Feb, 28th '11

Idag är det måndag, och en vecka sen jag uppdaterade denna skiten. VÄRT!
Idag är även dagen då jag fick mitt första fasta heltidsjobb i detta livet. Det firar jag med pasta, pesto och Kim på skype.

Får inte in PS på min dator. Smärre damp.

Feb, 21st '11

Idag satt jag och funderade. Därför luktade det kanske bränt över hela jorden idag, vad vet egentligen jag som är täppt i näsan?

Iallafall. Vi har lägenheten här på Jens Bjelke tills 1 augusti, sen flyttar hon som vi hyr av hem från Spanien. Alltså, senast den första maj måste jag bestämma mig om jag ska bo kvar här i u-landet eller om jag ska flytta hem till hösten, eftersom jag har tre månaders uppsägningstid. Känns ju lite halvkul, det är ju nästan snart.

Har dessutom insett att jag nog tycker om Oschlo lite, för att igår när bussen körde in på Gallerian, så kändes det skönt på något knepigt vis. Som om jag saknat det. Som första gången jag sa "Jag åker hem till Düsseldorf i morgon/på söndag/whatever". Får lite halvfattig ångest.

Feb, 19th '11

Igår åkte jag buss, och jobbade, hela dagen. Sen var jag hos Jesper. Sen kom jag hem och sov till klockan 1 idag. Åt frukost med mor och far. Åkte ut till farmor och farfar, sen vidare till mormel. Tryckte årets första semla, handlade mat och mascara och nagelfilar och strumpbyxor på maxi. Sen hemma, dusch, köttbullar, hopp, victor. Nu sova.

Feb, 17th '11 pt. 2

Jag är en sneaky bastard, obviously. Sitter och äter majs/tomat/sallad/kikärtor i en sallad, funderar på hår och taggar hemresa om mindre än 24 timmar. Taggar Victor och Helsingborg med, för att han tycker det. Hade dock varit fint, men det lär icke hinnas med. Måste till doktorn, för att min hals är inte vacker. kan typ svälja tre riskorn och sen allt som är rinnande då. Fick mosa en ipren igår och blanda ner i min yoghurt för att jag inte kunde svälja utan att den fastnade. Svullen hals, köpa?

Feb, 17th '11

lite pasta med pesto, sallad med soltorkade tomater, kylling, gurka, bladsallad, ceasardressing och vitlöksbröd. jag är den nya nakne kocken. except the naked part.

har kirrat käk tills i morgon med, bussen är ju alltid trevlig. tillochmed om man åker hela vägen till helsingborg.

Feb, 16th '11

 

Såhär kul har jag haft ikvälllllll.


Feb, 15th '11

Får ett smärre dampanfall snart. Snart snart snart.

Feb, 14th '11 - Alla <3 dag of doom.

Idag har seriöst varit den värsta dagen på länge. Såg vibbe gå på bussen i morgon och kände hur hela dagen skulle gå åt helvete. Gick och lämnade mina timpapper och sen till tunnelbanan för att åka till jobbet. Kommer till rätt station, ringer till jobbet för vägbeskrivning men ingen svarar. Frågar på 7eleven eftersom jag har adressen och han säger att jag ska hoppa på buss 65. Sagt och gjort - åt fel håll. Busschauffören var snäll nog att berätta det när han hade frågat en annan passagerare, så jag hoppar av bussen och ser den köra iväg. Går över vägen för att ta bussen tillbaka och sen hoppa på rätt buss. Bussen kommer och jag hittar inte min plånbok. Inser att jag har glömt den på den andra bussen och börjar gråta där. Även denna busschaffisen var världens snällaste och förstående och lät mig åka med tillbaka och dessutom ringde han den andra busschaffisen som hade fått min plånbok av den gamla damen som sa att jag åkt fel. Fick vänta på stationen i 45 minuter innan bussen kom tillbaka med min plånbok så jag kunde hoppa på rätt buss och åka till jobbet. Då upptäcker jag att jobbet har ringt en miljon gånger men jag inte har svarat och eftersom jag inte fick tag på dem åkte jag ju dit. När jag kommer fram och går in får jag höra att jag inte behöver börja förrän i morgon, så det var bara att åka hem igen. Lyckat, verkligen lyckat. Allt detta jävla mög för ingenting.

Sen kom jag hem, och bla bla, sen kom tvättmaskinen och jag fick inte sula ut den gamla genom ett fönster. Djupt besviken blev jag, och sen ringde jag till hyresvärdens mor om toan som fortfarande rinner, trots två besök av rörmokaren på 48 timmar. Får väl svar om det i veckan om hur det blir osv. Kött kött kött kött kött kött kött kött. Ungefär så känns det. Och där brast det.

Feb, 9th '11

I måndags och igår jobbade jag arslet av mig. Idag har jag jobbat arslet av mig. I morgon ska jag jobba arslte av mig och SEN HÄMTA VIBBE PÅ TERMINALEN. Så jävla fin dag det kommer bli.

Nu ska jag fiesta litelite.

Feb, 6th '11 pt. 2

Idag är vi 2 mentala breakdowns som bor på Jens Bjelkes gate 8, tredje våningen, andra dörren från höger. Jag satte igång PS I love you, och började lipa fem minuter in i filmen. Nytt rekord. Jessi satte igång One Tree Hill och började lipa av en jävla sång som inte ens var fin.


Vi har dessutom en granne ovanför på något håll som har sjukt dålig musiksmak, men som verkar ha en ganska fin baslåda. Ska bli homies med dem, lätt.

Feb, 6th '11.

Haha biggest fail. Sandra kommer i mars, inte februari.

Så, utgång igår och jag är numera död. Har nog aldig varit med om att en människa äter så mycket på EN utekväll. Men någon måste ju göra det också, som man brukar säga. Haha.

Feb, 5th '11. pt. 2

Sandra bokade nyss flygbiljetter upp hit, 25-27 februari är hon här. Är så himla glad nu så jag nästan dör. Först vibbe om en vecka och sen sandra om tre veckor. Är så happyface nu, speciellt eftersom Sandra sätter sig på ett flygplan, trots sjukaste flygrädslan, för att träffa mig.

Feb, 5th '11.

Idag har vi kirrat ny tvättmaskin som kommer på onsdag, hängt på stan och letat efter kläder inför kvällen tills vi insåg att vi redan hade finfina outfits hemma och sen har vi hängt tvätt. Jag har varit på expert och kirrat en ny sladd till datorn efter att ha åkt runt halva stan i jakt på DEN rätta. Expertbutiken då alltså, höhö. Humoreliten är igång igen märker jag. Fick min sladd efter att ha pungat ut 699NOK och är ganska lycklig faktiskt trots att pengarna flyger och far.


Ska ränna in på jobbet på måndag och kräva att få min lön på fredag, så kan alla vara happyface nästa helg FÖR ATT DÅ KOMMER VIBBE HIT!!!!!!!11111 Har nog aldrig varit så lycklig som jag är över detta. Faktiskt. Jag vill att folk ska komma upp och se hur jag har det, för att jag vet redan hur det ser ut hemma ;)


Satteh, så är det minsann. Ikväll ska vi dricka cider och tequila. Det kan nog bli bra!

Feb, 4th '11

Idag har jag egentligen ingenting att tillföra denna världen. Vill shoppa skor och springa i affärer, men min ekonomi säger nej till allting som innebär lycka just nu. Hoppas att jag får brev från banken idag så jag kan springa och be om min lön på måndag. Ska hosta upp 900 NOK för ren jävla idioti, en ny sladd eller något annat till min dator så att batteriet i den kan laddas igen och hyran för februari. Ovanpå det ska jag dessutom kunna överleva.

Men först ska jag fixa håret.

Feb, 3rd'11

Så. Igår flyttade vi allt det sista. Packade upp och ser hur högen med smutstväött blir större och större. Bestämmer oss för att tvätta. Tvättmaskinen failar och vi hade en mindre tsunami i badrummet. Skiter i det, drar och solar, kommer hem. Då har min strömsladd till datorn börjar föra oväsen, och min data laddas icke mer. Drygt tänker jag och vi går och lägger oss. Upp i morse, duscha osv. Försöker få igång datan, går icke. Vill dö och sladden för fortfarande oväsen. Dör lite och kokar en kopp te för att hälla på den 15 minuter långa promenaden jag har till jobbet. Jobbar hela dagen. Kommer hem. Får igång datorn, dock med halvt batteri.

För drygt en timme sen dog det och tills vidare hänger jag på jessis badtant. Tills jag hittar ett substitut för min strömsladd. Folk snackar om Universal adapters, Jonas, har du någon koll på sånt?

Iallafall. Jag dricker te och vår lägenhet är värsta mys. Måste bara till IKEA någon dag och kirra en till kudde, värmeljus och filtar. Sen har vi mysfaktor 3.0 i vår flat på jens bjelke :))))))))

RSS 2.0