Mallorca

Efter en måndag fylld med nervositet, och en sjuk massa tuggummin så är vi framme. Vi fick mat igårkväll när vi kom och sen gick vi igenom lite saker innan vi fick fritid till att göra vad vi ville. Vi valde att flumma runt, medans andra valde att festa och få sin första varning, efter att ha varit här i drygt 4 timmar ;) Lika sjuka som vanligt, jag älskar min klass :)

Well, idag har vi gått igenom projektgrupperna och börjat på psykologin. Lika bra att komma igång direkt. Så idag har vi typ pluggat lite och handlat en del. FYRA paket pasta, haha, och typ bröd, pålägg mm. sånt man behöver. Hittade btw 3 kinderägg igår när jag packade upp, som mamma lagt ner - hur söt är hon inte? I LOVE YOU MAMI. ♥

Btw så suger vädret so far. regnade igår när vi kom och duggat lite idag. Men what the hell, it will get better.

Nu ska vi laga mat och hålla på, vi hörs i morgon =)

Vibbe <3 you made me cry.

15 timmar

Om 15 timmar lyfter planet från Säve.
Är jag nervös? JAPP.

Bjuder på några bilder från en liten fotorunda på stranden med Jonas igår =)


Fina MellbystrandDöd fisk som låg i strandkanten


Snygga jag ;)


LAhåla =)


Me, again =)

Nu; ringa M & försöka få lite sömn.
Imorgon; MALLORCA BABY!

i MORGON.

Om 24 timmar sitter jag på bussen. Bussen som går till Göteborg City Airport, Säve Flygplats. 13.50 lyfter planet någon timme senare landar vi i Berlin, där vi ska sitta i några timmar innan planet går vidare mot MALLORCA. Halleluja, mina öron kommer dö och mitt huvud kommer sprängas.


okej, jag är liv rädd men vägrar erkänna det för mig själv. nu ska jag börja packa.

Driving Licence

JAG HAR KÖRKORT!!!! och är fett sjuk.


godnatt :*

These five words in my head..

.. scream 'are we having fun yet?'
ni suger på att kommentera.

Jag vill inte.

Jag vill inte ta studenten längre. Jag kommer sakna alla så otroligt mycket. Åh, nu blir jag sådär nere igen. Jag hatar söndagar.

MEN MAN ÅKER LIKSOM OM 8 DAGAR TYP. Man är sjuuukt pepp.

HP DV5-1264EO

Jag och papi har precis varit i Halmstad och kollat på data. Han tyckte att jag skulle ha en vit macbook, mami tyckte att jag skulle ha en rosa samsung NC10 och jag bestämde mig för en svart HP Pavilion DV5-1264EO.Min nya baby kommer hem torsdag eller fredag :)

RSS 2.0