Jan, 31st '11 - pt. 2

Min mobil trillade precis ned från våningssängen. Hela jävla skärmen sprack. Tror jag går och lägger mig igen. Eller något i den stilen. Dör iallafall.

Jan, 31st '11

Idag är jag hemma. Hemma i sängen och knarkar te utan honung för vi hade ingen, c-vitamin brustabletter och knäckebröd. Hemma med massa filmer som man kan lipa till och dessutom tycka synd om sig själv. Hemma med en hals som är förstörd för livet. Köpa?

Jan, 30th '11 -pt. 2

Alla borde ha en Vibbe i sitt liv. Eller någon som Vibbe är för mig iallafall. Någon så nära, men så långt bort. Någon så otroligt fin. Någon som man alltid har där, bara ett sms bort. Någon som är såhär snygg, och såhär underbar med det här leendet.



Jan, 30th '11

Är mest full. Har asont i halsen, är täppt i näsan och har precis ätit en Mcd's. Jag hatar Mcd's. Men nu var det fan gott med en Big Mac utan lök och gurka. Riktigt fint om jag får säga det själv.

Ska sova kanske. Hahah är fan fortfarande hungrig. Funderar på att gå till 7elevn rakt över gatan och köpa en panini. Hade fan vart najs alltid.

Är förrsten genomförkyld, sa jag det? Taxi i Oslo är finfina grejer. Dyrt satan, men så jävla värt det.

Jan, 28th '11

Min norrman är inte bara trevlig att kolla på, han är grym på att hångla också.

Min fredag alltså. Jobb, hångel, sola, laga mat, festa. Festa med hallon och vin. Precis som hemma. Fint.

Jan, 27th '11

Mina dagar här är rätt lama. Vaknar, går till jobbet, jobbar och spanar in snygge norrmannen på avdelningen intill, går hem från jobbet, är astrött och orkar i princip inte göra mer än jag måste.

Norrmannen har fina händer, mjukt hår, fult namn, allmänt mysig röst och jag bryr mig inte ett skit om jag inte fattar vad han säger to be honest. Lite mer "Nicka och le". Han är dessutom charmigare än hela världen, dock inte mina kids på jobbet, och vi hade sällskap hem från jobbet igår, trots att han inte ens bor på mitt håll? Say whaat? Alldeles för bra för att vara sant, och han är för snygg för att vara sann. Vi ska gifta oss. Hoppas att han inte har ett fult efternamn, får då får vi heta Olofsson, eller kirra något annat.

Iallafall. Är så trött när jag kommer hem från jobbet att jag ikke orkar göra noe. Hvis jag inte måste då. Norskan tar sig, helt klart. Jag är imponerad av mig själv. Trivs jävla bra gör jag.

Jag har dessutom blivit sådär halvfattigt förkyld. Mest töppt i näsan, tillochfrån. Hostar lite ibland, men det är nog mer för att vi fick springa efter bussen igårkväll, när det var -13 utomhus. Mina kompisar, lungorna, där inne var inte lika imponerade. Vi missade den dessutom, trots detta rännande. Inte imponerande, som sagt, inte ens lite.

Nu ska jag sova, för i morgen är det jobb, igen. Med snygg norrman.

Jan, 24th '11

Idag är det fem månader tills jag fyller 21. Idag har jag solat och ätit bröd. Jobbat och skrattat åt småbarn som är så underbart fina att jag vill ta med dem hem allihopa och bara titta på dem. Fått kramar och teckningar av barn på jobb. Jenny, Smilla, Maren Kristina och Hanna. Världens finaste. Önskar jag kunde ta en bild och visa er. Idag är jag sliten, som på norsk betyder trött. Istället för att säga "jag är trött" säger de "jeg er sliten". Jag skrattar varje gång.

Iallafall. Ingen bild på söta barn blire pga. tystnadsplikt osv. Istället för ni en bild på mig. Haha, sliten är jag. Trött alltså.

I morgon ska jag till skatteetaten igen, denna gången för att kräva en skattesedel. Funderar på att sminka mig svart runt ögonen, låta bli att tvätta mitt fettiga hår och med mörklila läppar gå dit och låtsas vara tjejen i The Ring. Hehe.

Jan, 21st '11

Packat om väskan, solat 12 minuter, duschat och tvättat håret, ätit ris med soya, packat lite till, uppdaterat ipoden, kirrat två halvliters vattenflaskor, laddat datorn(ej nödvändigt, finns eluttag på bussen) - CHECK.

Ska handla noe å spise på när jeg kommer till Sentralstasjon, som man så fint säger på norsk. Annars är jag väl så gott som redo för att ta mig till Halmstad. Om en timme går bussen.
Ses snart, Sverige! Ses på söndagkväll, Oslo!

Jan, 20th '11

Jag har jobbat idag. Jag är trött på norska efter en heldag med 3-4åringar som inte ens kan norska.

Jag åker hem i morgonkväll, från Oslo 23.00 och ankommer till halmstad 04.35. Klipptid 13.15 på lördag. Åker hem till Oslo igen 13.40 på söndag. Jobb hela nästa vecka. Egentligen klipptid på torsdag next week, men jessi fyller år på onsdag + att jag hade missat tre dagar på jobbet. Bättre såhär, haha är typ hemma ett dygn.

HANG WITH ME.

Jan, 19th '11

Idag har jag varit så jävla busy. Skrivit lägenhetskontrakt, lämnat in alla papper till skatteetaten, fixat norskt nummer, druckit för mycket kaffe och sen varit på intervju med seriöst världens snyggaste snubbe? Sexig så jag dör. Satt mest och dreglade kändes det som, hehe. Han är dessutom svennebanan!!!!!!!! Awesome? OM DET ÄR.

Så iallafall. Nu är jag fast här i ett halvår till, från och med 1 februari. Jag har jobb, det finns bra fester och gott kaffe. Snygga killar här och där. Jag är nöjd med mitt liv. Ja, jävlar vad nöjd jag är!

Jan, 18th '11

Idag skulle jag gått på arbetsintervju. Hon som skulle intervjuat mig har blivit sjuk, så får komma tillbaka i morgon kl. 15. Lite halvdrygt. Först att de redan tillsatt platsen när jag kom till den andra intervjun i fredags, men ändå ville intervjua mig pga av framtida chanser. Och nu detta. Funderar på om Oslo verkligen är mitt place att hänga på.

Dimmig dag utomhus, dimmig dag i min skalle - so far. Vem vet, det kanske klarnar upp. Ska gå till skatteetaten, skaffa ett personnummer och sen ett bankkonto. Fullt upp till lunch iallafall. And theeeeen?

Jan, 16th '11

Idag är det ett år sen jag flyttade till Tyskland.


"Hallå, du ska åka till maldiverna?! Packar du ner mig i väskan eller?!"
"Haha, hånglar du med mig varje dag då?"

Det enda som behövs för att förklara gårkvällen. Slutade festa hemma hos Henke vid sex i morse och kom därifrån vid 16-tiden idag, efter tacos och skitsnack. Bra folk och bra fest här i Oslo. Alla borde komma upp och testa!

Jan, 15th '11 - pt. 2

Ett par avsnitt Gossip Gril och en timmes dusch senare känns livet lite lättare.

Om det inte vore för att dom har sånt som jag börjat kalla tysklandsvatten. Sånt scanky jävla klorerat vatten som gör att man snarare känner sig smutisare än renare efter duschen, hur länge den än varar. Tur att våra überkristna kollektivsambos(killen ska bli präst) har duschcreme som luktar viol, som sådana violtabletter som man kan köpa i tablettaskar. Bra skit. Man luktar ju gott iallafall!

Min nya last är knäckebröd. Har nog aldrig fattat hur gott det egentligen är. Ett knäckebröd, lagom tjockt lager paprika- och vitlöksost och ett knäckebröd till på det. Värsta awesome. Gör dock att man luktar mindre gott ur käften, men vad gör det?

Jan, 15th '11

Först och främst. -10 dagtid och -3 nattetid. Helt fel. Oslo, gör om - gör rätt.

Annars? Jag är inte så himla imponerad. Ännu. Fattar inte ens riktigt vad jag gör här om jag ska vara ärlig? Fryser mest hela tiden trots 3 lager med kläder och sover sämre än någonsin, vilket bidrar till att jag fryser ännu mer. Är halvt skitkänslig och saknar mamma lite. Får flashbacks från exakt 363 dagar sen då jag satt ensam i ett annat rum, i ett annat land, lipade och saknade mamma.

Men då kunde jag iallafall ringa hem till henne gratis.


OSLOOOOO

Jag har anlänt och redan trött på norskan. Haha, fattar icke hur jag ska klara detta. Men det blir nog bra.




Bussen var iallafall det drygaste jag varit med om - alla kategorier, och jag blev inte mycket gladare när jag efter halva resan insett att det var gratis internet. Men bra gick det ändå ;)

Hejdå Sverigee

Nu ska jag packa ner datan och åka bort till nathalie, sen åka ner till vibbe och sist mamma. Sen kör pappa och jag in till Halmstad. Hejdå Sverige, för en stund iallafall.

Separationsångest.

Skriver en status om min separationsångest på facebook, och att det är dumt att bryta på traditioner. Så kommenterar mamma och vad händer? Jo, jag börjar storlipa. Allt i vanlig ordning.


Tror jag ska sova med en handduk i sängen inatt.

oslo, norge.

Jag kom hem från Stockholm i natt och nu langar jag en ny kategori. En Oslo-kategori. Det är nämligen så att jag flyttar dit i morgon. Jag flyttar hemifrån. På riktigt, till skillnad från Tyskland då jag visste att jag garanterat skulle flytta hem till mamma och pappa igen. Det kommer jag kanske inte göra nu. Säger inte att det inte kommer hända, men att inget är säkert. Det är en lite jobbig tanke. Egentligen lika bra att det blev bestämt såhär snabbt så man inte hinner tänka, tveka och säga nej. Att vara spontan, det är min grej.



Nu ska jag duscha här hemma, för sista gången på ett tag.

Jan, 6th '11 - Stockholm.

Jag åker till Stockholm nuu. Ses på tisdagkvällis när jag kommer hem med en systemkamera.

Jan, 4th '11 - obsessed?

Jag köpte två nya hårinpackningar idag, eftersom min gamla mörkbruna färginpackning tog slut. Lycklig som få kom jag hem och fann tre andra inpackningar i min hylla. En för rött hår, en för blont hår och en aftersunn treatment. Plus de jag köpte idag, en för färgat hår och en för torrt hår. Jag har alltså fem inpackningar, för er som inte kan räkna i skallen. Ingen som kostat under 149 spänn.

Funderar på om jag egentligen vill veta hur mycket pengar jag lagt på mitt hår? Tror inte det.


Jan, 3rd '11

Jag åker till Stockholm på torsdag, hem på tisdag. På onsdag åker jag till Oslo på arbetsintervju och sen får vi se om jag kommer hem därifrån.

Jan, 2nd '11

Återigen en kväll med Nathalie, cider och mat. Funderar på utgång gör vi, är något öppet? Nej, typ inte. Skiter vi i det? Ja, som fan. Jag ska våldta skype nu. Precis som när jag våldtog min chokladkalender.

NYE

Nyår började hos mig med pannkakor x3 och slutade i Knäred klockan sex i morse. Kom hem för två timmar sen efter en dag i en soffa. Eres våldgästar och vi äter pannkakor, dricker rom som vi hittade i pappas garderob blandat med julmust, cider och äter en macka samtidigt som vi är nöjda med våra liv. Nathalie är dock förkyld, så hon är bara halvnöjd. Men sånt får man ta.

RSS 2.0