Mum unleashed.

Vaknade vid halv 9 av att telefonen ringde. Tänkte att den människan som ringer så tidigt får skylla sig själv för att jag tänker inte resa migg upp ur sängen för svara. Somnar om lite sådär halvt och panikvaknar några minuter senare när jag hör hur någon med skor går upp för trappan. Förberedde mig på att dö när jag hörde hur stegen vände mot mitt rum och när mamma öppnade dörren blev jag rätt chockad.

Det visade sig att Jimmy är sjuk så jag måste hoppa in och jobba, så det var hon som ringt. Jag som, faktiskt, hade planerat att göra lite vettiga saker idag. Boka frisörtid och springa ner till ams. Det sket sig. Fast jag mår nog rätt bra ändå.

Godmorgon.


Scary shit.

Kan någon förklara för mig varför det precis lät som om någon gick runt på nedervåningen? Jag är ensam hemma. Jag vågar inte gå ner.

Och jag har låst in mig på toaletten här uppe på övervåningen.

Cobrastyle.

God Morgon.

Efter att ha vaknat av söta föräldrar som sätter igång Cobrastyle på högsta volym klockan 8 på morgonen mår jag faktiskt lite bra. Inte riktigt lika mycket ångest som igår, haha. Tror det mesta egentligen handlade om att jag var så galet trött och dessutom en aning paranoid.

Pratade med mami, i morse iallafall, behöver inte börja förrän 1 och det är skönt. Satte klockan på 11 och somnade om. Nu är jag vaken igen, ligger i sängen och drar mig till klockan blir 12. ;)

My style is di bom digi bom di deng di deng digigi
.

Eftertankar.

Jag är nog inte hypokondriker. Jag tror bara att jag ska dö varje gång jag blir sjuk. Typ, när man har maginfluensa eller ligger i vanlig förkylningsinfluensa. Jag tror alltid att jag är döende och oj, så synd det är om mig.
Jag var precis likadan när fågelinfluensan härjade runt. Paranoid, hypokondrisk och allmänt livrädd för att bli smittad och därmed dödssjuk.

Egentligen är det nog bara mina lungor som reagerar på skillnaden mellan den varma luften inomhus och den kallas luften utomhus.
Jag ska börja andas in kallluft med näsan, det lärde min tröslöjdslärare mig i trean på lågstadiet. Andas in kall luft genom näsan och sen ut genom munnen som vanligt. That's gonna be my new 'thing'.

Goodnight.

Hypokondri.

Jag hade ont i halsen och när jag kom hem efter att ha lämnat Sandra, som jag för övrigt haft en underbar dag med, på tåget började jag hosta. Jag kan typ inte ta djupa andetag, sucka eller gäspa utan att hosta. Med andra ord är jag också livrädd för att det ska vara svininfluensa. Fast än både mamma och sandra säger att det krävs liiiiiite mer symptom för att det egentligen ens ska finnas en chans. Men vafan, det måste ju börja någonstans?!

Haha, jag är mongo. Ett mongo som är livrädd.

Världens snyggaste ishockeyspelare.

Kom hem från hockeyn för ett par timmar sen och har seriöst dreglat över bilder i mitt huvud sen dess. Jag har en crush på en hockeyspelare. Tragiskt, men snygg är han, och född 88. Höhö. Bara namnet ger mig gåshud och jag känner mig skitlöjlig. Men sånt får man stå ut med =)

Annat man får stå ut med är mensvärk. Jag H-A-T-A-R mensvärk. Nu ligger jag här, har Naproxen ända upp i halsen och en varm vetekudde på magen, och dreglar. I mitt huvud alltså. I verkligheten rinner det inte saliv ner för hakan på mig, även om det faktiskt kunde varit så illa, killen är snygg. Dock inte på bild, har letat, men irl. God bles his parents.

Hahaha. Jag blir störd av att äta Naproxen, tror inte min hjärna är tiptop just nu. Därför blir det Transformers nu - Revenge of the Fallen.
Godnatt.

Bamboo.

Nuuu kom jag hem från jobbet. Skapligt trött efter att ha jobbat sen tidig morgon. Haha. Iallafall ska jag duscha nu, sen ska jag chilla en stund innan jag och pappa drar på hockey ikväll. Rögle - Skellefteå. HEJA RÖGLE! Nu pratar jag med bengan, han hejar på Linköping. Inte lätt att vara tönt =)

I MORGON KOMMER SANDRA :D

Wow.

Fick precis hem ett samling med alla Thåström plattor genom tiderna.
Det kan nog bli en bra dag trots allt.

THÅSTRÖM, Be-bop-a-lula hela jävla dan.

Dålig dag, dåligt väder, men otroligt bra musik.
Joakim Thåström rakt igenom - Imperiet, Ebba Grön och som soloartist. Helt underbart.
Men annars har jag ganska tråkigt.


Fanfanfan.

Den är omformaterad och jag har haft lagom kul hela eftermiddagen. Nu börjar det likna något, förutom att det inte finns några bilder. At all. Shit happens, nu är det jag som fixar en extern hårddisk.

Yehyeh, jag ska väl fortsätta med mitt medans andra dampar sönder. Haha. Kuuul. Jag är sjukt hungrig.


They say that i can't live without you.

Hahaha. Min data i rubriken. <3 Nu ska lilla PeterBadTant in till Halmstad en stund igen. Förhoppningsvis kommer han hem idag också och mår lika bättre än han gör just nu. Han är helt tom på känslor stackarn.


Lever på hoppet.

First of all. Jag mår psykiskt dåligt över att min data är som den är. Pratade dock med en kille på kundservice idag, han sa att om det inte står med på lappen jag fick så är datorn inte omformaterad. Med andra ord är chansen stor att mina bilder, musik, mm. har hamnat snäppet längre bak på hårddisken, men går att få fram med lite skicklighet. Jag lever på hoppet och ska åka in till halmstad i morgon och låta en snubbe på Onoff titta lite på den. =)

Second, and last, of all. Dagens sötaste bild.




Nu vill jag dö.

Back in LA, med min data också. Fick ett sms i morse, hämtade den när vi lämnat vibbe. Kommer hem, startade den och bröt ihop. Allting är borta, som om den vore helt jävla ny. Hela fucking året 2009 i bilder är borta. All musik. Alla filmer. Alla program.

Jag gråter som ett litet barn, och är förbannad på mig själv över att jag inte äger en extern hårddisk. Nästa prioritering, minst sagt.


my baby
nu ska jag dö, seriöst.


Stockholm.

Jag har egentligen inget att säga, mer än att jag börjar tröttna på att vara här uppe och inte göra något annat än springa på stan. It sucks. Kanske för att jag inte vill handla något. Det hade varit en annan sak i det läget. Men eftersom jag inte är i direkt big need of something så spar jag my money till Hamburg. Nu är det inte ens en månad kvar =)

Köpa två ringar har jag ändå lyckats med, och armband och ett par örhängen. Men det är också allt. Jag klagar dock inte, säger vi. I morgon går flyget hem och sen blir det jobb på söndag. Sweet!

Nu ska jag dö lite till på hur tråkigt stockholm egentligen är. Haha.
Egentligen var detta inlägget till för att visa att jag lever.

STOCKHOLM BABY!

Nu åker vi snaaaaaart. Skulle tippa på att jag är tillbaka om en vecka ungefär.


You say you love me like no other, but you can’t live on bread alone.

I hate to make you dissapointed.

Men jag sov halva dagen idag. Vaknade vid 4 inatt efter en mardröm och sen somnade jag inte förrän halv 6. Vaknade vid 12 igen, hur pigg som helst och pepp på allting. Fixade en kopp te, och gick till Willys för att köpa nytt.
Annars har jag bara umgåtts med datan, musiken och storebror hela dagen. Han åker upp till Stockholm i morgon så jag hjälpte han att packa och lite småsaker. Kom fram till att det han inte får med sig upp nu tar jag med mig upp på söndag när jag och Hanna åker upp för att spendera vår kommande vecka där. Pratade med ML idag, hon tar min lördag nexzt week så tar jag nu på lördag för henne.

Haha iallafall kom jag inte till Halmstad idag. Men i morgon ska jag in dör att fika/luncha/w7e med alexandra, så jag får kika runt en snabbis då =) I värsta fall blire som så att jag ska trava runt på alla MQ i Stockholm nästa vecka =)

Höhö. Muse - Undisclosed Desires. i know you love it.


Darkside of the Sun.

Jag har varit uppe sen halv 8 idag. For iväg till stallet, jag har seriöst inte varit där på 5 månader, och fixade massa. Skönt som fan faktiskt, är rätt slut i kroppen. Åkte hem till Vibbe en stund, var ute med hunden en snabbis och sen lagade vi veggibiffs och planerade ridlektion/julavslutningen.

Haha, jag tänker inte erkänna att det har varit skönt att fått mycket gjort idag. I morgon ska min bror ha bilen och jag kommer sova halva dagen, såvida han inte åker till halmstad för att då måste jag åka med. Eller så är jag dumdidum och tar bilen när han kommer hem och åker in till stan, jag får seriöst slaganfall snart. Haha. Desperate chick eller vadå? ;)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Snart. Först vill jag ha te.
Goodnight lovers. ♥

Sweet dreams.

Det känns som att jag har sjukaste baksmällan i huvudet och min kropp är just nu 72 år gammal. Fyfan. Inte bra att sova så jävla lite, och sen jobba halva dagen. Kul hade jag dock, coca cola har varit min allra bästa vän hela dagen. Pretty good shit.

Jag kommer ju garanterat somna tidigt ikväll. Sweet.

Iallafall kan jag inte laga mat. Så ni vet. Liksom, svartvinbärssaft istället för soja - inge bra.

I morgon ska jag rida och sen måste det bli Halmstad en snabbis.
PUSS. ♥


20-årsfest.

Ååååååååh, skrev värsta inlägget om gårdagskvällen och dagen och skulle uppdatera och då försvann allting. DAAAAMN.

Iallafall, igår var cp med ze boyz, idag sov jag halva dagen och ikväll ska jag på 20-årsfest, det fick jag reda på för en timme sen. I morgon blire jobb! Skål!


Picturespam.










var tvungen att beskära den här bilden, därför blev den mindre ;)




ni är så jävla bra <3



Nu ska jag åka till stan igen, och hälsa på några gamla classmates. Kanske blir utgång, vi får se ;)


Don't let them say you ain't beautiful.

Hemma efter en freaking bäst dag med Sandra och Anna. Gosh girls, ni är så jävla bra! Höhöhö, liksom. Jaa. Fyfan va ni är bra! ♥ Picturespam kommer sen när jag fått bilderna från dagen av Sandra.


Eminem

Jag sitter och lyssnar på gamla Eminem-låtar typ my name is, lose yourself och the real slim shady. Some pretty good shit faktiskt. Att de nya låtarna från albumet Relapse är minst lika bra gör inte saken sämre. Jag älskar Beautiful.

In my shoes, just to see
What it's like, to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what i'd be like
To feel your pain, you feel mine
Go inside eachothers minds
Just to see what we'd find
Look at shit through eachothers eyes

Don't let them say you ain't beautiful
They can all get fucked just stay true to you
Don't matter saying you ain't beautiful
They can all get fucked just stay true to you


>


Vid närmre eftertanke..

.. så hatar jag nog ungefär hela världen nu, och dricker te och målar mina naglar ljusrosa.

och jag blir så jävla irriterad på folk som blir sura på att jag och min kusin har råd att åka till Stockholm en vecka fast vi är så jävla arbetslösa man bara kan bli.

Don't wanna hold on to your truth. Don't wanna keep on loving you.

Så, as i told you. Det blir inte för många inlägg här inte.

Den senaste veckan har jag typ inte gjort ett skit. Sover halva dagen, är uppe halva natten, läser, dricker te, läser, dricker te, läser lite mer, dricker lite mer te. Spelar sönder Humanoid samtidigt. Sen umgås jag med Vibbe, sängen och datan. Men inte bloggen.

Det tar emot lite. Skitväder deluxe gör mig på mindre bra humör och det finns typ inget att göra.
Nu hällde jag te över halva tangentbordet. Vafan.

Så. Jag börjar jobba om 2 timmar ungefär. Känns sådär lovande.

Men. Stockholm den 15e på obestämd tid. Det gillar vi.


RSS 2.0