hehe.

en full hiss luktar annorlunda för dvärgar.

.. nu vet ni.

sugarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ungefär såhär mycket har jag att säga idag.

(kass redigering, yes. slängde ihop den på en minut. klaga? dö.)

Alltså ingenting eller bara massa sött. Var det inte Internationella Pussdagen idag(igår)?


Fucking kallt.

Det är fucking kallt ute. Garagetaket är helt vitt - kallt. Fyfan. Nu ska jag jobba.

Fiesta.

Jag vill ha en schysst hemmafest där härligt folk är fulla, sociala och galet lyckliga. Som på nyår. Vart kan man beställa en sådan?
Eller en schysst barrunda i en ny stad, där man endast känner folket som är med just där och då.

Så himla fint hade det varit.

Detta fält måste fortfarande fyllas i.

Nathalie är hemma från Barcelona, och nu ringer hon. Vi ska handla. Kläder, skor, smink.

HEHEHE.  blir trött på rubrikhelvetet.

Hurts - Happiness

Hurts – Happiness - spotify. världens finaste.


vanilla.

Hällde precis ut ett stort glas med vaniljte på mitt täcke. I min säng. Folk som kommer hit kommer tro att jag pundar doftljus med vanilj, yey.

Eww.

Hej, jag heter Marie. Jag är ledig tills på fredag. Flyg till världens finaste stad tur/retur idag tills torsdag kostar strax över 6000. FML.

Detta fält måste fyllas i.

Har tittat på fina filmen och lipat lite. Ska titta på en fin film till, är ändå ledig tills fredag. Har all tid i världen att ta igen den sömn som jag ligger efter med.

Tycker att världens tre finaste personer kan pallra sina arslen hem till Laholm igen. För att nu vill jag inte vänta längre.


Starsailor



Take me back again. Love ittttttt.

brownie

Mitt hår är mörkt och min nacke ser ut att tillhörs en mulatt. Sexy hexy.

Schoklade

Hänger med pigmentinpackning en stund. Känner mig som ett mongo. På flaskan stod det "ANVÄND HANDSKAR" med feta bokstäver på framsidan. Antar att skiten sätter sig på händerna annars? Kanske kan man bli afrikan?

Filosofi

Vad är tid och varför går den framåt? När på dygnet började tiden? Har alla männsikor samma värde? Kan man värdera det värdet? Varför har inte rymden något slut och hur långt kan man egentligen åka? Hur tänkte människor innan det fanns ett språk? Finns det en annan mänsklighet? Tänk om de färger vi ser är helt olika för alla personer? Det röda jag ser, kanske är blått för någon annan, men vi har båda döpt det till gult? Varför heter gräs gräs? Hur tänker människor som varit döva/blinda hela livet? Är all fakta verkligen fakta? Vad är kunskap? Hur kan man bevisa att man inte lever samma dag om och om igen? Vad är meningen med livet, inte bara mitt liv, utan med ALLT liv?

puss.

Val D'isere

Jag har en storebror som ska flytta ner till Val D'isere, i Franska alperna.












Breaks my heart? Yes.


Älskade House!

Hahah, har varit i Halmstad med Nathalie idag. Spenderat halvt sura pengar och haft lite ångest över framtiden. Jag vill så jäävla gärna åka på Sensation, men kan inte bestämma något förräns jag vet hur det blir med London.

Värsta traumatiska upplevelsen på jobbet i morse med. Stod och packade upp kakor och något lät precis som om någon försökte dölja en harkling. Jag fick halvt panik, la allting jag hade i händerna ifrån mig, gick ut lugnt och hyfsat sansat, låste dörren utifrån och ringde Robban som inte svarade och sen till mamma som fick komma ner och gå in och titta. Var helt skakis och asnära att börja lipa när jag pratade med mamma i telefon, så jävla rädd. Men det löste sig.

Sen köpte jag en blomma till mami och papi innan jag åkte hem och duschade. Hämtade Nathalie, tankade och for till Halmstad. Ville inte spendera 3-4k på ett batteri så langade fram ett för 895 istället. Fintfint. Hårinpackning, ansiktpeeling och chailatte på Roberts innan vi körde inom Eurostop på hemvägen. Nu är jag hemma, ska äta choklad och sova tidigt, har varit uppe sen halc sex i morse och det känns verkligen nu.

PUSS


Nu är det krig.

Nathalie Eres är bäst och himla charmig. Titta själva :)

HAHAHAHAH. FULASTE BILDEN PÅ OSS.  SENSATION<3

 

fry. asså jah lixom l-skar dejj!!1!1!!1ett <33333333333333333


hmm

har en kompis som är lik mona sahlin till utseendet. förargligt. har inte gjort ett skit idag, sov till 11, hämtade min data och sen installerat allting på nytt. börjar bli lite high på det där nu. ska duscha nu.



yo.

Blått är flott.

Jag blev precis kär i Blondinbella. Läs här

lördagkväll

Nu har jag jobbat sex dagar i rad, bara sju dagar kvar innan jag är ledig som det ser ut just nu. Hmm.

Har lämnat bort min data till Mihai som ska leka med den tills i morgon. Flyttade över alla bilder och allt viktigt till min externa innan, hade 23 000 bilder. Får nog rensa den sen, en annan dag när jag orkar och inte jobbar.

NUUUUU ska jag sova. Börjar jobba 13 i morgon. Yay!

perffffff

Jag har hittat världens bästa redigeringsprogram. Iallafall efter mina kriterier.

 

Började nyss ösregna utanför mitt fönster, i två minuter. Sen slutade det igen.


right now.

För i tiden sa man Jag älskar dig till folk. Nu behöver man som tur är inte anstränga sig så förfärligt längre. Jag tror det räcker med att man säger kom hit.


Lovade mig själv att inte somna efter jobbet. Vaknade när pappa kom hem 17.11. Himla dumt, men fortfarande trött så kanske kanske kanske kan somna ikväll ändå.

wednesday.

11.07 - trött. ska aldrig mer sova på dagen. kunde fan inte somna igår.

börjar jobba om typ en timme. smink + mat innan dess. måste gå hemifrån vid halv 12. om 20 minuter.
jobbar morgon i morgon. och sen kväll på fredag, hela dagen på lördag och 13-19 på söndag. kuuuuuul.

pusss

Hold on to the world we all remember dying for.

arise, and be all that you dreamed. haha förlåt för att ni får läsa det citatet hela tiden, men jag är totally into it. och låten med, skulle kunna tatuera in hela texten på hela min kropp, så fin den är.


kass.

idag är en dålig dag. en otroligt dålig dag. så jag ska klaga.

först sov jag tre timmar på natten. upp halv sex och börja jobba halv 7. viebke åker till irland och jag är trött hela jävla dagen. kommer hem, datan laggar och jag får installera om virusprogrammet. somnar vid ett, vaknar vid fyra. nu är jag helt förstörd i huvudet och det är ketchup i hela jävla köket, inklusive på min kjol och på mina shorts som jag bytte om till efter att jag fick ketchup på kjolen. svär lite och pappa säger att det inte är ketchupen det är fel på, utan användaren. haha


skajp

jag vet inte vad jag ska skriva om. i morgon ska jag jobba. och hela veckan.

jag och kim ska starta en ny blogg. om london. om jag kommer dit. om jag inte kommer dit så skiter vi i det :)

Sing to me about the end of the world.

wow, så aktiva. men jag har absolut ingenting att skriva om för att jag gör ingenting om dagarna. eller så gör jag för mycket?

Anyway. Min hals är förjävlig. Det blir inte bättre när man äter knäckebröd, men livet känns lite lättare när man dricker te tillsammans med Oskar Linnros. Den tredje Oskar'N i mitt liv hittills på tal om det.

Börjar jobba på måndag igen, fast på samm gamla café. Så blir det när folk ska ha semester. Dock vet jag egentligen inte om det, eftersom le chef inte sagt till mig.

Men så blire. Nu spelar vi Oskar Linnros och är glada!

jag minns var enda scen ifrån vår film

paaaaaain.

vaknar med asont i halsen. trött blir man, som om man inte var det innan heller. men efter 7 timmars sömn blir man trött.

har iallafall snott tillbaka mina kuddar nu. så kriget är över. hehe.

frukoooost!

THIS IS WAR.

Jag blir så jävla lack på folk som får för sig att tvätta sina egna kuddar och då snor mina under tiden, OCH SEN HOPPAS ATT JAG INTE KÄNNER SKILLNAD PÅ DERAS STENHÅRDA JU DE KUDDAR OCH MINA EGNA SOM ÄR MJUKA SOM VISPAD GRÄDDE.











nej. sånt jävla damp får jag. nu är det krig. I'M A WOMAN, HEAR ME ROAR!

glömde jag skriva att jag funderar på att ta deras stenhårda, nytvättade kuddar och kasta på dom med hela mitt hjärta, för att sen ta tillbaka mina egna och inte säga ett ljud? då blir det garanterat internkrig på basvägen 22. tror inte det är lämpligt. men nu är det fan inte långt ifrån.

FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU


Android porn.



Spotifylink till låten.

En dag i september.

Igårkväll skypade jag med seriöst random människor i 5 timmar. Vi pratade om allt från politik till konsten att flytta och bo utomlands och bara vara nobody i det nya landet. Sen åt jag två mackor klockan 2 inatt innan jag somnade.

Idag har jag ännu mer ont i halsen, druckit lots of tea, städat köket plus garderoben, varit downtown och insett att jag hatar shopping när man faktiskt har pengar, hjälpt en kompis att packa flyttlådor (vi fick ihop en låda med fem stora saker i) och dessutom har jag druckit cider.

På en onsdag. En onsdag i septeber till och med. 1 september '10. Grattis Kaulitz, 21 år - stora pånks.
Nu - zahnbürste und dann gehen wir ins bett. ♥

RSS 2.0