Jag ÄLSKAR Stockholm.

Ohlala, jag hann inte skriva igår, dels för att jag var så trött och dels för att jag var iväg hela dagen.

Jag och Ante började dagen med att åka ut till hans jobb -lisapåudden- för att äta lite frukost och ta ett glas vin. Satt där i två timmar och två glas vin senare åkte vi in till Östermalmshallen för att hälsa på Andy som skulle sluta jobba 10 minuter efter att vi varit där. Vi väntade på honom och under tiden tog vi ett glas vin på lisapåtorget. När Andy kom gjorde vi Östermalm och Stureplan osäkert några timmar innan vi åkte tillbaka till Slussen och delade på oss.
Vi åkte hem och kollade på teve med Johan innan Ante skulle hämta Peter så vi kunde gå ut och äta. Efter att vi ätit på en fin italiensk restaurang här på hornsgatan gick alla hem och lade sig. Jag somnade innan jag ens lagt huvudet på kudden.

Idag åkte jag in till stan ensam eftersom killarna sov och hittade skorna jag letat efter i hundra år. Överlycklig gick jag i lite fler affärer men inget som lockade direkt. Ingen bra shoppingdag med andra ord. Nu ska jag bara äta något sen ska jag ut på stan igen. Jag kan inte komma hem från stockholm md ett par jeans, ett par skor och en necessär. Nope, det funkar inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0