Apr, 27th '11

Idag fick jag mitt schema frasm tills den May, 15th. Jobbar alla dagar utom två. Hehe. På söndag är det två veckor tills jag får tillbaka mitt liv. Jag taggar redan nu. Glömde den halva salladen jag inte orkade äta upp idag på jobbet, alltså har jag lunchen fixad tills i morgon med. Win.

Vaknade av mig själv halv 9 idag. Nu ska jag sova tills jag, förhoppningsvis, vaknar av mig själv i morgon med. Annars ringer ju klockan vid halv tio.

Apr, 26th '11 pt. zwei

Detta inlägget tillägnas dig, för att du får mig att längta hem even more och för att du har förstört min favoritlåt. Hoppas nu att ditt liv kommer gå utför och fortsätta neråt, utan vin och gitarrer i närheten.

Du är egentligen inte ens värd detta inlägget, eller tiden det tog att skriva det. Eller ja. Så vill jag att det ska vara iallaall.
Jag langar dubbelmoral of doom. Ska sova nu. Sagt det sen typ åtta. Jobbat hela påsken, ledig idag och jobbar från i morgon tills nästa måndag. Inte ens tankarna på lön snart taggar? FAIL.

Apr, 26th '11

ungefär sådär.


Apr, 23rd '11

Jag partysvensk-bloggar just nu. Med andra ord, fyllebloggar. Ni gillar det. Jag har iallafall jobbat idag, och fått dubbel lön. Samma sak i fredags, och imorgon, och måndag, och tisdag. Ni gillar det också. Min lön gillar det!

Iallafall. Hällde ett glas vin när jag kom hem från jobbet, tog en powernap på soppan och nu super vi ner oss för att gå hem med varandra inatt, jag och Jessika. Hon röker nu, och det luktar bränt kött från hennes hand. Så kan det gå.

Nu ska vi utttttt.

Apr, 22nd '11

Jag är ganska dålig på att skriva blogg i det här landet. Mest för att jag jobbar hela tiden och det är det enda som händer i mitt liv.
MEN! Idag är jag ledig! Vaknade av mig själv halv tio och var lite besviken, tänkte ju sovit bort hela dagen eftersom att allting i detta landet dessutom är stängt sen i onsdags, tills tisdag. Vi har bröd, kyckling, vatten och vin. Passar ju bra eftersom vi hyllar jesus nu i påsk. Han drack mycket vin och åt bröd, har jag hört(nattvarden!!!!!!!). Om inte, så kan vi dricka vin ändå, dock vitt. Det mår man inte dåligt av.
När jag vaknade var det iallafall fint väder så jag gav mig ut på tur. Sprang en runda i en park med andra ord. Kom sen tillbaka till lägenheten, duschade och satte mig här i soffan med datorn i knät. Då smäller det i min näsa. Tjock, tjockare, Maries näsa. Pollenallergi var det ja. Springa i park och andas med näsan i dessa tider? Grattis, du blev precis utsedd till årets idiot. Rotar igenom alla väskor jag har utan lycka. Sitter därför kvar här fortfarande, med en täppt näsa och en hjärna som är mer flumm och seg än någonsin. Ser fram emot det som finns kvar av min lediga dag. Jag och näsan min.

Apr, 14th '11

Marie säger: jag känner mig som den gula teletubbisen.
Victor säger: är du full eller?


Nej. Jag har bara gul onepiece och silvrigt nagellack from outer space. Dock har ju teletubbies sitt silver på magen, men what so ever. Känns lite som 'sense - you're not making any'. Men ändå.

Apri, 13th '11

Har seriöst jobbat röven av mig i helgen och igår var jag ledig. Självklart regnade det, men jag chillade ändå. Var ute och promenixade sent i måndagskväll och nu har jag precis kommit in efter att ha intervalltränat typ 4 km i mina nya träningsbyxor. Vadfan hände där liksom? Ska trycka i mig min sallad som jag slängde ihop på jobb och sen duscha. Kolla klart på Harry Potter och sen sova. I morgon blir det upp halv fyra, jobb halv sex och hemresa klockan elva på kvällen. Måste hålla mig sysselsatt mellan klockan två och tio alltså, för att sova gott på bussen sen. Planer planer!

April, 8th '11

Leksandsknäcke med nutella, chips och vin efter en störd dag på jobb med 2 av 3 plan försenade, hela dagen igenom, på grund av nya rutetider. Kaffemaskinen är dessutom ödelagd. Synd om oss på Point Utland II idag.

Nu ska jag dricka upp mitt vin, sen sova. Första alarmet är satt på halv fyra och nästa på kvart i fyra. Tagga fem arbetsdagar tills hemresa. Finis.

Apr, 7th '11

Jobbar bokstavligt talat röven av mig. Jobbat helpass + minst 2 timmar övetid måndag och tisdag.  Dubbelpass igår mellan 6.30-21. Började 5.30 idag. Börjar 13.30 i morgon, på min lediga dag, 5.30 lördag och söndag och 13.30 på måndag. Ledig tisdag, kväll på onsdag, mellan på torsdag och sen hemresa torsdagkväll!

Fick lönslippet idag, eller lönebeskedet som det heter på svenska. OM jag är nöjd. Nästan tur att jag jobbar i morgon, så jag inte har tid med att handla något.

Apr, 4th '11

Jag fick precis världen hicka. Har inte hickat på 200 år. Aldrig någon som tänker på mig inte. Förutom Max, just nu.

Är ledig från 19.30 den 14 april till 13.30 den 20 april. Tänkte ta en sväng ner till Tønsberg och hälsa på Max men han jobbar alla dagar utom söndagen. Dumt, dumt. MEN! Vi vet ju alla vad detta betyder. Halmstad 04.35 på fredagen och Oslo 19.30 igen på tisdagen. Finfint!

Apr, 2nd '11

Jag förstår inte grejen med att borsta tänderna i duschen. Men jag kände mig bra manlig, haha.

Har varit på jobb från 11 till 23 idag, och lite till då jag inte slängde in nyckeln till Kontiki förrän vid midnatt. Är tröttare än trött, och har ont i fötterna samt en miljon nya papercuts. Känner ingen kärlek, överhuvudtaget, till asko-beställningen. Inte nu, inte i framtiden heller. Fattar inte varför Max gillade den så in i helvete. Konstigt dude, men möjligtvis för att man i vanliga fall börjar 15.30 när man har den på nacken.

Tycker att Sverige kan ta hem alla sina utomlandsdudes/dudettes nu. Två kvällar i rad har jag läst på vägen hem att en svensk har dött. Blir trött på döden, blir trött på krig. Visst att det är kalasschysst att Sverige bryr sig, men vi ska fan inte behöva dö bara för att vissa andra inte har en framtid.

Djupt, djupt. Nu ska jag sätta igång en skitkass film, slänga upp datorn i fönsterkarmen och somna. Imorgon (idag) är jag så jävla ledig, och ska inte göra något annat än att gå på stan och dricka vin på uteserveringar, för vet ni? Det ska bli 17 grader varmt. Fint minsann!

RSS 2.0