mig iallafall.

Snart åker jag. Inte lika jobbigt att tänka så idag som det var igår. Var nog rätt trött igår med annars. Mina hjärnrutiner funkar inte som dom ska. Ungefär som vanligt. Men ändå inte.

Nej, nu ska jag sitta och leka med lite inställningar på kameran ;) Hörs seeeeen.

"Goodnight everybody, we'll see you next time."

 


Cause I love you.

Nu slog det mig. Jag ska faktiskt åka till Tyskland i 5 månader. Plötsligt blev jag världens känsligaste människa och började gråta vid matbordet för att mamma lagat pasta.

På onsdag ska jag ut och äta med tjejerna iallafall. Egentligen vill jag inte. Inte för att jag inte vill träffa dem. Inte för att jag inte älskar dem. För att träffa dem, det vill jag - och älskar dem, det gör jag definitivt. Men för att jag vet att det kommer vara jobbigt och att jag kommer gråta.




Canon Ixus 95 IS

My new darling är en canon och funkar helt perfekt. Jag älskar den redan. ;D

 


I just can't shake it from my head.

music in the middle of the night.


Finger Eleven - Last Scene of Struggling



Renee Renee & Mark Hoppus - Paper Doll


Kickass.


One week..

.. but tonight we dance.

Om en vecka vid denna tidpunkten har jag förmodligen checkat in på Kastrup. Könns ju lite hårt kanske. Det betyder att ikväll blir my last night out. Så den ska spenderas väl och tas vara på.

Jag behöver en ny kamera, och jag måste ringa Nancy. ♥

My heart, your hands.

How can I trust you with my heart in your hands?

Du hade rätt, och jag hade fel. Jag hatar att ha fel. Men life sucks and then you die, right? So fuck the world and let's get high.

Ikväll har vi lite avskedfest fast det i morgon är en vecka tills jag åker. Det känns lite hårt, faktiskt. Att man redan ska behöva börja säga hejdå till folk som betyder så mycket. Men vi ses igen. Alltid.

Jag saknar Vibbe. Hon är i sälen och kommer hem på söndag. Då har vi varit utan varandra i en vecka, och sist vi var utan varandra så länge var när jag var på Mallis. Och det är ju ett tag sen. ;)

Nu måste jag måla mina naglar och sen åka till Simon för att hämta mina leggins och mina vantar. Och köpa annanas. Så jäkla sugen på det!
I love you guys!


Helt stört.

Mamma kom precis in här på mitt rum och sa att vi har släkt i CANADA. En kompis till mormor hade släktforskat på mormors sida och tydligen flyttade mormors pappa dit under kriget och skaffade familj där. Så jävla fult. Här går jag och halvt drömmer om att åka dit, åka bräda och bara se landet - så har jag haft släkt där hela tiden.

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av allt som hände igårkväll. Det där lät fel. Hahaha, jag menade typ svett. Så ni vet.

I don't believe you.

Hämtat hem datan, killen sa att allting var borta, att de inte hade kunnat rädda information. 'Helvetes as, han måste skämta', tänker jag och blir sådär glad. Killen småflinar och jag åker hem. Väldigt omotiverad tänker jag att det är lika bra att starta skiten och få det gjort. Nyinstallation, here i come liksom.

Anyway, när skrivbordet kom fram så visades min bakgrundbild. Wtf?! Går in på bilder och ser att allt är kvar, trots nytt moderkort. Alla bilder, all musik och alla program.

Helt plöstligt känns livet lite lättare. Ikväll blir det underbar!

Alla vill till himlen och åka limousine förstås.

Tisdag idag, och jag vaknade vid 9 av ett sms från ONOFF om att jag kan hämta min data. Helt plötsligt fick jag en skeptisk känsla i magen. Jag hoppas verkligen att skiten funkar nu. Annars vet jag inte vad jag gör.. Jag måste ju ha en data med mig till Düsseldorf!

Så, jag och min förkylning ska hoppa in i duschen, sen ska vi hämta Nancy innan vi åker till Halmstad och köper en ny kamera till mig, hämtar min data och pratar med min frisör om hur jag ska klara mig bästa ett halvår utan frisör ;)

Sa jag förresten att jag är förkyld? Hahah, jag har seriöst somnat innan 12 två kvällar i rad. Och igår snackades det om utgång ikväll. Låter jobbigt och känns ännu jobbigare, så vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu ska jag ringa till Düsseldorf och sen hoppa in i duschen. Ha en bra dag ♥

Fint ska det vara!

Thåström – Be-bop-a-lula hela jävla dan

Finaste på länge. Helt underbart. Jag börjar bli förkyld och ska sova nu. ♥

En vacker död stad.

Aktiva var vi här ja, hehe.

Jag är irriterad. Irriterad som fan, för att en viss person är så jäkla motbjudande. Jävla slyna. Nog pratat om henne.

Jag har ändrat lite på planerna. Åker nästa lördag. Düsseldorf får vänta en dag extra. jag hatar halmstads uteliv, men behöver nog fan en utekväll till med Vibbe innan våra liv går halvt under. ;)

Och i morgon blir det Underbar med dem bästa!♥


2010

Första dagen på det nya året, och jag är bakis. Nyårsafton var schysst och med bra folk. Får dock se om det dyker upp bilder på facebook eftersom jag inte pallade ha kamera med mig.

Nu sitter jag hemma hos Vibbe och min vänsta arm har två blåmärken, och skakar gör den också. Synd om mig. Ännu mer synd om Nancy och Natalie som fick stanna i knäred över natten. Jag har aldrig garvat så mycket som i morse när Nancy ringde och gnällde över att hon sovit på en soffa inatt.

Nu ska Hanna fortsätta måla på min arm. ♥

RSS 2.0