HAPPY NEW YEAR!

Nu är jag äntligen klar, med smink, hår och klänning. Fint skare va!

Lekte lite med brorsans kamera innan så blir en bild med lite av kvällens. Spetsklänning med hyfsat bar rygg, bakåtdragna lockar, armband och ringar. Sen ska jag bara ha svarta strumpbyxor och ett par låga svarta stövlar till. Det blir assnyggt.

Nu kommer snart gästerna så jag måste kila ner innan mamma dampar ur ;) Gott nytt år everybody, och ta hand om er ikväll. Gör inget jag inte skulle gjort ;)


New Years eve, again.

Idag är det nyårsafton och vi har fortfarande inte bestämt oss för vad vi ska göra. Hehe. Låter bra, huh? Velar mellan två fester som dök upp, en ute på Tylösand och en i Knäred. Borde inte vara så svårt val, men det är ett bra place på den ena festen och bra folk på den andra festen. Så det blev svårt ändå.

Jag ska nu hoppa in i duschen, sen ska jag kila ner till Nancy som fått i uppdrag av min mamma att fixa mitt hår. ♥

New Years Eve.

Nyårsafton i morgon och jag har inget planerat. Mer än att jag ska äta hemma med familjen, eftersom Johan och Lina är hemma.

Såvida inte världens sjukaste fest dyker upp. Men bara jävligt sköna peeps. Och det kommer inte bli så.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska nog jag, Johan & Lina sticka ner till Ängelholm en stund.

Blink har börjat släppa datum.



Åh, så fint. Så fint, så fint, SÅ FUCKING JÄVLA FINT. Jag sitter här och gråter, då är det stort.
Inte så att jag är känslig just för att det är Blink 182. Inte så att jag är känslig för att jag ska få se världens bästa band. Nej. Inte alls. Hehe.

Time to relax.

Jag har komit hem från Vibbe där jag spenderat kvällen, andats lite och ätit lite, druckit en julmust för att det är gott och nu ska jag gå ner och lägga mig på spikmattan i 10 minuter och lyssna på lugn musik. Slappna av och bara njuta över hur livet leker för tillfället.

I morgon blir det jobb, tatueringar och försäkringar. Hehe.

Life.

Nu har jag fått kontraktet. Försäkringar hit och försäkringar dit. Men det är mitt eget val. Jag ska fan göra det här nu.  
Och nu är det inte ens tre veckor kvar längre. Det enda jag egentligen väntar på är min data, sen sticker jag.


There's only 1 thing 2 do 3 words 4 you - i love you.

Hell yeah!

Jag ska flytta till Tyskland. Fram tills juni, till att börja med, kommer ett hus i Düsseldrof vara mitt nya hem. And that's the way it is. Om jag trivs då vill säga. Och om jag inte saknar för mycket. 

Men vi klarade ju Mallis, right girls?
Dessutom är det ju närmre än California.


Blink 182, European Tour. Summer 2010.

2010 kommer bli världens bästa år! Jag skulle kunna springa 10 varv runt jorden just nu.


Changes.

December 2009 får vara förändringarnas månad. Ny frisyr, nya upptäckter i världen, ny deisgn.

Bra skit.


SNUTTE!




Maaary Christmas.

Today, I'm wearing this.



Nu ska jag köra och hämta mormor, farmor och farfar =)
GOD JUL ♥


JULAFTON.


La isla bonita

Så familjen är träffad och en heldag är spenderad med dem. På lördag får jag the big answer och därmed kan jag lika gärna säga att jag kanske kanske kanske bara har runt 3 veckor kvar i detta landet.
Så anyway. Ungarna är helt underbara, 9 och 6 år gamla. Blonda och skitsöta.

Nu ska jag köra och hämta min pizza, som jag sen ska äta i min ensamhet framför teven. ♥


Julstök på basvägen.

Mamma kokar skinka, pyntar det sista och irriterar sig på pappa som går runt och visslar på julsånger för att inte vara i vägen.


You know what you want, and that makes you just like me.

Så, datan är inlämnad sen igår.

Var hos Vibbe igårkväll. Glömde moilen där trodde jag men i morse visade det sig att den låg ute i bilen. Och att ett tyskt mobilnummer hade ringt och dessutom lämnat meddelande. Visade sig att det är en familj i düsseldorf som är intresserade av att ha mig som aupair. Vi pratade en stund och familjen spenderar julhelgen hos mammas familj i Hermmeslöv, så i morgon ska jag köra ner till Båstad och träffa dem. SPÄNNANDE :)

Nu måste jag dock dammsuga ;)

Not happening.

Min dator startar inte.
Det började i onsdags när jag packade. Musiken blev tyst och datan hade stängts av. Sladden satt i och när jag försökte starta den reagerade den inte alls. Den startade inte igår när jag kom hem och inte nu heller.

Jag blir så jävla förbannad. För drygt tre veckor sen fick jag hem den efter att den varit på lagning i en månad. Nu måste jag lämna in den igen.

Jag betalade 10 000 kronor för skiten, i mars. inte ens ett år har den fungerat. Så ska det väl inte vara? Nu är det krig.

Hemma.

Jag är hemma, helt omotiverad som alltid när jag kommer hem från att ha varit med om något riktigt bra. Och trött. Ska bli väldigt skönt att få sova i sin egen säng inatt.

Anyway en snabbis. Tyskar har sämst klädsmak och jag har bara handlat 2 plagg. Starbucks är mitt nya hangaroundplace dock. Reeperbahn består av sexshops och stripclubs. Hamburg består av jävligt trevliga människor och Hotel Eleazar Novum har sjukt god frukost.

Nu ska jag hoppa i säng, galet trött efter en lång dag på Hamburg Airport med förseningar och skit.
Hoppas att ni har haft en trevlig helg.

That day.

Hämta och växla pengar
Lämna två paket på posten, gud jul världens bästa brödrar<3
Äta frukost
• Leta upp passet
• Skriva ut flygbiljetterna

• Duscha
• Packa ner allt i väskan
• Checka av allting.

Det har jag hunnit med fram tills nu. Snön kom inatt, vilket väl är sådär kul nu när jag åker iväg. Hoppas den försvinner och att det kommer ny när jag kommer hem. Ny snö på julafton var ett tag sen. Snö innan jul var iofs också ett tag sen.

Nu ska jag dricka upp mitt te, sen ska jag börja packa ner mina saker i väskan. Haha, det känns jättesorgligt att packa. Men jag har sett framemot detta så jäkla länge nu, äntligen är det dags!

Now playing; Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart.



Packa packa packa.

Jag tycker att det är skitdrygt att packa.

hehe. sakta men säkert.


Justin Timberlake - Justified.

Justin Timberlake, förmodligen en av de sexigaste männen någonsin, med ett av de förmodligen bästa albumen någonsin.
Justin Timberlake – Justified








Sitter fast i en värld av teknik.

Jag har inte köpt en extern hårddisk, och måste göra det. Hårt, hårt liv. Nu ligger jag iallafall och glor igenom Siba, Onoff och Elgiganten för att se om jag hittar något sweet. Synd bara att jag inte kan något om sådana skittekniska saker. Men jag ska nog klara det här. Får åka och titta lite i butikerna med, ibland finns ju inte hela sortimentet med på hemsidan.

Jag är i Sverige i två dagar till.

a black, grey and white night


alexandra & emil



djmary



andy



alexandra, alexander, richard & johan



jennie & carl



jonas & alexandra



francis & johan



jennie & richard



jennie, kise & johan



mary.


allabilderkommerfrånjonaskamera.

Reunion.

Kvällen igår in my <3 Drottning Blanka är bäst! Jag har dock inga bilder från förfesten eftersom det fanns folk med så myckert bättre kamera än min lilla skit ;)



Jag och Alexandra

Dock var stan inge kul eftersom folk åkte hem. Jag och Nancy åkte dock vidare på efterfest med Figge och Kotten.


Figge underst, kotten i lila och jag överst


Random, kotten och jag

Mer än så får ni inte. Ska dock försöka ragga bilder av Jonas och Carl.
Men nu ska jag äta :) ♥

Drottning Blanka, är ni pepp?!

Usch, så trött man kan vara, men gud så kul vi hade igår. Det blev bara jag och Vibbe som drog ut, men väl på tre hjärtan träffade vi bla. masse, oskar och andra schyssta personer. Haha, vi åt fylle mat mitt under kvällens gång också. När vi ick från tre hjärtan till TC blev vi hungriga och drog en kycklingrulle ;) Väl på TC träffade vi Berling, som var halvt borta och jag blev inte förvånad, och massa andra. Sen käkade vi pasta med Keven och Sebbe innan vi åkte hem.

Ikväll är det reunion med världens bästa folk och jag vet inte vad jag ska ha på mig eftersom min klänning inte landat ännu. Det är ganska synd, och nu är Nancy påväg hit för att hjälpa mig med mitt problem. Ska måla om naglarna, det nya gråa iz my friend. Men som sagt, åter till klädproblemet. Jag vill ha ett slappt svart linne, men det spenderar lite tid hemma hos Jessi, så det suger. Vi kommer nog på något, jag och Nancy.

Måste ta ut pengar och hämta vin hos Figge med kom jag på. Fan, nu blev jag stressad.

Fridaynight.

Sitter hemma hos Vibbe, hon gör sig i ordning lite halvt och vi tror att vi ska dra ut en stund. Det blir nog så, eftersom att vi förbereder oss som om vi ska ut iallafall ;)

Jag handlade jättemycket idag, hehe. Ny plattång från GHD, marinblå sammetsleggins, vanliga svarta leggins, svart långt linne, grått nagellack, svart partyväska och julklapps. Sammanlagt blev det egentligen lite för dyrt med tanke på att jag åker till Hamburg nästa vecka och ska shoppa en hel helg, men jag ska nog klara mig på de pengar jag sparat. Annars får mamma skicka över lite extra ;)

Nu ska jag fortsätta fixa mig, utgång blir det och Natalie möter förhoppninsvis upp oss i stan sen med. Annars blir det ju bara jag och Vibbe men vi lär ha kul ändå!
Ha en trevlig kväll, ladies and gentlemen! ♥

Godmorgon Maaaaary.

Detta börjar bli pinsamt, jag bara sover hela tiden.
Sover - kollar på jackass - sover - dricker te - sover - kollar på svenska hollywoodfruar - sover.

Det sista där var något oväntat. Svenska Hollywoodfruar. När det gick på Tv3 fattade jag inte hysterin, och brydde mig inte heller. Såg några paraodier på skiten och tyckte det lät överskattat. En kompis länkade till Anna Ankas Julkalender, och Mary iz stuck. Smärtfyllt, hellyeah, men sant. Nu är jag inne på tredje avsnittet på Tv3Play - pinsamt nog, och ska precia börja kolla på fjärde. Lika bra att kolla slut på skiten, eller?


Såhär ego är jag idag.

Om en vecka sitter jag och Sandra på planet till Hamburg. Helt underbart ska det bli!
Senare ska jag nog ner på stan en snabbis, hälsa på Vibbe på jobbet, spana på julklappar, både till mig själv och till andra, men först ska jag fortsätta dricka te och skratta åt Anna Anka. ♥

Probably the best girl in the world.



Världens bästa Vibbe.


"Varför börjar inte du böla när du gråter?! -arg- jag menar skrattar." - ily ♥

Haha ojojoj.

Nu är jag äntligen hemma! En dag, en ny frisyr och några erfarenheter rikare också för den delen.
Anyway, jag fick jag ett litet freakout när jag satt hos Sanne. Igår klagade jag på hela världen och idag blev det förändrigar.



Hehe. Så kan det gå. Nu kom Hanna så nu ska jag vara social. Sen ska jag gå ner och visa mamma min nya frisyr när hon kommer hem också ;)


Onsdag =)

Jag somnade inte inatt heller, haha. Johnny Knoxville är FÖR het för sitt eget bästa. Helt sjukt, jag känner mig typ besatt.
Snart ska jag köra in till Halmstad, hämta upp Alexandra och sen ska vi ta en snabbislunch för att planera lördag innan jag ska vara hos frisören klockan 2.  Härligt :) Vet dock inte riktigt hur jag ska göra med håret, så vi får se. Efter frisören blir det iallafall shopping, måste handla lite småsaker inför hamburg, tex. leggins. Har väl ett par som är hela nu tror jag, och dem är inte ens svarta ;) 

Nu måste jag forstsätta, flytta lite pengar och så ;)
Have a nice day =)♥

Maryrandom


Fluffigt.


asos.com

Ser de mysiga ut eller ser de mysiga ut? I love them. Kommer garanterat finnas med på nästa beställning!

Changes.

Jag är trött på det här. Trött på att min blogg har tråkigaste designen ever. Trött på att det inte finns något ny bra musik. Trött på skitväder deluxe. Trött på Sverige. Trött på att inte ha något att göra.
TRÖTT TRÖTT TRÖTT. Jag vill ha förändringar. NU.

Nu ska jag pilla med mina naglar, beklaga mig för Ellia om hur värdelös jag känner mig just nu, och sen ska jag jobba ett par timmar ikväll. Inget jag ser fram emot just nu, men jag kommer inte klaga när lönen kommer iallafall.
Puss.

Blackbird down.

Efter en bra dag med däckbytande på bilen, te och bra sällskap är jag hemma och ligger i min säng.
Lyssnar på Chris Brown - I can transform ya, helt schysst låt. Jag är inte den som dissar honom bara för att han misshandlade Rihanna. Hans musik är fortfarande bra, och jag kommer fortsätta lyssna på den - både gamla och nya, men jag tror dock inte det blir fler konserter. Men ja.

Nu ska jag sova. Godnatt ♥

He is my reason to watch jackass all night.

Ladies, and gentlemen, - I give you sex on legs. Johnny Knoxville.













Face off

Jag låg vaken till klockan 5 i morse, sen gick jag upp vid 11. Mary är trött, minst sagt. Annars mår jag bra, just nu. Sitter här med min tekopp och livet leker. Jag har precis kommit ur duschen också. För er som ville veta. 

Jag har sökt jobb. Men det är inte här. Inte ens i närheten av det jag kallar hemma. Inte i närheten av någon jag känner alls. Snarare tvärtom. Långt ifrån. Jag blir ganska rädd. Men det är mest för att testa. Jag tror inte jag vill ha det även om jag får det. men det återstår att se.

Nu kan vi iallafall säga "nästa vecka åker vi", jag och Sandra. För att det är så. Nästa vecka åker vi.
Jag ska iallafall åka nu, lämna in bilen för att nån snubbe ska byta däck.

Marydress on its way!

"your order is now on its way to you."

Klänningen jag beställde från asos igår som tröst för att jag inte sticker iväg på en sistaminutenresa är på väg. Sweet!

Jobbet idag var chill, helt lagom att börja 12, enligt mig. I morgon börjar jag dock 7.30. Uuuuuuh, hur ska jag orka ta mig upp ur sängen?
En kille från EM ringde nyss och sa att våra ny köksstolar är klara att hämtas. Schysst! Jag vet dock inte hur de ser ut, mer än att de är svarta. Men det blir nog bra. ;)

Nu ska jag plinga vidare till världen och se vad som händer ikväll. Eftersom jag jobbar tidigt ska jag ta det hyfsat lugnt. I värsta(bästa) fall drar jag ner på stan, hyr en film och köper godis. Vi får se.



Så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns.

Jag kom i säng i tid igår, believe it or not. Eller ja nästan. Somnade vid 3, haha. Dock kom jag ju upp i tid idag iallafall, men det brukar bli så när man ska iväg till jobbet ;) Börjar klockan 12, alltså om en kvart.

Hemma igen halv 5, så hörs väl då någongång :)
Ha en fortsatt bra dag =)

Another sleepless night

And here we go again. Jag kan inte sova. Så synd. I stället ligger jag och läser SOLO och snackar med en tysk på msn. SWEET! Haha, jag är störd. Men så går det när man dricker coca cola klockan 12 på natten.

Förresten, nu är det torsdag. Om två veckor åker vi till Hamburg!

Puss.

Attention.

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your attention




Aldrig mer

ska jag klaga på att jag är ledig 5 dagar i rad. Bara för att jag klagade så gick Jimmy och fick maginfluensa, så jag jobbade hela dagen igår och hela dagen idag. Så jävla trött i benen nu. Men det är bra. I like. Speciellt sen när lönen kommer.

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen har jag inte mer planer för dagen.

RSS 2.0