sickyyyyy.

Internationella rumsmarknaden.
- Ett rum att bo i, i London, tack.
- Var det bra så?
- Ja.

Jag har så ont i min hals att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tackar strepsils för att jag ens kan prata överhuvudtaget.

Så, detta är vad jag gör idag =)

r-r-r-r-raaaaave.

Detta är nog fan det bästa jag sett. Skön tant.


Inte lätt minsann.

En cider hemma. Två breezer, två xider och två aquatini + en halv cider till hos Carl. En cider på vägen in till stan. En cider på bulls uteservering. En xider inne på bulls. En cider inne på morfars. En cider på la coca. En halvliters 7.0 på efterfest. Åh, så onödigt det var med den där sista cidern.

Idag mår jag ungefär lika bra som ett roadkill och jag tror att min mage är förstörd för resten av mitt liv. Men så går det när man är på kräftskiva. Fint ska det vara minsann!

Nu ska jag springa ner och leta efter mat att stoppa i min mage, annars dör jag nog lite till.

sockerkaka.

mary bakar - ny kategori på bloggen? hahaha.
nej, men sockerkaka med kokos istället för ströbröd står nu i min ugn sedan 15 minuter. bara 30 kvar, åh så länge. man hade ju hunnit titta på ett SATC-avsnitt under tiden, men nu kom vibbe och är helt frustrerad.

puss.

regn?

- Det är lite ostadigt väder idag.


Jag har städat, hämtat gurka, köpt tidning, läst lite politik för nybörjare(wtf?), druckit te och ätit lunch.
Funderar på att baka något. Typ pineapple pastries - sockerkaka som man delar på två och sen pensla med ananasspad fråne burk med krossad ananas, sen blandar man den krossade ananasen med vispad grädde och lägger mellan.
eller så äter jag bara ananasen direkt ur burken med en sked.


and they say that a hero can save us.


Betygfanskap

Jag är irriterad på mig själv för att jag lät mig själv vara skoltrött, envis och skita i allt, och därmed lät mig själv ta studenten med, enligt mig själv, århundradets sämsta betyg.


Nu är dom ju inte så dåliga egentligen, kunde varit värre. MEN. Jag skulle mer än gärna vrida tillbaka tiden till den dagen då vi började ettan och läsa om allting.

rensa blommor.

haha, det gick fan inte att rensa. ehm. såå, jag slängde hela alltet. nu har vi två tomma blomsterlådor på framsidan. hoppas mamma blir nöjd :)


måndag, typ.

haha så var det det där med att blogga. jag har haft fullt upp. eller inte. mest inte. men bloggen känns lite tråkig.


jag vet inte vart jag ska ta vägen med mitt liv. aupair i ett par månader till på islandshästfarm med 150 hästar i södra tyskland, när jag egentligen vill till hamburg? sitta hemma och leta jobb? dampa lite och åka iväg någonstans och vara nobody?
jag vet inte. nu ska jag dammsuga och rensa blomsterlådor. kul.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

Häromdagen postade jag en bild på världens snyggaste man. Tom Kaulitz.

 

 

Nu ger jag er världens fulaste man/kille/snubbe/whatever. DARIN ZANYAAAAAR. HAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHHAH. kommer drömma mardrömmar.


milano.

Italien ska ju vara ganska fint, sägs det, och milano är ju alltid milano. höhö.

humanoid.

jagklararinteavdethär.specielltintelive. fjärdemarstvåtusentio. puss.


jag är inte emo. jag är bara full av förvirrade känslor.

sometimes, we jump across to every cloud. fly away, get lost and never be found.

tumblr.


100811

Goodmorniiiiing.
Jag är uppe tidigt idag. Eller ja, haha. Jag skull egentligen upp vid 9, men snoozade till 10 och tänkte att Vibbe kommer dampa sönder på mig för att jag är sen. Upp vid 10, duscha och äta frukost, mamma gåller stenkoll så jag verkligen äter, och fixa i ordning mig inför en dag på Ullis. Lite i 11 ringer jag Vibbe och då svarar hennes mamma och säger att Hanna ligger och SOVER. WHAAAAAT?! Sen fick jag reda på att hon förmodligen är dålig, as in sjuk. Boo.

Jag tänker iallafall dricka te, äta mörkchoklad och kolla på SATC tills någon inser att de vill umgås med mig idag. Alltså fram till 14, för då slutar Nancy jobba.

Tom Kaulitz.

Okej, så detta händer inte ofta, och jag är rätt över min TH-period här i livet. Så jag har all rätt att göra detta en (kanske) sista gång. HAHAHA.

Vill du gifta dig med mig ditt snygga fanskap?

FORNARINA.

Fick hem Fornarinas Fall Winter 2010/2011-katalog idag och gud så mycket snyggt. Får bli en trip till Stockholm när lönen har kommit, helt klart.

Men först blir det Ullis i morgon med Viebke och BMW'n. Ledig onsdag och torsdag och sen blir det jobb hela helgen.

Nu ska jag måla mina naglar, vitt är det nya svarta. Puss.

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

Melissa och Lasse. Fint minsann.

Jag är helt apatisk idag. Total katastrof i skallen, minns inte ens hur jag lyckades ta mig ur sängen i morse, och inte blev det bättre av att Carro försov sig så jag fick ringa och väcka henne. Stress på jobbet, mackor klara och sen två minuter senare var dom borta. Dumma folk som inte har några hem, eller som inte får mat hemma (ironi).

Jag ska iallafall duscha, äta och sova en timme. Meeeeeep.

Jobb jobb jobb.

00,03Jag kom nästan precis hem efter att ha jobbat 12 timmar idag, och mitt alarm ringer 05.45.

Det var lite kämpigt på jobbet idag, en tysk dam som fick andningsproblem, pga astma. Det ringdes efter ambulans, damen kunde bara tyska och mannen som var helt förtvivlad kunde knappt det ens, vilken är förståeligt egentligen. Iallafall, en marie som är lite stressad för att det är mycket att göra, en brud som måste springa från jobbet direkt när hon slutar fast att vi har två frysar som frostat igen och som måste tömmas och en tysk dam med andnöd. Agera stressad tolk var det här. Bra gick det, eller ja. Vi lyckades iallafallllllllllllll. High five på det.Mina fötter gör ont. Ballerina skor suger. :( Nu ska jag sova.
00,15. Amy le canadian loggade in på msn. Så var det med den sömnen ^^

4 augusti '10

Jag kan väl inte påstå att jag har särskilt mycket att skriva om nu när jag jobbar. Jobbar är nämligen det enda jag gör, känns det som iallafall. Fast egentligen är det inte så, bara det att när jag inte jobbar, då sover jag dåligt och blir omotiverad. Faktum är att jag sover dåligt när jag jobbar också, och jag är trött på mitt jobb. Jag vill dessutom åka till Maldiverna, och gärna bo där från oktober till april.  


Därför leker vi med tankar och hoppas för mycket.
Iallafall, så ringer mitt alarm 05.50. Lid med mig.

canadians.

Jag sitter och mailar med en av mina släktingar i Canada. Egentligen är det sjukt. Sjukt att dom har funnits där hela tiden, så avlägset, men ändå släkt. Weird.

RSS 2.0