Wochenende.

Så jag har inte uppdaterat sen i onsdags. Jag ber om ursäkt. Ni får klicka på alla bilder så blir de större, so you know.

Torsdag; Barnvakt åt Simon på morgonen, ute och gick nere vid floden i solen. Hem och chillade innan utekväll på trappan med Amy som slutade med en fylla.

Fredag; Jobbade på förmiddagen och chillade sönder i solen lite. Träffade Amy på kvällen igen, ännu mer fest vid trappan. En hög kille frågade oss om vi hade weed, det hade vi inte och när jag sa att jag var svensk blev han överlycklig och kom tillbaka så fort han fått tag på lite grönt att röka. Amy raggade upp nåra randoms som också hängde där för att vi inte ville sitta ensamma med en kille som rökte på. Adele, Fanny och Jackie kom och hälsade på. Killarna blev iallafall förälskade i oss och sen blev vi inte av med dom förrän vi träffade JJ och hans kompisar. Min lifesaver. Mitt tåg hem kom vid halv sex och jag var hemma vid sextiden på morgonen iallafall.


Lördag; vaknade vid halv tolv, ringde till Sandra och var inne i stan igen vid ett för att träffa henne och Nina. Började på Starbucks och sen trapporna som är vårt nya hangout-place. Bestämde oss för att trava över floden till grässidan och satte oss där i solen. Handlade jordgubbar, vin och chips och satt där tills vi kom på att vi minsann skulle festa. Sprang över bron igen och träffade på Grace och Sophie på trapporna. Satte oss, snackade, lämnade saker, gick för att handla mat och mer sprit. Kom tillbaka med varsin cider, vinflaska och kebabrulle. En kille skulle gifta sig och bjöd på cahmpange på sitt bachelor-party. Gratis champange är fint. Folk ramlade på och vi blev ett helt gäng. Splittrade oss, hälsade på JJ på jobbet, tillbaka till trapporna, Sutton's en stund, ännu mer JJ. Hemma vid 4.


Söndag, idag; Blev uppringd av Fanny som ville åka till Kaiserswerth för att kunna checka av ännu en sak på sin To-Do-lista. Adele ville också se mina 'hemtrakter' så jag drog mig in till Klemensplatz vid ett och mötte upp dem båda. Vi käkade Gulaschsoppa nere vid Rhein och hängde i solen innan vi tog ubahn in tillstan för att handla ännu mer strawberries och lite vin och hänga vid trapporna. Folk hade gitarrer, spelade och vi sjöng It's times like these you learn to live again. Underbart.Soo, yep. That's my weekenend. Nu ska jag läsa lite och sen ska jag sova. Byebye life, hello mondaymorning ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0