Sept, 26th '11

Fattar nada med bloggjäveln alltså. Palla att det inlägg jag skrev i tisdags publicerades precis innan jag loggade in nyss? wtf? Trött blir man.

Hemma i helgen, skevt och fint. Mycket skevt, om jag får säga det själv. Är nu officiellt nunna, Linse med. Nu ska jag duscha, äta pannkakor och sörja.

Sept, 20th '11

Just nu är jag och jobbar jag för tre personer. Ensam med allt, står jag sen i fredags. Nya tidningar som ska ut i butiken och gamla tidningar som ska returneras, varor som kommit in på prov och varor som utgått ur sortimentet ska returneras till diverse leverentörer, varor som ska ökas på beställningarna och varor som vi måste minska på, upplärning ska ges och frågor ska svaras på, fakturor som ska skrivas under och lämnas till högsta hönset och fakturor som ska skickas iväg, scheman ska läggas och ändras och ändrar man måste man möblera om helt för att lösa det.

Idag har jag haft kontorsdag. Satt och signerade 327 fakturor från bara september. För hand. Sen visade det sig att man skulle göra det via datorn. Ja, men då börjar vi om. Sen hade jag upplärning med Micolle, vår nya brud. Flink som fan är hon, minsann. Stolt chef. Efter det ändrade jag så att vi nu har människor på alla skift tills på måndag. Nöjd tjej en gång till.

Sept, 14th '11

Idag har jag ingen koll på något alls. Har rent ut sagt jävlats med asko och stäningsvakter sen jag kom tillbaka till Norge i måndags, och jag är inte helt nöjd med det. Inte helt nöjd med något just nu, och så är jag för jävla mätt dessutom?

Skulle just nu vilja ta ut resten av året i semester, eller byta avdelning.

Sept, 5th '11

Idag, fast för två år sen var jag i Stockholm, drack rödvin och städade lägenheten med storebror och bestämde mig senare på kvällen för att gå över till sourz, sprite, frusna hallon och is.
Enligt facebook. Så ni vet.

Sept, 2nd '11

Har jobbat sen i måndags. 12 timmar onsdag och igår, och idag från 9 till 01.30 inatt. I morgonbitti börjar jag 5. Förbereder mig mentalt på att överleva helgen. Sen åker jag hem!
Igår var det förresten ett halvår sen jag började på Gardermoen. Om ni undrade.

RSS 2.0