May, 31st '11

Idag har jag jobbat, sovit och köpt pasta bolognese att värma i micro och daimtårta. Så jävla lat.

Kommer hem på söndagkvällis. Ni gillar det! Ska kolla på The day after tomorrow nu, och äta min pasta bolognese. Ni gillar det också, höhö.

Är nog dessutom lamare än lamast idag?

May, 29th '11

Jag hatar Spanien. Ska aldrig mer åka dit, eller på något vis stötta det jävla landet.

Först slog dom ut Tyskland ur VM. Nu tar Barcelona hem CL-finalen över United? Inte okej. Jag vägrar.
Mest tragiskt av allt? Barcelona spelade fan bättre än United, men hade ju också 14 man på plan medans United hade 10.

May, 28th '11

Ni gillar att jag är bäst på att uppdatera. Eller?

Nej, men sovit länge och jobbat ent hela veckan. Utom idag. Dock fortfarande inget att skriva om. Är trött, somnade halv 2 och travade upp halv 5. Inte helt okej faktiskt. Mitt liv är tråkigt. Jag har inte ens ett liv. Men jag är ganska nöjd, förutom att jag vill åka hem? Som alltid annars när jag jobbat tidigt.

Nu ska jag kolla hur mycket pengar jag har kvar på mitt stora feta norska konto mot min vilja, sen ska jag handla skinka och knäckebröd, och säkerligen choklad. Det är ju iallafall lördag.

May, 23rd '11

Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)

Bästa låten. Lyssnade på den hela vägen från Halmstad till Oslo igår. Och hela vägen till jobbet idag. Och hela dagen på jobbet. Och kanske hela vägen back to da hood också? Heeehehe.

Vår lägenhet kallas numera da hood, yo. Fick idag på jobbet reda på att min semester knullat snett och så fick jag dessutom jobba 10 timmar istället för de 7 timmar jag var uppskriven på för dagen. OB OCH ÖVERTID, YOOOOOOO.

Jag och Jessika spelade precis in coolaste videon till den låten dessutom. Så ni vet. Ni gillar det.

Nu ska jag intervallträna, i morgon ska jag ränna i staden hela dagen och handla upp det sista som finns kvar av min lön för att jag är ledig, sen ska jag jobba kalasmycket fram tills jag får åka hem igen. HELL YEA!

May, 19th '11

Jag är hemma!!!!!!!!! Och har vaknat av mig själv 3.30 två dagar i rad efter att ha gått upp 3.30 måndag och tisdag? Stiliiiigt!

Bjussar på snyggebilden da, för att jag vet att ni vill se den, alla mina 32 läsare jag haft idag? Vad vill ni mig?!

HEMMAAAAA HOS MOR OCH FAR, IN ZE FLICKRUM.
what's up med mitt högra ägonbryn? ny pose?

May, 17th '11

Syttende mai.. Inga kommentarer? Fulla norrmän och en stad som luktar som en sleten efterfest runt halv 8 på morgonen. Sjuka mängder människor i staden dessutom, och har man varit uppe sen halv 4 behövs det nästan en liter svart kaffe för att man ska fatta grejen. Fint sällskap gör det lite lättare.Nu sitter jag och skakar av kaffet, haha. Jobb idag var lame, inget folk alls. Boostern låg på 46k idag, alltså sålde butiken för 46k denna dagen förra året, och vi hade sålt för 22k när jag gick vid 1? Inte en chans att Oskar och Sanna tar hem den idag, fail.

Nu ska jag försöka powernapa, annars dör jag. Sen ska jag äta knäckebröd tills jag dör. Särskrev precis knäckebröd. TRÖTT_chey...................................................

May, 16th '11

Har haft världens finaste helg hemma med finaste folket man kan komma åt. Sen har jag jobbat idag. Åker hem igen på torsdag. Men först jobb och syttende mai i morgon och sen jobb på onsdag. Mmmhm!

Har köpt skinka. Sjukt underksattat?!??!?!!? Macka med skinka på. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMHM!May, 12th '11

Torsdag - stort jävla check.

Packar ihop det sista och åker hem till mamma snart efter 15 dagars arbete på en gång. Mmmmmhm, så jävla nöjd.

May, 11th '11

Igår somnade jag med fuktigt hår. Idag hade jag en dålig hårdag. Idag har fyra personer sagt att jag är snygg i håret. Wtf? Hade shorts på mig också, så jävla snygga ben har jag!

Onsdag - check.
Torsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Max kommer till Oslo på tirsdag. Vi ska chilla på stan med alla happy norrmän, eftersom det är syttende mai! Längtar nästan tills helgen är slut? Kommer ju hem nästa helg ocksååå.

May, 10th '11

Tisdag - check.
Onsdag
Torsdag


Nu är det bara två dagar kvar. Igår sprang jag 4 km. Idag var jag en bitch på jobb, sen grät jag lite på jobb och sen somnade jag i solen i en park när jag kom hem, iklädd spetslinne. Nu är jag blommig och ska duscha med fest på i vardagsrummet.

Har fått lön. Är nöjd, men inte lycklig. Klyscha nummer 1. Pengar gör ingen lycklig.

May, 9th '11 pt. 2För att ni älskar den lika mycket som jag. Har fått ner skiten och kopplat in datorn till surroundsystemet. Nu är det F TO THE E TO THE S TO THE T!

May, 9th '11

När jag kommit back to da hood efter jobb idag satt jag och funderade på vad jag skulle handla för mina sista 61 kr som fanns kvar att bränna från min mars-lön. Nutella eller yoghurt? Jag gick till affären, tänkte att det är väl lättare att bestämma sig om man är där, och sen gick jag därifrån med kalkonpålägg. Win!

Måndag - check
Tisdag
Onsdag
Torsdag


IT'S THE FINAL COUNTDOOOOOWN. Haha, nej. Men kunde ju lätt varit. Ska sitta och lyssna på den låten timmarna innan jorden går under nästa år.

May, 8th '11

Jag dissar spotify som fan tills på tisdag så jag kirrar premium för min fetelön. Orkar inte annars. Laddar hem allting jag kommer åt och kastar in på ipoden?

Iallafall.
Söndag - check.
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag

Win win win win. United tog Chelsea idag, och jag är så jävla nöjd med allting, förutom att jag har 30 timmar kvar på jobb innan jag får åka hem, då.

May, 7th '11

Lördag - check.
Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag.

Sitter här, med hemlängtan of doom. Jag har gått runt och kallsvettats på jobbet två dagar i rad. Jag har sovit med pyjamasbyxor och långärmad t-shirt sen i måndags för att jag fryser. Idag gick jag med tjock stickad halsduk, hoodie och solglasögon och mötte folk i shorts och linnen.

Jag hade dessutom kramkalas med killarna på lagret idag, för Adam tyckte jag såg blek och trött ut. När någon ser blek och trött ut drar man alltså in personen i fikarummet för kramkalas. Jag gillar det! Bästa lagerdude'sen i världen. Inte alla som får kramkalas minsann.

Så, what's up annars? Jag är lite heartbroken, och just nu har jag inget behov av att lära mig sådana saker om livet. Hade jag varit hemma så hade det varit chill i grillen. Men här i Oslo, är det inte det. Nu ska jag handla bananer.

May, 6th '11

Om en vecka är jag ledig, och hemma. En vecka, en vecka, en vecka.

Men nu ska jag till jobbet. Dag 15 av 20.

May, 3rd '11

Jag ska jobba på fredag. Fredag som egentligen är min enda lediga dag på typ 2 veckor. Så blev det dock inte. Sen jag kom upp igen efter min senaste hemresa har jag varit ledig två dagar, alltså sen 20 april. Jag kommer hem igen nästa torsdag, och då kommer jag fortfarande bara ha varit ledig i två dagar. På 22 dagar har jag alltså jobbat 20. Gick på i onsdags och jobbar tills nästa torsdag. 15 dagar bara där, höhö. Sen långledigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

May, 2nd '11 pt. zwei

Insåg när jag duschade att nu har halva tiden i denna lägenheten gått. 1 februari flyttade vi in och 1 augusti ska vi vara ute. And then?

Sickkkkk.
OH SNAP? Vilken jävla slampa.

May, 2nd '11

Det är fan Maj! Vad hände där?!

Iallafall. Idag när jag kom hem från jobbet stod jag mellan två val. Antingen skulle jag trotsa allergin och springa en runda lite snabbt, sen hem och äta choklad/duscha/powernapa. Eller så skulle jag äta choklad och sen powernapa. Jag gjorde nästan en blandning, för att just nu ligger jag i sängen iklädd träningskläder, med datorn på magen och äter choklad. Win.

Höhö. I morgon är det en vecka tills jag får lön.

RSS 2.0