Oct, 26th '11

Hittade en lista som jag tänkte jag skulle leka med. Så ni får något vettigt från mig idag också. Alltså. Just nu,

Längtar jag efter: tre veckors ledighet. i sträck. 14 december till 5 januari. jul och nyår. sen när jag kommer tillbaka till gardermoen den 6 januari börjar jag på en ny avdelning och blir bartender. synd bara att min chef inte vet om det ännu.

Är jag ledsen för: att jag har ont under mitt högra nyckelben i höjd med armhålan. gör ont när jag andas. kan inte lyfta högerarmen när jag ligger ner? haft såhär sen i söndagskväll. normalt eller?

Är jag glad för: att musik finns. att jag har ett jobb. att jag är (hyfsat) frisk. att jag plockade svamp i söndags med mamma och pappa i flera timmar(lulla runt i en skog =bästa avslapningen/terapin/whatever). att min familj är frisk. att jag ska bli faster.

Äter jag helst: pasta. vitlökssås gjord på grädde, två vitlöksklyftor, lite smör, salt&peppar och olivolja. strimlad lövbiff.

Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: allting som kommer efter i morgon. har lovat min mamma att försöka inte jobba ihjäl mig. löftet börjar i morgon(torsdag). tänkte nämligen jobba halvt ihjäl mig idag. därför är jag fortfarande vaken, nu 00.48. min klocka ringer 03.15....

Är det finaste jag vet: min mobiltelefon. vädret(stjärnklart). mina raggsockar. aloe vera gel. mina nya örhängen. 

Läser jag: "Kungsholmsmorden" av Lars Bill Lundholm. Vill egentligen läsa mina shetlandsböcker(Ann Cleeves, det bästa jag läst) men dem ligger hemma hos mamma och pappa i sverige.

Är jag galet stressad: för att jag inbillar mig att jag bär på inre stress. tappar närminnet. allmänt vimsig. yr lite tillochfrån, ofta helt random. konstant huvudvärk. svårt att koncentrera mig på bara en sak. sover dåligt(se svar på 'ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning'). stressad? jag? tror du?

Lyssnar jag på: Beyonce - I was here. Röyksopp ft. Robyn - The girl and the robot. Flyleaf - Circle, Tiny Heart, Arise och Uncle Bobby. Hoffmaestro - So do you.

Drömmer jag om: att vakna och tänka 'nej, jag behöver nog inte gå upp ur sängen idag, heller'. solsken, hav hav och lite mer hav samt stjärnklara men varma nätter som spenderas på en filt på min pappas gräsmatta tillsammans med folk som jag känner att jag vill ha i mitt liv.

Blir jag nostalgisk av: Hoffmaestro - So do you(negativt). Marabou mjölkchoklad. Tysklandsbilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0