Fredagkväll och lördag på Mallorca.

Igår började vi dagen med att ha psykologi, och sen projekt. Dock fick vi inte så mycket gjort under projekttiden då vi redan är klara med det vi ska vara klara med denna veckan. Sen drog tjejgänget ut och åt, vi åt på en TexMex-restaurang som var sjukt mysig och jättegod mat fick vi där.
När vi ätit klart gick vi hem igen och förfestade lite innan vi gick ner på Bodegon, vår stammisbar, och fortsatte förfesta. Vi fortsatte bort mot Magic, som tyvärr inte var öppet så vi hamnde på en annan liten nattklubb istället som var helt okej. Madde och jag hittade några spanjorer som vi drog vidare med, och sen hamnade vi helt plötsligt i en helt annan stad ;) På ytterligare en nattklubb, som spanjorerna dock inte kom in på, men jag och madde drog in en stund ändå. Ut igen och sen drog vi vidare till en mindre nattklubb som låg precis bredvid den stora och där var det nästan inget folk. inte för att det gjorde oss något, vi hade sjukt kul ändå, och sen åkte vi hem vid halv 5. Kom hem till hotellet vid 5, men vi fastnade hos tjejen i receptionen så jag kom inte i säng förrän halv 6 i morse.

Väcktes vid 12 av jennie och alex som drog med mig ner till pollen då det var fint väder och solsken. Låg nere vid poolen i x antal timmar och sen käkade vi lunch innan vi gick ner och låg där en stund tills det började blåsa lite, då hamnade vi här istället. Nu ska vi snart gå upp på rummen för att duscha och fixa oss innan vi ska ut och äta ikväll igen. :) Sen blir det väl kanske lite fest ikväll igen. Inte så sugen på det dock, mer typ att gå ut och äta sen gå hem och kolla film. Men vi får se.




Kommentarer
Postat av: Vibbe

Låter jätte härligt! :)

Miss U

<3

2009-04-04 @ 21:22:21
Postat av: Mirry

Så snygg blogg du har!



Spana in vad vi har gjort i helgen och lämna gärna en kommentar :)

2009-04-05 @ 13:29:37
URL: http://www.arntyochmirry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0